Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: G00

eskilerde geliyor. L.J, Numan, Anarşi, Antor bir e6 eksik.

@e6 kanka gel ko steam'e geçti.

Gelmiyorlar ya, zaten ben de arada sirada girip PK yapabilecegim bir sey yapabilirsem yeter bana. 59 ya da 69 yapar birakirim. Eskisi gibi zaman ayirmasi pek mumkun degil kimsenin.

zaten oyundaki görevlerin verdiği exp miktarı artmış 4-5 kişi ile 4-5 saatte farm yaparak baya ilerlenir. eskisi gibi full slotta kasma devrini bitirmişler. 1-60 arası. 60-80 arası nasıl bilmiyorum.

• Adettendir.

Knight Online, hayat offline. xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • presiz oyuna girmede sorun yaşamazsak bende 59-69 kasmayı düşünüyorum tabi sıfırdan nasıl kasacaksak mana parası vs sıkıntı kxp fazla olmaz ve tl ile +8+9+10+2+3 silah armor takı satışı olmazsa bu steamko tutabilir
  • 6-7 yıl aradan sonra bile 26 Ocak'ı iple çekiyorum. Aynı heyecan. Sadece nostalji olsun diye bile günde girip 1-2 saat oynarım

Yeni maradon ve eldivenler sonrası oyundaki değişikleri bir kaç madde ile yazabilir misiniz bilenler varsa
  • USKO gibi aynı arayüze sahip olursa pek vakit harcayacağımı düşünmüyorum. Knight Online deyince aklıma Empire dönemi ve Fire Drake'nin ilk dönemleri geliyor. bir parça Chitin için saatlerce bir golemi kesmeye çalıştığım zamanlar aklıma geliyor. işte herşey bu versiyonda güzeldi. şimdi 1 günde 60 oluyorsun. abidik gubidik itemlerle su aygırına benziyorsun.
  • yaklaşık 10-11 yıl önce oyunu oynamayı bırakmıştım şimdi steama gelince açıp tekrar bir denerim.Muhtemelen 2-3 bulcan kesip ''aqa 5k pls'' deyip milleti trolleyip kapatırım.
    Ha eğer oyun eski knight şeklinde geri gelirse oynamayı bırakmam; hatta şimdi çoluğa çocuğa karışmış, yurt dışında master/doktora yapan arkadaşlarımı da alıp oyuna fırtına gibi bir giriş de yapabilirim.
    Muhtemelen de böyle bir şey gerçekleşmeyecek bir çoğumuz daha 15 level olamadan oyunu silecektir.Çünkü oyun oldukça değişmiş ve kötüleşmiş.Benim zamanımda kekuri ring pazara konmazdı şimdi kekuri dersem muhtemelen küfür yerim.
  • Midgardda bu sorunu yaşadık aynı yalanı söylediler

Presiz giriş kesinlikle yok bir ay sonra bile m3 e almadı ki server boş
    Presiz giriş kesin yök bi bakıymda çıkacak diyenler sıkıntı yaşamasın ben aldığım cashi aktifleştirmek için bile zor girdim

OYun Değişiklikleri
    Kesinlikle kötü bişey gelmedi
    Kanat eldiven bunlar cool şeyler
    İstemiyorsan takma

Oyunun kötülüğü hile ve kzpa göz yumması

Bana göre krowazda muhteşem bişey
    Ama olmamalı
    Çünkü esas kzperların gb kastıgı yer

Oyunda yek sıkıntı çok event ve görev var
    GATA'ya döndü oyun ve saat başı kaostan tut ft bf
    Buradan sürekli kutu gelio
    Oda hb ve db çitin mitin en kötü shard cool item shard atıo

Oda oyunda item bolluğu yaşatıo kesinlikle
    Dragon box ise en kötü yenilikti

Oyunda kötü bi yenlik yok
    Sadece Exp kasmak kolay dediysek
    Arkadaş ' ortamın yoksa tek başına takılırsan görevlerde seri olmassan
    Özelikle Warrior ilk günde 60 olamaz

Görevler cok feci Exp verio aslında biraz azaltılmalı

Onun haricinde hilesiz yenilikler süper

İtem çeşitliliği cok olumlu bişey
    Bütün herkes raptorla oynarsa zevki kalırım

Sadece tek sıkıntı PVE olayını sildiler
    Ki bosss kesmek için oynayan. Adamlar vardı artık
    TK aylarca kesilmiyor
    De kesilemiyor
    Belki sq kesilir arada
    Yane item bolluğu boşa olayını bitirdi
    Bu dengelenmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ben bu oyunu hiç oynamadım.BaÅŸlayayım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

şu konuya foruma her girişimde istemsizce uğruyorum ,bu kötüye işaret.

Aynen hocam krowaz ve o yeni zımbırtı silahlar yokmuş oyuna başlama sebeplerinden biridd bu oldu

• errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Hocam bossların neden kesilmediğini anlamadım,item bol olsada droplar para etmiyor mu?
  • eskilerde 45 bdw si vardı halen varmı oyunda
  • Beyler en son 10 sene önce ortaokulda oynadım. Başlanayı düşünüyorum ama geniş bir rehber lazım yeniliklerle ilgili. Burada bahsedilen çoğu şeye yabancıyım şu an.

• başla başla şiddetle öneririm :D bir neslin ömrünü yemiş bir oyun bunu düşünerek başla =)
  • Bende 6 yıl bu oyunu oynadım.. Xigenonda tioc faidh arla 'daydım.. Gençliğimi yedi bu oyun.. Şuan yaş 28 ama yine de içim kıpır kıpır.. CSW, isilion, ultima ne kadar zevkliydi.. Allah'ım kendimi tutamıyorum :)
  • Ben Zaten sadece sınav zamanı ders calisirim.Sınav zamanları dışında kasarim 26 ocakta başlıyor degilmi? Fakat hiçbir bilgi yok

• evet 26 Ocak 02.00'da açılıyor server.
  • Nerden öğrenebilirim

• Vallahi bende bir bütçe ayırabilirim başlarsam oyuna ve sağlam bir char dizmek adına birşeyler yapabilirim evvela sosyal hayatımı konsol,pc ikilisinin oyunları yeterince baltalarken knıght efsanesi beni ciddi manada olumsuz etkileyebilir,lisede iken okula gideceğime sabahın köründe internet kafaye gider iki saat oranın açılmasını bekler , eve gidince devam ederdim anlarsınız durumu, şimdi o kadar kendimi kaybetmem elbette ama genlere işlemiş birşeyler fikir veriyor insanı acaba dedirtiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

şu konuya foruma her girişimde istemsizce uğruyorum ,bu kötüye işaret.

aynen bende fark ettim, mesajımın geçti konulardan elim ilk bu konuya gidiyor

umarım çıkış günü serverlarına erişilemez hata falan olur da başlamadan silerim.

• Vay bee bende ufaktan heyecanlandım.Bende çocukluğumu bu oyunda yedim resmen.Cypher serverını bilen bilir o zamanlar Heaven ve Troy klanlarının kapışmaları vardı.Ne günlerdi be.Cz de ks yapıp da NP kasmalarımızı unutamam 26 sında bir indirip deneyelim bakalım eskisi gibi olucak mıyız...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.