Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrı bölüm açsa ya dh. Ko içinde ko genel ko steam diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Server kanada'da diye okudum.
    Ping sorununu kimse düşünmüyor sanırım.

usko serverları da amerika kıtasında. bunu da düşünmek lazım.

USKO'nun serverlarının Amerika'da olduğuna %100 emin misiniz?

Çünkü zamanında oynadığımda normal ping değerlerinde oyun oynardım.

Şimdi lol oynuyorum. Amerika'da bir server'a bağlandığımda +200 ping görüyor.
  • Bi girer bakariz. Sararsa devam ederiz

• Stay Away From Me S kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle uskoda çok para yatırdığın bir charın var steamko ya başlamak istedin ama dünya paralar yatırdığın charın değeri düştü ne yapsam diye düşündün strese girdin dh açayım da biraz milletide etkileyim diye düşündün baktın yorumlar yeni oyunu bekliyor herkes dahada üzüldün hemen yorum yazayım dedin şimdi onlara cevap veriyim öncelikle 80den sonra 83 olacağını hepimiz biliyoruz ama aydınlattığın için teşekkürler sonra dragon box 8 atmayacak demişsin ama oyundan tamamen kalktı ilerde gelebilir dendi ama steam oyuncusunun izin vereceğini sanmam çünkü usko da olduğu gibi koyun değildir onlar bilinçlidir son olarakta p2pciler demişsin sonrada gb fiyatı düşer iyi olur demişsin yanlışım varsa affat gardaş sen uskoya devam et kendin gibi düşünenleri kesin bulursun uskoda böyle tipler eksik olmadı hiç merak etme ha bide gmler türk demişsin asdasdasdasdads 1 tane var evet ama hepsi değil yabancı gmler geldi çok sevdiğin usko daki gmlerde söyledi bunu

• kimse eskisi gibi saatlerce online olmuyor zaten artık bu oyunu oynayan nesil baktığımızda en az 20 yaşında şuan herkesin işi gücü eğitimi var.aksam 8-9 dan sonra girip 11-12e kadar pk atıp çıkma derdinde insanlar. o yüzden felaket tellallığı yapmaya gerek yok hayatınızı bitirir vs... herkes kendi kararını verecek yaşta.

Bu arada krowaz utc bf nin kapalı olması neden bu kadar çok isteniyor ben anlamadım...Oyunda yapılacak etkinlik nerdeyse 0 olacak bunlar kapanınca. Bence ilk ay sonunda hepsi açılmalı ve level sınırı 83 e çekilmeli yoksa oyun çok tek düze olur.herkesde aynı itemler...Oyuna daha fazla emek veren adam +3 flame ringini yapmalı neden +0 old fr ile takılsın ...Bu etkinlikler oyunda rekabet ortamını canlı tutuyor bence...Yine basılacak itemler ilk hafta 8 raptor 8 shardlar basılır. +9lar tek tük basılır ay sonuna.Suan oyunu herkes en ince ayrıntısına kadar biliyor ve parası(tl) olan alıp istediği itemleri basacak bundan kaçış yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G00

quote:

Server kanada'da diye okudum.
    Ping sorununu kimse düşünmüyor sanırım.

usko serverları da amerika kıtasında. bunu da düşünmek lazım.

USKO'nun serverlarının Amerika'da olduğuna %100 emin misiniz?

Çünkü zamanında oynadığımda normal ping değerlerinde oyun oynardım.

Şimdi lol oynuyorum. Amerika'da bir server'a bağlandığımda +200 ping görüyor.

Boşuna usko denmiyor.

Ping konusunda steamin bulunduğu bütün ülkelere yayın yapacağı için server ona göre seçilmiştir.

• Günlük girip 3-4 belkide 5 saat takılacak bir oyun lazımdı bana.
    Bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum bağımlısı olursam babam ağzuma vurur valla
  • serverlar Kanada'da. oyun saatide ona göre olacak usko ile farklı event saatleri yani. csw oglen 1 e gelecek falan diyorlardı bizim açımızdan saatler çok kötü
  • Forumdan haberleşip party falan kurulur beraber gelişilir başlayan başlasın hemen ki,geç kalmasın sonra millete baka baka ben geç kaldım derken hevesleri kaçar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ki gm konuşmasını dinleyen oldu mu
  • Takas alış veriş için gerekli olan ödemeyi nereden yapacağız ?
  • 2009 tarihinde oyunu bırakmış 5 arkadaş başlamayı düşünüyoruz, yaşlar 21+ karus olacağız oyuna fazla vakit ayıramayabiliriz ama eskileri yad etmek istiyoruz. Maksat sohbet, eğlence.. Kapsamlı bir DH clanı kurulursa gelebiliriz, birlik beraberlik olursa çok daha zevk alacağımızı düşünüyorum.

Birde koxp falan illaki olur, bunlara alıştık zaten lakin düpe muhabbeti dönerse gerçekten oyun altın vuruşunu yapar. Son zamanlarda oyunda düpe v.s var mıydı, steam ko'da da olur mu? bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 22 Ocak 2016; 18:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Günlük girip 3-4 belkide 5 saat takılacak bir oyun lazımdı bana.

Yanlis yapiyorsun . Nasihat vermeyecegim ama bu sene baslama

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 120 lira yatırdım chara bi bronz bide yeni 70 swordu aldım BPyim amaç PvE zaten, 2 mob kesip çıkıyorum arada caosa falan giriyorum PvP için benim işime geldi o yüzden dedim size kolay gelsin.

GB'nin düşmesine seviniyorum çünkü az para harcayıp upgrade bağımlılığımı giderebileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 22 Ocak 2016; 19:36:40 >
  • 83 krowaz vs takmıyorum ben yeter ki şu sipariş ile satılan itemler olmasın yeter +8+9+10 +2+3 silah giysi takılar oyunu zaten bu satılan itemler bitirdi
  • İşte günümüzde oynanan ko'da da artık usko tabiri geçmiyor.

Kanada'dan pingsiz oyun oynamak imkânsız gibi geliyor en az 1 sn delay olur.

Neyse şu anki ko'nun server'ının US'de mi değil mi onu öğrenmek lazım, doğru bir kaynaktan.

• Beyler sağlam clan kurulacaksa veya whatsapp grubu varsa, kardeşimle beraber 2 warrior olarak başlamayı düşünüyoruz Steam'de. Forum'da böyle bir grup varsa alıntılarsanız mesajımı sevinirim arkadaşlar. Yaş 25 bu arada. Herkese şimdiden bol np'li günler :D

Ayrıca Steam'den ekleyebilirsiniz.
    Kullanıcı Adım: remreozturk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanga -- 22 Ocak 2016; 19:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Günlük girip 3-4 belkide 5 saat takılacak bir oyun lazımdı bana.

Yanlis yapiyorsun . Nasihat vermeyecegim ama bu sene baslama

yok hocam çok küçükken mage oynamıştım 45 lv olup inferno atınca zirvede bıraktım

Yani beni sarmaz pek saracağını düşünmüyorum.

• Arkadaşlar oyunun boss sisteminde bir değişiklik olmuş sanırım,biraz araştırdım ama bir açıklama bulamadım.Bu konu hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • Numan N kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.