If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on thewww.knightonlineworld.com home page.
HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected Internet Information Services
Background: This error is caused when the server has a list of IP addresses that are not allowed to access the site, and the IP address you are using is in this list.
More information:
aynı sorun bende de var...
bende giremiyom sabahtan beri aynı zamanda oyuna da giremiyom
bnde giremiom
ühhhhhüüüüüüüü ben hiç birine giremiommmm
knight online word sitesi türklerin siteye girmesini blocklamıs ve bazı insanları oyunda banlamıslar
"jdkajklajhklajhlkajhlkajhklajkhjalkh " başka söylecek söz bulamıorum
Arkadaşlar şu an Türk Telekom İP çıkışlarında bir sorun var. Belki sorun bu yüzden de olabilir. Benim sitem iki gündür çalışmıyor bu yüzden.
quote:
Orjinalden alıntı: gencyazilim
Arkadaşlar şu an Türk Telekom İP çıkışlarında bir sorun var. Belki sorun bu yüzden de olabilir. Benim sitem iki gündür çalışmıyor bu yüzden.
peki ona benzer bir hata mı verior senin sitede ?
Siteye girmek için yapmanız gerekenler çok basit.
Öncelikle internet explorer i açıyoruz. Yukarıda Araçlar'a tıklıyoruz sonra İnternet Seçenekleri'ne tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere açılıyor. Yukarıdan Baplantılar'a tıklıyoruz.Altta Yerel Ağ Ayarları var ona tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere açılıo. Proxy sunucusu yazan yerdeki kutuyu aktif hale getiriyoruz. Adres yazan yere 82.92.4.145 yazıyoruz ve B.Nok yazan yere 8080 yazıyoruz. Tamam'a basıyoruz işlem tamam artık KnightOnlineWorld.com a girebilirsiniz.
ALINTIDIR DampLaizer nickli arkadastan..
bende suanda giriyor.bu yolla
dostum eiwalla..süpersin valla :D
yanlız bu ip adresini girince hotmail sitesine kabul edilmiyorsunuz :) hotmaile girmek için proxyi ayarlarını kapatacak knightonline girerkende açacaksınız :)
dostum eiwalla..süpersin valla :D
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
Siteye girmek için yapmanız gerekenler çok basit.
Öncelikle internet explorer i açıyoruz. Yukarıda Araçlar'a tıklıyoruz sonra İnternet Seçenekleri'ne tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere açılıyor. Yukarıdan Baplantılar'a tıklıyoruz.Altta Yerel Ağ Ayarları var ona tıklıyoruz. Karşımıza bir pencere açılıo. Proxy sunucusu yazan yerdeki kutuyu aktif hale getiriyoruz. Adres yazan yere 82.92.4.145 yazıyoruz ve B.Nok yazan yere 8080 yazıyoruz. Tamam'a basıyoruz işlem tamam artık KnightOnlineWorld.com a girebilirsiniz.
ALINTIDIR DampLaizer nickli arkadastan..
bende suanda giriyor.bu yolla
beni hala knıght'a sokmuyo
cevabı olan varmı
hella kardeşler bu eski bi mesaj galiba ama
işyaradı :)))) su proxy olayı ancak
yavaslatıyorsanırım baska bi sunucu üzeürinden siteye ulastıhı için zaman kaybına neden oluyor ,
ama ben de yaptım fkat olmuo
bende giremiom oyunu yukleyemiorm
bilgisayarın administator'a bağlı değilse giremesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme