Şimdi Ara

KO bitmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Ben Samet 21 yaşındayım. 6 senelik KO geçmişim var.Yaklaşık 2 senedir USKO oynamıyorum.PvP serverlarda oynuyor ve zaman geçiriyordum.Geçenlerde bir arkadaşı USKO oynarken gördüm ama hiç eskisi gibi değil.Heleki Knight Empire zamanı gibi hiç değil.Ne zevk ne Arkadaşlık ne hak ne saygı kalmış.Heryer Koxp. Eskiden neler yapardık.Hiç birşeyden zevk almadığım kadar zevk alırdım KO'dan ama şimdi hiç bu dediklerim yok sanırım.
    Siz siz olun kendinizi kaptırmayın.Özellikle eğitim çağındaki arkadaşlar unutmayın okul KO dan daha önemli.
    Sırf bu oyun yüzünden lisede sınıfta kaldım ve cok pişman oldum.Oynamıyormuyum evet arada hala oynarım arkadaşlarla PvPlerde ama USKO ya değmez. Size bir gerçek
    KNIGHT ONLİNE SADECE BİR OYUN ve ARTIK O BİLE DEĞİL .

• Hocam, herşey Fire Drake'den önce güzeldi. Artık herşey yalan dolan fasa fiso.
  • Haklısın. Ama lafı anlamak isteyen anlıyor
    Anlamak istemeyen hala anlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 5 Mayıs 2010; 19:09:34 >
  • arkadaş bir takım tavsiyelerde bulunmuş tabiki , bu güzel ama bazı arkadaşlarında dedigi gibi gerçekten günde bu konuya benzer kaç tane konu açılıyor.Bunları açmak yerine oyunu oynamamak en iyisidir.Yani sonuçta kimse kimseye karışamaz burdan ne kadar yazsakta oynamak isteyen yine oynar oyunu.
  • Eskiden koxperları partye almazlardı.Şimdi koxper değilsen partye alınmıyorsunOyunun dengesi değişti resmen.
  • tebrikler "bu oyun bitmiş" diyen 999999999. kişisiniz, bedava green kart başvuru hakkı kazandınız...
  • K2 hayranı çok bitmez bu oyun merak etme K2 kapıdan kovsa bacadan girerler koxperlara dicek bişey yokda legal takılıp hala oynayanlar var hatta hem legal takılıp hem oynayıp hemde para verenler varki evlere şenlik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

K2 hayranı çok bitmez bu oyun merak etme K2 kapıdan kovsa bacadan girerler koxperlara dicek bişey yokda legal takılıp hala oynayanlar var hatta hem legal takılıp hem oynayıp hemde para verenler varki evlere şenlik.

süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

K2 hayranı çok bitmez bu oyun merak etme K2 kapıdan kovsa bacadan girerler koxperlara dicek bişey yokda legal takılıp hala oynayanlar var hatta hem legal takılıp hem oynayıp hemde para verenler varki evlere şenlik.

tam anlatmışsın:D
  • Süper cvp :)
  • Xtrap kalktıktan sonra hergün daha da kötüye gitti xtrap varken bi patch çıktığı zaman 1-1.5 hafta koxp çıkmazdı adamlar 1.5hafta xtrapı aşmaya uğraşırdı şimdi patch çıkmadan koxp hazır oluyo zamanında oyna verdiğim paralara acıyorum
  • beyler hepiniz haklısınız.bu koxp yüzünden ben oyunu bıraktım ve zaten bu koxp yüüznden hem itemlrim hemde charım gitti.üzgünüm ama eski ko yok oyun koxp gibi basit şeylerden geçilmiyor.eski ko YOK...
  • Halen oyuna değer verenler görüyorum. Halen oyunun arkasını kolluyosunuz.Tebrikler oyun bitmiş diyen 999 kişisiniz falan
  • Knight Empire zamanında Bloodz Hatred clanları zamanında güzeldi Knight Online şimdi hiç bir anlamı kalmadı.
  • Böyle konuları açmaktaki amacı anlamıyorum. Madem kötülüyorsun oyunu oynamazsın biter. KO'nun şu andaki durumunu herkes biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Halen oyuna değer verenler görüyorum. Halen oyunun arkasını kolluyosunuz.Tebrikler oyun bitmiş diyen 999 kişisiniz falan

Kastım oyuna değer vermekten değil. Hep bu konulardan açılması. Herkes neyin ne olduğunu bilecek iradeye sahip. Kimsenin kimseden tavsiye almaya ihtiyacı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.