Şimdi Ara

knightta virüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben geçen yaz oyuna ara vermiştim bu yaz tekrar başalayayım dedim knightın resmi download sitesinden game dialy den yükledim sonra kurdum veee 1456 patchı indirirken kaspersky alert verdi bende sildim ben kuramayacakmıyım yoksa sitede virüsmü var yoksa kaspersky mi bozuk hadi o bozuk desem norton da alert verdi napacam ben şimdi???

• knightın calısması için zararı olmayan bi virüs zaten adamlar szin charı calcak deilya hepsi db lerinde war
  • Doğru Diyor Senin Char'ını Çalmazlar Bence Kasp. Ve Norton Çakışmış Oyunu İndirirken Sorun Varmıydı?
  • hyr yoktu norton kapattım tekrar alert verdi anlamadım durumu
  • bende indiriyorum şuanda ... 2007 norton var ... bakalım bendede aynı şey olucak mı
  • olmazsa banada haber ver de ben tekrar kurayım
  • eeeeee başka cvp veren yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Dosyaları !
    18 yıl önce açıldı
    Cabal 2 Kaspersky trojan sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı şey oldu vrus programlarını kapat sonra butun patchleri yukle sonra tekrar tarat bu sefer bulamayacak virus falan emin ol
  • O Virusler Zararsız Diye Biliyorum
  • inş bilg a bişey olmz
  • şimidide daha setupu açar açmaz alert veriyo şimdi bu zararsızmı eminmisiniz bakın kaderim buna bağlı
  • evet eminim bende de boyle olmustu 5 gun once kurdum ko yu bi sorun çıkmadı henuz..
  • tmm ark lar bu iş olmayacak ben sizin dediğiniziş yapım bu seferde setup kendini kapatıyo neyse kısmet değilmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.