Şimdi Ara

KO charları 2 milyar WoW charları 100ytl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer farkta , KO'nun olgunlaşmamış ve herşeyi isteyen bir neslin oynaması...
  • susun yaw k.o gelcek simdi wow sonra gene keko kaynicak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

susun yaw k.o gelcek simdi wow sonra gene keko kaynicak ..

Doğru diyorsun, Knayt oynanır mı ya 2 ırk, adamlar robot gibi, bir tane role player yok, anti-gnayt
  • Kılnayt
  • L.J hocam +9 demiştinde +10 yapanda görüyoduk eskiden buda yüzde 0.5 flndır sanırım.+9 raptor 500 ytl ise +10u artık babamın 3 aylık maaşı fln eder ilginç ya harbiden ilginç bu ko oynayan insanlar...
  • çevrimiçi şövalye
  • LOL diyorum sana,paketleri 100g wowun
    Adam en az 2milyardan satıyo ebayda full epic druidi
  • Bu Fiyatların bu şekilde olması normal. Oatama bi char için KO da neredeyse tüm vaktini veriyosun. Lvl kasmak çok zor. Kafana takıp illa lvl kasacam derseniz bile kasamıorsunuz. Lvl kasmak işi %90 oranında farma bakıyor. Questler % 10 anca yer kaplar bu işte. Haritalr minnacık. Farm yapacak spotlar dolu. Sabahtan başlayıp akşama kadar aynı mobu(evelden Apos tu mob) kesiyosun. 2 saatte kazan Exp(Tecrübe puanı)i bi bebenin cıcıklığına bi golemi üzerinize çekmesi nedeniyle 1 saniyede kaybediyorsunuz. Çünkü KO da moblara kesilmesinin zecası çok ağar İtem upgrade işi olaya bira heyecan katsa da aslında emekleriniza mal olan bi olay. Öte yandan trade yoluyla aldığınız iyi itemlerin dupe çıkması olasılığı çok yüsek. Bu nedenlerle Wow dan 10 X daha zor ve 10x Daha zevksiz bi oyun. Hileli çıkma ihtimaline rağmen bu itemlere real para ile bu karar para verilmesinini alayabilmiş değilim.

(Not Ko oynayanların hepsi bebe ve düzenbaz değil çok fazla da önfikirli olmayın. Unutmayın ki hile hurdanın bu kadar fazla olmasının sebeni oyunun çok fazla açığının olmas, Blizzard dandik bir firma olsaydı ve WoW da bunun gibi açıklara sahip olsaydı neler olurdu kimbilir)

• agaa parti plssssss
  • ya kaça satarsa satsın o önemli değil bırakın bizim oyunumuzdaki acc ler 500 ytl ye gitsin . biz güzel güzel oynayalım grafiklerinden oynayan oyuncuların büyük bir çoğunluğuna kadar sadece crap diyebiliriz aslında :/ büyük çoğunluk dedim atlamasın birisi hemen lütfen . kendini yenilemeyen hep aynı kalan seviyesi düşük oyunun acc'i gitsin 2 milyara ister 5-10 milyara gitsin bu bizi wowcuları bağlamaz . biz bulmuşuz oyunumuzu ne güzel oynuyoruz . 2 milyara acc satıldı diye KO > WoW diycek varsa da 1 kere daha düşünsün olmadı 4-5 kez üstünden geçsin tekrar gene wow - ko karşılarştırması yapılıyor :/ ki karşılaştırılacak gibi değil .
  • aga party pls kinayt onlayn puff pls haci 3 kolt etc.
  • KO ego tatmini için oynana bir oyun , ve egoyu tatmin etmek pahalıya mal oluyor ama wow ise oynaması zevkli olduğu için oynanan bir oyun ,oynaması zevkli olan bir oyuna niye hazır char alasın? bütün mesele bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

LOL diyorum sana,paketleri 100g wowun
    Adam en az 2milyardan satıyo ebayda full epic druidi

At yalanı, öpeyim inananı
  • Wow karakterlerinin fiyatının düşük olmasının bir sebebide sürekli yeni ek paketin gelmesi karakteri tam geliştirdim diyorsun hurra itemler çöpe sil baştan tekrar kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

kolay item ile PVP nin yolunu açmaya çalışıyorlar..
    Yarın birgün warhammer çıkacak (pvp dayalı oyun) wow müşteri kaybetmek istemez :P

paladinler kaçacak vallaha oyunda paladin kalmayacak :D
  • Yukarda değinilmiş ve alay konusu bir olay var sanırım. KO'yu sadece bebeler ve cafe sahipleri oynamaz. Ben çok mükemmel dostlar edindim KO'dan (bkz Antor) Bunun yanında KO'da aga clan plz aga puff plz diyen adamlar zaten her zaman itilen, horgörülen ve kaybetmeye mahkum olanlardır. Öte yandan şunuda belirteyim bazı KO'daki agagilleri ve bebeleri, WoW'daki züppe+embesil kişiliklere değişmem. Hatta WoW'da tanıdığım türk oyuncuların büyük kısmı bu kategoriye giriyor malesef. Anlatmak istediğim şey son derece çocuksu, samimi olamayan, alaycı, WoW oynadığı için kendini insanlarla arasında sınıf farkına sokacak mantaliteye sahip olanlar için geçerli. Yok derseniz yanılırsınız. Yaşında çok büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta bahsettiğimiz şeyler birer oyun ve bu oyunlar genç kesime hitab ediyor 30 yaşında oynayan çok sayıda oyuncu bulmak hayalcilik olur(10 kişiden 2 si 30+ olabilir ama çoğunluk olamaz asla)

• kardeşim post kasmak ıcın dakkada bir gınayt aga pls 1k filan demeyin oyunu oynamayanlar adamlar bilip bilmeden dışardan duydugu laflarla gelip burda yorum yapıolar wow da bir adam tanıdım ko dan geçme illegal yolla tam 21 tane 80 level adam yapıp sattım diyor 80 level adam cıplak 1milyar dan hesaplasak 21milyar alsana ticaret ko 2 ye ayrılır sizinde dediginiz gibi agalar ve zekiler.Agalar egosu için zekiler ticaret için oynar bu oyunu.Türkiyede wow oynayanları sayısı çokda az değil biz ko gibi lanet bişe varken buna sevinmemiz lazım.Yaklaşık 50.000civarı türk var wow da ne mutlu bize.Birde lag sorunu çözülse tam güzel olacak
  • Sro'yu çöpe atmıyalımBen WoW ve SrO oynuyorum ikiside harika...Sro çok oynadğığm için biras sıktı
  • L.J açıklamış.
    Ko da level ve item legal olarak çok zor. level ve item olmadan eziliyorsunuz.
    70 level olmak bile aylar, yıllar alır. Hile Programınız yoksa.
    Saatlerce aynı mekanda aynı mobları kesmek işkencesine dayanılır.
  • uzerinde +7 chitin elinde +6 iron bow olan 64 lvl asasimi 240 ytl ye satmıstım urunleri bugla charida kospla kasmam 1 ay surmemisti bazı insanlar icin gnayt iyi bi ekmek kapısı piyasada bu kadar rpg meraklısı velet olursa olca bu ko dan nefret ediyorum onun yerine mu online 1000 kat daha iyi benim yanımda hic deilse az da olsa yardımlasma ve takım oyunu var birazcık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.