Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konunun en başında bilgilendirmeler mevcut fakat illede official olarak göz atmak istersen. Steam üzerinden Knight Online Topluluğu var oradan haberleri forumdan takip edebilirsin. Bu konu içerisinde de linkler koyulmuş olması lazım inceleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

şu konuya foruma her girişimde istemsizce uğruyorum ,bu kötüye işaret.

aynen bende fark ettim, mesajımın geçti konulardan elim ilk bu konuya gidiyor

umarım çıkış günü serverlarına erişilemez hata falan olur da başlamadan silerim.

Yukarıda bir arkadaş presiz giriş yapılamayacak gibi birşey yazmış ,bu bizim forumdan bir çok kişiye oyunu sildirir zaten hani haksızda sayılmazlar daha ne var ne yok görmeden oyuna neden pre alayım diyebilirler,açıkçası ben money talk bir oyun ile karşılaşacağımızı düşünüyorum kaldı ki yıllar önce bile yüzlerce lira harcayarak gold,cash vesaire alıyorduk şimdi durum daha da vahim bir hal almış olabilir bunu en kısa süre içinde anlarız zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

şu konuya foruma her girişimde istemsizce uğruyorum ,bu kötüye işaret.

aynen bende fark ettim, mesajımın geçti konulardan elim ilk bu konuya gidiyor

umarım çıkış günü serverlarına erişilemez hata falan olur da başlamadan silerim.

Yukarıda bir arkadaş presiz giriş yapılamayacak gibi birşey yazmış ,bu bizim forumdan bir çok kişiye oyunu sildirir zaten hani haksızda sayılmazlar daha ne var ne yok görmeden oyuna neden pre alayım diyebilirler,açıkçası ben money talk bir oyun ile karşılaşacağımızı düşünüyorum kaldı ki yıllar önce bile yüzlerce lira harcayarak gold,cash vesaire alıyorduk şimdi durum daha da vahim bir hal almış olabilir bunu en kısa süre içinde anlarız zaten.

Arabaya yay alacaktim vazgectim exp pre alicam daha dogrusu para biriktiricektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ko da ekmek varmı ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ay kadar herşey ortaya çıkar. Ya eskisi gibi popüleriteyi kazanır ya da toptan biter bu iş :)

• tüm dünya 1 serverde olucak ortam cok fena gibi heyecan yüksek
  • Abim tıp okuyamıyorsa bunun yüzünden

• wally west kullanıcısına yanıt
    drop rateler aşırı düşük

bosslar aşırı kuvvetlendi

ve para etmiyo droplar

mesela pe artık en iyi küpe değil wairor için

daha iyileri daha ucuz

in ve ib
    dragon boxtan cıkıodu sq bile kesilmiyodu

boss kovalama kavramı diye bişey kesinlikle yok artık
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    ss ile solo bos keserdi warrior nerde o günler
  • Arkadaslar steam hesabimda 10-20 adet oyun var sizce Steam Ko gelmeden onun için yeni bir steam hesabi acmali miyim ilerde karakterimi satarsam vb diye? Çok kararsiz kaldim bi yandanda hepsinin cüzdanini ortak kullanabilirim diger oyunlardan kazandigim parayi Pusta harcayabilmek gibi, ne önerirsiniz, siz ne yapacaksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 23 Ocak 2016; 23:45:41 >
  • Dupe filan kalkar mi acaba

• Oyuna fire drake ciktiginda baslamistim.
    Logos serveri acildiginda damlamistim.
    sonra yillarca oynadim.en yukariyida gördüm banlandim soyuldum soydum soğana çevirdim.koxpa bulaştim server illallah dedi.
    1.clana girdim.klan kurup 1.yaptigimiz oldu.
    Pk videolarim hala mevcut.
    Ilk ardreamla sonra 69 base de sonra 83 czde takildim.
    O zamanlar en iyi ardream clanlari assos returnallstarz highroad czde giza wolfpack badboys filan takildim.
    Ama ardream hep daha sicak gelmisti hep daha güzel.
    Sonra biraktik ama hayata dönünce çok geride kaldigimizi ògrendik.hala yilar gecti birakali hayati yakalamaya calisiyorum.
    Şimdi bu haberleri takip ediyorum eksiden burdan.
    Birdaha fire drake in basi gibi olursa oyun yine baslarim hayatimi yine cope atarim.

• Oynamayın la yemin ediyorum ilkokulda ilk kez KO yüzünden ders asmıştım üniversiteye geldik o gün bugündür hala ders asıyorumç kesinlikle kötü etkiliyor yapmayın yazık etmeyin kendinize.
  • Belki de bir 10 yıl önce Knight'a başlayacaktım, indirdim ve oyuna girdim. Metin2'den sonra karışık gelmişti ne yapacağımı anlayamayınca oradan birine pm atmıştım, gelen mesaj şuydu; "Kardeşim hiç başlama başlarsan bırakamazsın hayatını harcama bu oyuna, yakınken bırak" gibisinden. Oyundan çıktım ve bir daha girmedim Zamanında internet kafelerde çok satış yapılırdı bu oyunda
  • Değerli Şövalyeler!

Burada haftalık veya günlük olarak yapılacak oyun içi etkinlikler hakkında gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Etkinlik saatlerinin Doğu Standart Saati (EST) üzerinden gerçekleşeceğini unutmayınız.

Border Defense War

Her iki ırktan oyuncular 8 vs 8 halinde '' Bayrağı Ele Geçir'' türünde bir müsabakada karşı karşıya gelir. Savaş sahası ortasında yer alan kristali yok etmek süretiyle ele geçiren ekip 60 puan kazanır. 30 dakika süren bu musabaka sonucunda en fazla puanı kazanan ekip galip gelir. Border Defence War müsabakaları 3 seviye kategorisinde, oyuncu seviyesi 20-58, 59-68 ve 69-80 seviyeleri için ayrı ayrı düzenlenir. Event girişinde tüm ilgili kategoriye dahil olan oyuncuların stat puanları karakter güçleri seviye farkı olmaksızın eşitlenecek şekilde otomatik olarak düzenlenir. Müsabaka sonunda katılımda bulunmuş online olan her oyuncu Border Security Scroll eşyası ve Kırmızı Hazine Sandığı kazanır.

Border Defence War günde 5 kez saat 5:00, 9:00, 13:00, 18:00, ve 21:00 de uygulanır.

Chaos
    [White Shadow Captain] Sirin NPC'sinden alacağınız Map Of Chaos eşyası ile erişieceğiniz bu Event'e 18 kişilik oyuncu grupları halinde katılırsınız. Aynı gruba dahil olan oyuncular herkesin kendi başına savaştığı odalara alınır. Her oyuncu bu odalarda eşit güç ve yeteneklere sahiptir, amacınız süre sonunda en fazla galibiyet puanı alırken en az kayıp vermektir.

Chaos günde 4 kez saat 3:00, 7:00, 15:00, ve 22:00'de uygulanır.

Forgotten Temple
    Bu Event oyuncularımızın 2 farklı seviye grubu için düzenlenir. Seviye 46-59 olan ve seviye 60 üzeri olan oyuncular aynı gruplarda eşleştirilerek en fazla 80 kişi (10 parti ) oyuncunun katılımı ile faaliyet gösterir. Katılımcı oyuncular [Priest] Iris NPC'si vasıtası ile ulaşacakları b u zindanda ilerledikçe güçlenen canavarlara karşı hayatta kalma mücadelesi verir. Event zorluğu katılımcı sayısına göre otomatik olarak değişmektedir. Evet süresince karşılaşacağınız 5 farklı Mini Boss, 5 farklı güçlendirici özelliği oyunculara verecek, ayrıca canavarlara en çok hasar veren oyuncular Ulus Puanı kazanacaklardır.

Level 46-59:
    ÜSt % 50 dahili oyucular - Green Treasure Chest + 1 Low-Level Forgotten Temple Coin
    Alt % 50 - Red Treasure Chest + 1 Low-Level Forgotten Temple Coin

Level 60-83
    Top 50% - Blue Treasure Chest + 1 Forgotten Temple Coin
    Lower 50% - Green Treasure Chest + 1 Forgotten Temple Coin
    Ölen oyuncular veya 50,000 puan altı kazanan oyuncular herhangi bir hediye alamaz.

Fogotten Temple Coin eşyaları hediyeler ile takas edilebilir:
    2 Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Green Treasure Chest
    3 Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Blue Treasure Chest
    2 Low -Level Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Red Treasure Chest
    3 Low - Level Forgotten Temple Coin eşyası - Forgotten Temple Green Treasure Chest

Forgotten Temple her seviye grubu için günde iki kez; seviye 46-59 için saat 10:00 ve 20:00. seviye 60+ için saat 1:00 ve 16:00'da düzenlenir.

Lunar War

Her ırktan Seviye 30 üzeri ilk 200 oyuncu rakip ırkı istila edebilmek için kıyasıya savaşacağı Lunar Valley haritasında buluşur. Oyuncular Kazanmak için, rakip ırkın koruyucu NPC leri Warder ve Keeper'i yenmek zorundadır. Eğer bu NPC ler bir saat içerisinde öldürülemez ise, en fazla puana sahip olan ırk galip gelir. Galip gelen ırk, rakip ırkın haritasına baskın yapma hakkına sahip olur. Bu istila en az bir saat sürecek ve işgal güçieri rakip ırkın topraklarında ganimet ve puan kazanma şansını elde edecektir.

Lunar War her Salı ve Pazar günü saat 4:00, 14:00, ve 23:00 de yer alır.

Dark Lunar War

Her ırktan ilk 200 katılımcıya açıktır. Seviye sınırı 30-59 arasıdır. Lunar War ile aynı kurallara sahiptir, ancak galip gelen ırk düşman topraklarını işgal edemez.

Dark Lunar War her Perşembe ve Cumartesi günü saat 4:00, 14:00, ve 23:00'da düzenlenir.

Lütfen gerekli görüldügü taktirde event saatlerinin değişebileceğini unutmayınız. İlerleyen zaman içerisinde yeni eventler de hizmetinize sunulacaktır.

NTTGame || Knight Online Ekibi

yeni duyuru arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 24 Ocak 2016; 0:25:47 >

• üniversite hayatımı da bitirmeye mi geldinnnnnn

sen hep hoşgeldinnnn

• Bi aralar pre'li flame rock olayları vardı hala fazla GB veriyorlar mı?

• esas kanser edici şey ics

charıma giriyim dedim midgarddaki

2 saattir icsyi beceremedim unutmuşum hahahha

vallahi çekilir dert değil ama steamde ics saçmalığı yok
  • Antares kullanıcısına yanıt
    oyunu benim için başlamadan bitirecek şey budur

günde 10 tane kutu kazanma ve iteme doyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Değerli Şövalyeler!
    ...

oooooooooo günde 4 chaos süper olmuş Türkiye saatine göre kaçta oluyor hocam?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.