Şimdi Ara

Knight Online (SteamKO) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.366
Cevap
36
Favori
251.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Antares

4 kanal olarak açılacakmış. Cypher 1 C2 C3 C4 olarak.

Her serverda 3 camp olur. 12 server olur kssiz kasılır. Ayrıca premiumsuz girilebilir bence, oyun ücretsiz olarak görünüyor çünkü. Tek server var ona da girilmezse zaten steam el atar.

Camp nasıl birşey? Kanalın içinde kanal gibi mi?
  • Heves meselesinde haklısın. Oynamadığımız zaman özlüyoruz ama oynayınca bir yerden sonra bayıyor. Eski sevgili gibi. Yokken özlüyosun barışınca neden ayrıldığını anlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: Antares

4 kanal olarak açılacakmış. Cypher 1 C2 C3 C4 olarak.

Her serverda 3 camp olur. 12 server olur kssiz kasılır. Ayrıca premiumsuz girilebilir bence, oyun ücretsiz olarak görünüyor çünkü. Tek server var ona da girilmezse zaten steam el atar.

Camp nasıl birşey? Kanalın içinde kanal gibi mi?

Aynen tek tıkla ışınlanır gibi farklı bir kanala geçiyorsun.
  • "ilk mesajınız, 16 Aralık 2006; tarihli, " Cevap: ###BEYLR OYUNDA OLAN VARMI?###" başlığında."

Kaç sene geçti ben hala devam ediyorum.Oracle Gamer'da takılıyorum şimdilik.

Bence bu +11, +3 itemler olduğu sürece oynamak anlamsız.Artık tamamen para odaklı saçma bir oyun oldu KO.

Kısacası para harcamayıp eğlencesine başlayacağım diyorsanız sakın başlamayın.
  • Bende başlamayı düşünüyorum Diablo 3 sıktı artık.
    En azından farklı bi heyecan olur sıfırdan başladığımız için.
  • 2-3 arkadaş bekliyoruz. Bunca sene sonra heyecanlandırdı bizi. WoW dan geçicez sarmazsa WoW a devam :) nova atmayı özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

eskilerde geliyor. L.J, Numan, Anarşi, Antor bir e6 eksik.

@e6 kanka gel ko steam'e geçti.

Oyun eski haliyle başlıyo sanıyodum öyle değilmiş yeni haliyse oynamaya değmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usko'da ki itemleri satabilirsem geçerim ben de.. Ama farklı olacağını sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Orijinalden alıntı: U and I

Artik oynamayin şu oyunu baska oyunmu yok?

Ne oynayacağız ? LoL gibi iğrenç bir oyunu oynamak yerine Knight oynamak iyidir.

Lol ve knight tan başka oyun bilmiyorsan yapacak bir şey yok knight a devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha once knight oynamadım.Sızce ogrenebılırmıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KO için grafik muhabbeti ne kadar saçma bir muhabbet,

Çoğumuzun küçüklüğünde ko ile bir anısı,vardır, en basitinden 4. Sınıfa gidiyoruz KO oynayacağız, 69 level 7 raptor 7 shelli karus barbar warriorum var, dönemine gore kral car yani :D, hayatında hic internet kafeye gitmemistim arkadaş ikna etti ben ödeyeceğim felan gittik herkes benim cari görünce başıma toplanmıştı 5 saat olmuş dile kolay :D, o ara hesabi ödeyecek arkadaş kaçmış gitmiş parada yok bedava diye linkler felanda vardi 10 tl hesap 5 kuruşta param yoktu ey gidii ya 7 shell göğüslük gitmişti o gün kafeciye,
    :D,
    Ağlayarak eve kadar koşmuştum, 2km yol,
    7. Sınıfta skeleton görevi yapicam diye dershane indirim sinavini kaçırmıştım babam dövmüştü, (ama istediğim dersaneden %60 indirim kazanmıştım)

10. Sınıfta kız arkadaşla KO arasında kalıp KOyu seçmiştim, (o günden sonra baht seviyem düşmeye başladı)

Simdi o shelli alan kafe sahibide başlayacak, skeleton görevini yaparken partimde olup babamdan dayak yerken heal nerde ...... diyen adamda, kız arkadaşıma s. Git derken tsden aslansın kaplansın diyen abide :D,

Bide o zaman param yoktu okul onemliydi, simdi butler bitecek , 21 gün spor salonuna gidip KO oynayacağım,isim yok gücüm yok,
    Boyle bir fırsat olabilir mi ya ?,

Evet oynamamak daha iyi ama cs go, gta v lol gibi oyunlar oynayacağıma KO daha cazip geliyor, benim gibilerde oyuna başlıyor iste. Sizene arkadas grafiğinden, eski hâlinden, beğenmiyorsan oynama

• J.BoND J kullanıcısına yanıt
    Hile hurda çıkar mı oyunda ? Eğer cıkmazsa ben de baslamayı dusunuyorum

• Büyük ihtimal bir adet assas açıp görevlerle takılcam, bdwlere eventlere girerim o kadar.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum ama açıkçası pekte bilgim yok ,

• Clan vs açarsınız gelirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Hile hurda çıkar mı oyunda ? Eğer cıkmazsa ben de baslamayı dusunuyorum

ko ya ilk başladığımda 3 tane server vardı, o eski 1099 götüntüsü falan. o zamanlar kosp yoktu ama buglar ve hileler vardı. skill hack gibi mesela, 30 level mage 3 tane nova atabiliyordu.
    sonra kosp çıktı hilaladam sağolsun, sonra kosp hiç bitmedi.
    bu oyunun kospsuz 1 haftadan uzun süre geçirdiğini hatırlamıyorum.
    yeni patch gelir, bir kaç saat içinde kospun yeni versiyonu çıkar.
    10 yıldır kospu bitiremediler, pvp lerde bile kosp yokken usko kospu hiç bitiremedi.

kosp yine olacağına eminim, biraz da gm lerin ilgisine bağlı. chatten banlanmalar başlayınca kospçular alt f4 çekerdi. milletin gm lerden korkması lazım açıkçası.

• Gencler gelin kurdum maradon eski bdw girilen yerde toplanın clan ismi: NamazClan.

• şu konuya foruma her girişimde istemsizce uğruyorum ,bu kötüye işaret.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

eskilerde geliyor. L.J, Numan, Anarşi, Antor bir e6 eksik.

@e6 kanka gel ko steam'e geçti.

Gelmiyorlar ya, zaten ben de arada sirada girip PK yapabilecegim bir sey yapabilirsem yeter bana. 59 ya da 69 yapar birakirim. Eskisi gibi zaman ayirmasi pek mumkun degil kimsenin.
  • v1299 sürümü zamanı bırakan priestlerdenim arkadaşlar O zamandan bu zamana bayağı yenilik var bunları çözebilceğim bi makale yada anlatım varmı bi yerlerde ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.