Şimdi Ara

KO charları 2 milyar WoW charları 100ytl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

KO'da soyulan char sayısı çok.. şehirlerde bağırıyolar "SOYULDUM LÜTFEN PARA VERİN" diye.. serverdaki oyuncuların %60 sı dupeci %40 ı ise koxpcu.. char soyup ve item kopyalayıp gerçek parayla satıyorlar..hatta bi itemi 600 ytl e satmışlardı..

edit:imla

wowdada hırsız soyulan char sayısı çok hatta daha profosyonel bir oyun olduğu icin sırf char soymada uzmanlaşmış hacker dediğimiz kişiler bile var wowda. Ama mesele şuki wowda charın soyulsa dahi kredikartı numaran aylık surekli aktif olduğun ip falan belli olduğu icin hemen bir ticket atıp yada yetkililerle konusup. Charını soyuladan önceki tarihe rollback attırabiliyorsun. Yani soyulan kişi açısından bir sorun olmuyor. Yani wowda soyudlum lütfen para verin diye bağıran kişiler görmemen normal.

• çıkıyor hala öğle gold isteyen ogrimarrda ama millet çok feci dalga geçiyor... Sırf quest yaparak bile gold kazanmak mümkün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: KueNs

Wow'a ilk girdiğim de bu kadar ayrıntılı bir online oyun oynamamıştım şaşırdım bir anda sardı gerçekten boşuna para harcamışım K.o ya...

Hayırlı olsun. Zararın neresinden dönersen kardır.

WoW herkesin zevkine hitap etmiyor ama sana hitap etmiş ne güzel

Kimi gerçeğe yakın grafik, gerçeğe yakın hikayeler ister. Ancak şu da bir gerçek ki, grafikleri ne kadar gerçekçi yaparsan oyun fantezi dünyasından o kadar kayıyor. Ben açıkçası yumuşak geçişli, çizgi film tadında, fantastik grafikleri seviyorum, varsın gerçek dışı gibi ya da görece basit olsunlar.

WoWun bu kadar popüler olmasının birçok sebebi var.

1. Aşkın Lore'u
    2. Çok iyi reklam
    3. İşini bilen ve ciddiye alan ve işinden keyif alan Blizzard çalışanları
    4. Oynanabilirlik.
    5. Minimum hata ve bug, anında yardım ve düzeltmeler.

Bunlar birkaçı.

Grafiklerin çizgi film tadında olmasının sebebi minimum sistem gereksinimi için,oyunu 2005 senesinde de oynuyorduk sonuçta p4 makineler ile,blizz daha çok kullanıcıya ulaşmak adına sistem gereksinimlerini düşük tuttu.İlk çıktığı gün age of conan aldım ben, grafikler inanılmazdı ama gel görki 9800gt ekran kartını bile kastırıyordu o dönemki 9800gt den ötesi yoktu yani,ha daha sonra oyunda tırt çıktı o ayrı.

Açıkçası wow devrinin kapanacağını ben hiç sanmıyorum,oynanabilirlik üst seviyede,bazen burda class lar arasında dengesizlik var vs. gibi mesajlarımız olmuyor değil ama adamlara da hak vermek gerekli o kadar statiği varki oyunun sayısı belli değil,zaten ilk başta yola çıkarken blizz belirtmişti çok kişili pve ağırlıklı bir oyun diye,yani class dengeleri raidlere veya 5 man lere göre ayarlanıyor,sonradan bakmayın bu arena falan filan çıktı oyuna renk getirmek adına,benim gibi evli barklı adam gelsin evde 1 saat arena/bg yapsın stress atsın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Grafiklerin çizgi film tadında olmasının sebebi minimum sistem gereksinimi için,oyunu 2005 senesinde de oynuyorduk sonuçta p4 makineler ile,blizz daha çok kullanıcıya ulaşmak adına sistem gereksinimlerini düşük tuttu.İlk çıktığı gün age of conan aldım ben, grafikler inanılmazdı ama gel görki 9800gt ekran kartını bile kastırıyordu o dönemki 9800gt den ötesi yoktu yani,ha daha sonra oyunda tırt çıktı o ayrı.

Açıkçası wow devrinin kapanacağını ben hiç sanmıyorum,oynanabilirlik üst seviyede,bazen burda class lar arasında dengesizlik var vs. gibi mesajlarımız olmuyor değil ama adamlara da hak vermek gerekli o kadar statiği varki oyunun sayısı belli değil,zaten ilk başta yola çıkarken blizz belirtmişti çok kişili pve ağırlıklı bir oyun diye,yani class dengeleri raidlere veya 5 man lere göre ayarlanıyor,sonradan bakmayın bu arena falan filan çıktı oyuna renk getirmek adına,benim gibi evli barklı adam gelsin evde 1 saat arena/bg yapsın stress atsın diye.

Evet WoW PvP değil, bunu ben de her fırsatta belirtmeye çalışıyorum. PvE bazlı bir oyun bu, pvp olayı wowun çeşnisi sadece. WoWda çok fazla parametre var, PvPde bu yüzden dengeleri sağlamak bayağı zor. PvE'de neden kolay? çünkü PvEciler, zaten oyun tarafından parametreleri sınırlı şekilde tasarlanan şeylere karşı mücadele ediyorlar. Yapacağı hamleler genelde bellidir. Belli olması bile zaman içinde öğrenilir. Artificial intteligenttır en fazla, ama pvp öyle değil, karşındaki de senin gibi bir insan, oyuncu parametresini de işin içine sokunca, adamlara hak vermemek mümkün değil.

• beyler tamam WoW ko dan daha güzel bir oyun grafikleri daha guzel vs vs.. ama sadeec kotu tarafından bakmayın.Knightta wow da olmayan 1 sey var pk zevkı ben 6 ay wow oynadım tmm cok gzl her sey fevkalade paralı oldugu ıcın cok velet de olmuyor.. ama gercekden karısık bır oyun ve asırı buyuk maplar benı delı edıordu ko nun mapının kucuk olmasının bı yararı var sureklı savas halınde oluosun wow da mıllet dagılıo anca 2 kısı bırden yakalıosn yan yana ko da ole dıel iste birden birde karsına 2 clan cıkıo :D 60 kisi ztn ezip geciorlar sora diger ırkdan bi clan o topluluk karmasa iste pk zevkı bu wow da olmayan sey bu..!! ( WoW u daha cok sevmeme karsı KO oynuyorm)

Sunuda sölim..
    WoW la ko karsılastırılamaz bıle pk haric her bakımdan wow cok daha gzl ama (PK) aradaki fark iste bu ...

• Kaç level a kadar oynadınki ko daki pk diyorsun hala?
    Sizin o pk dediğiniz olay WoW da hayli hayli var.
  • WTS ICC 25 Lich King spot for 10,000 gold. Need dps. Get your Kingslayer title today!

Böyle bir ilan gördüm 2. trade'e bakarken. Gerçek para ile olmasa bile oyun esas amacından çıkıyor denebilir.
  • zevkler tartısılmaz kımı ko der kımı wow bence wow daha iyi ama su an ko oynuorm o bska

hicbirinize ko yu tavsiye etmıorm her yer hile gm ler yıllardır oyuna gırmıor vs vs .. mıllet duvardan gecıo elını kaldırmadan ok atıo daha neler neler :D onermıorm nıe oynuosn dıe sorarsanıs tum arklar ko da :D wow dada hic arkadasım olmamısdı bende ko ya dvm ettım ama ben o ... lar gibi hile kullanadan hakkıyla oynurm

4Ever World 0f Warcraft xD
  • wow piyasası hakkaten düşük sebebi oyuncu kitlesinin farklı olmasından bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

çevrimiçi şövalye

hahaha işte olay budur...
  • Cataclysm gelsin.Hatta ve hatta daha çok kesin haberler olmamasına rağmen Warcraft filmi gelirse.Bütün dünya warcraft müptalası olacak eminim :).Yukarda arkadaşın söylediği gibi.İkisini karıştırmak doğru değil zaten world of warcraft (p2p -süperlig) te.Knight online (f2p -ikincilig) te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 28 Haziran 2010; 16:53:35 >
  • Wo, GW, Aoc varken ancak 5. lig diyebiliriz bence:) bu arada muhteşem konu hortlatmışsınız 2007 konusu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.