Şimdi Ara

Knight Online(Usko) Şifre Msn Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumun yeni üyesiyim bol bol zaman geçirecez birlikte arkadaşlar.
    Sorunuma gelirsek eğer;

Çarımı 2 yıla yakın oldu oynamayalı manes serverenda 68 lvl human asastır.
    ID :Biliyorum
    Pass : Unuttum
    Gizli soru : Biliyorum
    Msn : Msn ne olduysa kapandı sanırım, ıd ve şifreyi dogru yazmama ragmen hatalı diyor bazende böyle bir hesap yok dedigide oldu aynı msn yi almak istedigimde ise böyle bir msn var diyodu ama artık aynı msn hesabını tekrar almış bulunmaktayım knight online sitesine girip şifremi unuttum diyorum ID ve msn yazıyorum malesef msnye hiç bir e posta gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle hoşgeldin foruma.

Şimdi sana şunu söyleyeyim, o unuttuğun e-posta adresinin, gizli sorunun cartın curtun artık şifre değiştirmek için hiç bir önemi kalmadı. Oyunun MGame devraldı ve tüm hesap bilgileri sildi/sıfırladı. Senin sadece ID ve şifreni bilmen gerekiyor, gizli soru yanıtını, e-posta adresini yeni sisteme giriş yaparak yeniden girmen gerekiyor. Seninde şifreyi unuttuğuna göre bu değişiklikleri yapamayacaksın ve hesabına erişemeyeceksin. Ya eski şifreni hatırlayıp siteye giriş yapacaksın, yada elinde ne var ne yok hatırladığın tüm bilgilerle ticket göndereceksin.

Bol şans.
  • Hoşbulduk

Ticket atalım bakalım bir faydası olacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticket çok karışık geldi ugraşamayacam, şifremi bulmaya çalışcam oldu oldu olmadı gitti zaten yada gitmiştir belkide birisi şifreyi ele geçirdiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ZMİRLİ-SADRAZ4M -- 24 Ağustos 2012; 21:32:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.