Arkadaşlar Aldıgım Bazı Duyumlara Göre Knightonline Sitesi Heck'Lenmiş diyolar Ares/Akara/Gırakon Kralları Üstten yazı geçiyolar Site hecklendi Login Sakın Olmayın diye Ben Uyarayım dedim Soyulann Arkadaşlarımıza Tekrardan geçmiş olsun Yazık olmuş..
Yapmayın arkadaşlar hergün bu tipte defalarca konular açılıyor kaç kişi siteye login olduğum için %100 hacklendim diyebilir..
kaç senedir hep hackde bu sitede
Ares/Akara/Gırakon krallarıda senin benim gibi forum okuyan playerler. çok değerli cem yılmazın dediği gibi g.. hack uydurmayın
eğer hacklenmiş olsaydı şuan birçok kişinin charı eminimki gitmiş olucaktı
Ben sizi bilgilendiriyim dedim Forumlarda dolaşırsanız sizde anlıcaksınız Arka Arkaya Heckler başladı yapmayın
O hack deil gecen link koymuslar world yazısı nın w harfi yerine çift vv koymuslar hack diosunuz o baska bir site hackciler bunuda yapdılar o sıteye gırınce de gırıs yapmaın hacklenırsnız
Arkadaşlar ben anasiteye girip hacklenmiştim.Şimdi şifremi değiştirdim ama gizli soruyu sormadı. Ama değiştirdiniz yazıyor.Değiştirdiğim şifre knightı hackleyene gider mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme