Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskilerde geliyor. L.J, Numan, Anarşi, Antor bir e6 eksik.

@e6 kanka gel ko steam'e geçti.
  • Şu oyuna başlarsam para yatırıp efsane bir char kurabilirim ama hayatım kayarsa diye tırsıyorum yaş ilerleyince eski günler aklıma gelince sabah akşam birbirine karışmıştı,dersler bitmişti falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

2 gündür blade and soul oynamaya çalışıyorum oda kesmiyor ko oynayıpta başka mmorpg de keyif alabileniniz oldu mu?

Knight'tan sonra piyasadaki çoğu bu tür oyunu az çok oynadım .

Ps3 te çok oyun oynadım Ps4 te hala oynuyorum ancak Knight ın pvp si kadar zevk aldığım bir oyun yok . Elder scrolls da oynadım ps4 te Vet 10 a kadar geldim pvp attım item kastım yok zevk alamadım ha yine ekiple oynayınca sarıyor tabi . Böyle oyunlarda ekip de önemli çünkü muhabbet güzel oluyor .

Ancak hala bu konuda olduğumuza göre demek ki Knight unutulmuyor

Knight ta hiç düzgün charım olmadı yani öyle video yapacak kadar ama yine de zevk alıyorduk işte priestle falan . Yine denicez bakalım üstünden kaç yıl geçti belki biz değişmişizdir aynı zevki alamayız belki o zamanlar öyle hissediyorduk .

Bu arada Grafik falan önemli değil Grafiğin babası olan Killzone da oynadık ps4 te zevk olmayınca olmuyor . Yani grafiğe laf edenleri takmayın .

• Lvl 60 sınırı olsa girerdim
    Steam yap bir babalık Ultima'yı hortlat....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 6-7 saat oynamıştım zamanında Metin 2 hesabım daha önde olduğu için fazla devam ettiremedim KO'yu. Oyun içi hiçbir şeyi bilmiyorum gelsin bakalım öğrenebilecek miyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 23 Ocak 2016; 12:59:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani günde 1 2 saat oynayıp hiç para yatırmadan oynayabileceğim bir oyun değil.Asında iyi bir assasım güzel oynayabiliyorum hatta yetenekliyim ama malesef knight bunları istemiyor biraz emek gerekiyor emek dediysem başından saatlerce kalkmamak ve para para para sadece bir kaç kişi kesiceksin diye . Aynı itemlerle defelarca kesebileceğim adamlar egolarına yenik düşüp oyuna para veriyolar malesef olmaz knight bu sefer oynamıyacağım.
  • Burada asla kimseye oynayın veya oynamayın demiyorum ama oyun eskiye göre cok düzeldi en önemlisi hergun oyuna giren TÜRK Gmler var şikayet ettiğinde çok çok rahat haklıysan işlem yaptırabiliyorsan hile hurda neredeyse 0'a yakın stabil çalısan paralı koxp yok ve üstüne üstlük steama geçiyor steam güvenlik sistemiyle hileye asla musaade etmez etse bile bu yöneticiler etmez herşey sil baştan başlıyor ben şahsen oynucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

2 gündür blade and soul oynamaya çalışıyorum oda kesmiyor ko oynayıpta başka mmorpg de keyif alabileniniz oldu mu?

Knight'tan sonra piyasadaki çoğu bu tür oyunu az çok oynadım .

Ps3 te çok oyun oynadım Ps4 te hala oynuyorum ancak Knight ın pvp si kadar zevk aldığım bir oyun yok . Elder scrolls da oynadım ps4 te Vet 10 a kadar geldim pvp attım item kastım yok zevk alamadım ha yine ekiple oynayınca sarıyor tabi . Böyle oyunlarda ekip de önemli çünkü muhabbet güzel oluyor .

Ancak hala bu konuda olduğumuza göre demek ki Knight unutulmuyor

Knight ta hiç düzgün charım olmadı yani öyle video yapacak kadar ama yine de zevk alıyorduk işte priestle falan . Yine denicez bakalım üstünden kaç yıl geçti belki biz değişmişizdir aynı zevki alamayız belki o zamanlar öyle hissediyorduk .

Bu arada Grafik falan önemli değil Grafiğin babası olan Killzone da oynadık ps4 te zevk olmayınca olmuyor . Yani grafiğe laf edenleri takmayın .

Killzone ne alaka şimdi Ne istediğini bilen oyuncu lazım knightın eski tadı yok çünkü devir değişti oyun değişti bizler değiştik.Eskiden online oyunmu bilirdik pc miz mi vardı internet kafede worm keserek başladım oyuna.Saatlerce yaprakları dondurup girmeye çalışırdık ama geçti artık o devirler.Knight'ın artık bana pvp si güzel gelmiyor.Pedalsız macrosuz pvp yapanmı var.Pvp alanlarıda boş 2-3 partiye karşı 2-3 parti oluyor böyle savaşlar diğer oyunlarda başvurularak giriliyor.En önemlisi pve kimse pve den bahsetmiyor herkes pvp ye takmış kafayı bende eski ko oyuncusuyum uzun yıllar oynadım ama artık bu saatten sonra sene olmuş 2016 mmorpg e vakit nakit harcayasaksam beni her yönüyle tatmin etmeli.

Knight'ın steame gelmesiyle başlasam nasıl olur diye düşünüyorum.Ne yapmaktan zevk alacağımki? Pazar yapmanın ayrı bir zevki var.Pvp sinden ben zevk almıyorum , pve zaten yok.Saatlerce slot dönüp muhabbet edeceğime açarım başka oyun oynarım ki zaten genie siz kasılmıyor.Ben zevk alacağımı düşünmüyorum 1-2 sene önce gaza gelip başladım exp pre genie falan aldım 1 ayda anca 80 oldum o kadar para yatırdım sadece level kasmak için.Sonra baktım millet +9 larla dolaşıyor zararın neresinden dönsen kardır dedim bıraktım.Hilelerde halen devam ediyordu ama çok azalmıştı.

• Calligiato kullanıcısına yanıt
    Bunun steam' le bir alakasi yok. Nttgame basvuru yapti steam yesil isik yakti. Ayni sey Ultima icinde gecerli yapimci ekibin basvurmasi gerekiyor

• Kardesim grafigi ovenlere diyorum . Killzone oynadim pc de Tera online oynadim grafik bakimindan iyidir bu oyunlar ama yok grafik bir yere kadar ilk baslarda aa manzaraya bak aaa vurulma efektine bak aaa mekan super falan ee sonra ?? Bakmiyorsun bile .

Knight i grafigi icin sevmedik biz zaten grafigi yok ama Tera gibi olsa bile millet grafigi onemsemez bile

• Allah Allah bu konu Nasıl popülerlerden düşüyo anlamıyorum ekşide bile daha popüler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende katiliyorum bu yoruma, uskoya sifirdan baslanmaz kesinlikle cunku diger serverda birikimini yapan yeni sunucularda kullanabiliyodu
    Ama steam de herkeste sifir hesap, kc yuklu hesap olmayacagi icin son defa baslamayi denicem :)

4 yildir pvp sunucularda takiliyorum.. bogmaya basladi ordan oraya, ordan oraya
    Steamko da p2w pus itemlerinin olmamasida ilk aylar rahat ettircek milleti

• Bende en son 2008'de oynuyordum.Steam'e başlamayı düşünüyorum olursa rlb warrior kasacağım
  • kesinlikle dostum, güzel bir başlangıç olacaktır.Steam ile umarım eski günler yad edilir. Doyasıya keyfine varırız eskisi gibi :)
  • Biz ares de suruneye devam

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    +1 kesinlikle,bu oyun grafik dışı bir çekiciliği mevcut ,exp,pk bambaşka isterse çöp grafikleri olsun baloncuklar kareler uçussun yine de vazgeçilmezlerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Kardesim grafigi ovenlere diyorum . Killzone oynadim pc de Tera online oynadim grafik bakimindan iyidir bu oyunlar ama yok grafik bir yere kadar ilk baslarda aa manzaraya bak aaa vurulma efektine bak aaa mekan super falan ee sonra ?? Bakmiyorsun bile .

Knight i grafigi icin sevmedik biz zaten grafigi yok ama Tera gibi olsa bile millet grafigi onemsemez bile

Karşılaştırma yapacaksan benzer oyunları karşılaştır.Killzone saçma bir karşılaştırmaydı.Tera ile karşılaştırabilirsin 2'side mmorpg.Ben tera oynadım derinlemesine oynamadım ama hoşuma gitti.Knight'ı oynadığın zamanlar mmorpg alternatifi yoktu bir tek wow vardı oda paralıydı.Tera'yı neden beğenmediğinin üzerinde bir düşün bence.Ben mesela ingilizcem yetersiz olduğu için türklerin olmadığı mmorpg leri oynamıyorum.Vaktimin çoğunu rpg oynayarak geçiriyorum fallout , skyrim , witcher gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Bende katiliyorum bu yoruma, uskoya sifirdan baslanmaz kesinlikle cunku diger serverda birikimini yapan yeni sunucularda kullanabiliyodu
    Ama steam de herkeste sifir hesap, kc yuklu hesap olmayacagi icin son defa baslamayi denicem :)

4 yildir pvp sunucularda takiliyorum.. bogmaya basladi ordan oraya, ordan oraya
    Steamko da p2w pus itemlerinin olmamasida ilk aylar rahat ettircek milleti

Steam'e gelmesiyle millet bir hevesle oyuna başlayacak ama kısa sürede çoğu bırakacak.Kaliteli bir mmorpg e başlamazsan kalıcı olamıyorsun ben anladım.Geçen sene çok denedim oyuna bağlanmayı ama yok olmuyor eski tadı alamıyorum çok boş geliyor.Grafik takıntım yok ama iyi görseli tabikide kötüsüne tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 23 Ocak 2016; 14:52:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Arkadaşlar hiç knight oynamadım sizce bu server açılana kadar ne yapmalıyım oyunu öğrenmek için pvp falan mı indirsem var mı öneriniz sonra ayın 26 sı olunca kalmayayım noob olarak

daha önce hiç oynamadıysan 0 dan açılan serverda hiç bir şey yapamazsın, tek başına başlayacaksan özellikle hiç başlama. oyunda ömrünü çürütenler var, sabahın 4-5 ine alarm kurup boss bekleyenler var, slotları tapulamış gibi kullananlar olacak.

bence hiç başlama, bir kaç gün dayanırsın en fazla, zamanına yazık
  • gündüz işteyken açarım pazarı pazar kasarım akşam eve dönünce akarım partylere hehehh aklıma gelince heyecanlandım bak şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 23 Ocak 2016; 16:00:39 >
  • Herkes PVP'den zevk alıyordu fakat ben 80'e kadar kasar bırakırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.