Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen daha oynayan kaldı mı ya! İlginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004-2008 arasında ki popülerliğinin %30 unu dahi hiç bir zaman yakalayamayacak. Geriye dönüp baktığında boşa giden yıllardan başka hiçbir şey görmüyor insan. Hoş benim öyle 70-80 lvl charım ya da milyarlık itemlerim hiç olmadı internet kafelerde akşamlara kadar knight da knight diye gezinen çocuklardık fakat bir de evinde PC olup da 7/24 başından kalkmayanlar, milyarlık itemleri olup sonra da onu çaldıranlar var. En çok da onları merak ediyorum.

Hiç unutmam takıldığımız int cafenin sahibinin yakın bir arkadaşı vardı herif bu oyunun resmen bağımlısı. Yıl olarak net hatırlamıyorum fakat yukarıda da belirttiğim gibi oyunun en populer olduğu yıllar da sanırım 2007-2008 olabilir. Adam ares'de str priest oynuyordu +9 HB ve +3 iron setini hiç bir zaman unutamam. O zamanlar bende +7 raptor +7 chitin set vardı ki TL olarak 120-130 liraya satılıyordu artık siz düşünün +9 HB ve +3 iron set ne kadar ediyor ama şöyle bir hatırlatma yapayım +7 hb dahi 150 TL, +0 iron neck 400-500tl ye satılıyordu.

Velhasıl bu tür adamlar ne yaptı acaba o itemleri çok merak ediyorum

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Çok azalmıştı ama bu haberlerden sonra bırakanların azımsanmayacak kadarı geri dönüş yapacak bende dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: U and I

Artik oynamayin şu oyunu baska oyunmu yok?

Ne oynayacağız ? LoL gibi iğrenç bir oyunu oynamak yerine Knight oynamak iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Ne oynayacağız ? LoL gibi iğrenç bir oyunu oynamak yerine Knight oynamak iyidir.

Lol ile Knight'ın türü çok farklı genç...
  • Denediğim rpglerin hiçbiri knightın yerini tutamadı, 4-5 ay kadar kendini oynatan oyunlar var ama knightın verdiği zevki vermiyolar. 2 hafta önce Elder Scrolls Online'a başladım ama SteamKo lafını duyduğumdan beri bırakmayı düşünüyorum. Bu oyunun yerini tutabilecek pvp dinamikleri olan bir oyun tavsiyen varsa bekliyorum.
  • 2 gündür blade and soul oynamaya çalışıyorum oda kesmiyor ko oynayıpta başka mmorpg de keyif alabileniniz oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: wally west

Denediğim rpglerin hiçbiri knightın yerini tutamadı, 4-5 ay kadar kendini oynatan oyunlar var ama knightın verdiği zevki vermiyolar. 2 hafta önce Elder Scrolls Online'a başladım ama SteamKo lafını duyduğumdan beri bırakmayı düşünüyorum. Bu oyunun yerini tutabilecek pvp dinamikleri olan bir oyun tavsiyen varsa bekliyorum.

Elder Scrolls Online hikaye üzerine kurulu bir serinin Online'a uyarlanmış hali. O yüzden biraz zayıf kalıyor pvp yönünden ama KO'dan daha zevkli bir oyun. Hikayesini takip edersen tabi ki bu dediğim. Eski Silkroad Online KO'dan daha çok zevk aldıydım şuanki hali nasıl bilmiyorum. KO'nun yeni halini de bilmiyorum. Yayınlansın indirip denerim steam'da.
  • İyiydi, güzeldi ama ilk zamanlar ve sadece o anlar. Şu çöp oyunun devri bitti sadece parayı basıp diğerlerinden iyi olmayı sevenler oynar bu oyunu. Knight'inkini PvP sananlar birde Aion oynasınlar benden tavsiye.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bir dönem conqueri keyif alarak oynadım. Piyasadaki çoğu mmorpg oyunu denedim ama yok o keyfi veren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 23 Ocak 2016; 8:06:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RunRunBaby geri dönüyor
  • Yine paraya bakacak oyun, herkes pre çekecek 50-60tl ye kasacak, presiz oynanmayacak oyun bu kasılmak zor yani Zaman kaybı eğer para yatıracak yoksa. Eskiden oynadık yetti, buna para yatıracağıma wow a yatırırım kaliteli oyun en azından, herkes eşit vs vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yine paraya bakacak oyun, herkes pre çekecek 50-60tl ye kasacak, presiz oynanmayacak oyun bu kasılmak zor yani Zaman kaybı eğer para yatıracak yoksa. Eskiden oynadık yetti, buna para yatıracağıma wow a yatırırım kaliteli oyun en azından, herkes eşit vs vs.

v1299 döneminde de pre vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre önce oyuna tekrar başlayalım dedik ama keyif için değil tamamen para kasmak için zamanında verdiklerimizi enazından maddi olarak geri alalım dedik oyunu kurdum baktım abi eskiden oyun daha stabildi adamlar ileriye götüreceklerine oyunu geriye götümüşler e durum böyle olunca para kazanma amacıylada olsa insanın giresi gelmiyor oyuna ama steam işin içine girince umutlandım bende
  • Steamko bizim forumuda canlandırmış :)
  • 2005-2009 FrienzKO oynayan var mı
  • Beyler knight zaten su an gunumuzde turkiye icin hala unlu bi oyun
    Steam e geldikten 1 2 hafta sonra en iyi ve en fazla oynanan oyunlar listesine girecektir

• quote:

birader sen niye bu foruma giriyorsun o zaman onu anlamadım isteyen istediğini oynar, niye gerdi bu kadar seni
  • süper amrio daha iyi. en azından sinir olmazsın. oynarken sonra sıkılır bırakırsın. en son uçan mage ler zamanı oyunu bıraktım. gerçekten o gün bu gündür çok rahatım. :)
  • L.J kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.