Şimdi Ara

KO charları 2 milyar WoW charları 100ytl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Antor

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Yukarda değinilmiş ve alay konusu bir olay var sanırım. KO'yu sadece bebeler ve cafe sahipleri oynamaz. Ben çok mükemmel dostlar edindim KO'dan (bkz Antor)

Teşekkür ederim kardeşim uzun bir dönem oynadığım online oyundan kazandığım bir tek senin dostluğun.

1,5-2 yıllık bir KO geçmişi olan biri olarak ve oyuncularının %80 veya daha fazlasının Türk olduğunu bilerek;

Oyun karakteri milyarlar eden (ki parayla almış) şahsiyeti 5 para etmez 35 yaş üstü insanlar tanıdım (Gerekirse sebepleri ve kişileride sayabilirim)

Yaşı belki kemale ermemiş ama gerçekten tanımaktan gurur duyduğum insanlarda oldu.

KO oynamak belkide yakın arkadaşlarınla oturup stormwind'in önündeki çayırlarda mangalda kebap yapıp rakı içmek gibi bir his idi Turkish birşeydi. Garip bir hırs idi pvpsi lancerin tabiriyle "Ezmenin mutluluğu ezilmenin nefreti" vardı.

KO oynamaktan vazgeçme sebebim çok cacık bir şirket olan K2 nin elinde olması ve K2 nin dupe-koxp-hack-ks-ls-lag-offline server-müşteri hizmetleri yetersizliğini engelleyememiş aşamamış olmasıdır.İkinci bir sebep ki karakterimi satıp başka oyun arayışına girmişimdir Lancerin hacklenmiş olması.

WoW'da tanıdığım Türk çevre ise neredeyse beni wow dan soğuttu kimse üstüne alınmasın oynadığım serverdekilerden bahsediyorum. Herkezde bir aman ben iyiyim aman benim şunum var "sanki 5 yaşındaki çocuğun oyuncaklarını göstererek hava atması gibi" tavırlarda olması.

KO' da bu yoktu yanından geçen adama inspect atamıyordun ama elindeki parlayan shardlara azının suyu akabiliyordu, yada milyarlık itemleri olanları pvp alanlarında alt üst edip egonu besleyebiliyordun.

Şu an oynadığım main karakterimde (59 rogue) 7K kill var ve bunların %50 veya daha fazlası karşımdaki rakibimin hp sinin tamamını kendim bitirdiğim killerdir. Rogue olarak yanlız takılmayı sevdiğimden horde GY lerde bekler rezlenenlerden 1 tanesine sap atar diğerleri gidince onu yerim gezerken gelen HK larla şişmiş değildir kill sayım neyse bu ayrı bir konu diyeceğim o ki WoW dan KO' da aldığım hazzı alamıyorum, varsay ki çevre eksikliğinden varsay ki olan çevreninde agagilleri arattığından.

bu kesinlikle tercih meselesi wow dan ko daki tadi alamamanin nedeni pvp sistemidir. bundan 2.5 sene once oynasaydin world pvp nin gercekten tadina varirdin ama su an pvp bg lere arenalara sıkısmıs durumda. Ayrica wow genel anlamda pve uzerine bir oyun...

• "anıl anlamıomki enazından o forumda wow a hakaret göremiorum niyeyse bizim dostlarımız gınayt mınayt aga 5k pls diyip diyip duruor sizene kardeşim diyemezmi allala istedini der oyun oynuoz karısamassın ki sen buna.WoW cuyum ama Ko cularıda savunurum yıllarımı verdim 2 oyunada cunku"

o forumda wow'a hakaret olmaması çok normal çünkü wow hakaret edilebilecek bir oyun değil ;)

"bence oyunun adı Kasap Online die değiştirlmeli "

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya bnm online oyunlara başlamam çk güzel bi şekilde oldu..bn online oyunlara başladığımda(rpg hakkında fazla bi bilgim yoktu ama tek kişilik pc oyunlarında baya bi deneyimim vardı) silkroadla başladım..ozmn tabi bukadar rezil bi hal almamıştı hatta şuan wowdaki guildimden bile daha seviyeliydi(şuan wowdaki guildim gerçektende çk ii ama arada bi kendini bilmezler çıkabiliyo)..ben orda öğrendim online oyunlardaki zevki,yardımlaşmayı,muhabbeti..bi süre sonra sıkılmaya başladım çünkü görevler gerçektende sinir bozucuydu..(aynı yaratığı keserek 200 tane item sora bidaha aynı yaratığı keserek 200 tane item sora onun 1 üstünü keserek 300 tane item çıkarmanı istiyodu bi q insanı ayar ediyodu).nese sora oyunu bırakma kararı aldım..üstümdeki tüm itemları guild banka koyup herkesle vedalaşıp oyunu bıraktım..sora arklarımdan k.o. da kısa zmnda koxp ile gayet ii paralara satışlar yapıldığını öğrendim..sora biraz denedim 3 hafta gibi bi süre biraz kendim ama çoğunu koxpla kastım adamımı..sora baktım oda sıkıyo arka verdim charı oda çıplak bi char ile değiş etmiş adamımı ve ko daki kısa yolculukta bitti..sora okuldaki bi arkımn wow oynadığını öğrendim..uzun zmndır ismini duyuyordum ama bi türlü oynama fırsatı bulamamıştım..(para yüzünden)en son bunuda bi deniyim en fazla 100 ytl kaybederim diyerek başladım ve aynı anda bi arkta bnmle birlikte başladı..kendime bi guild buldum...sora kastım fln derken lwl 45 civarına geldim ve tbc çktı..haydaa dedik ve yine kasmaya devam ettik..nese o ara wow a cnm çk ısındı ve halada devam ediyorum..baya eğlenceli ortamlar fln..okdrda böle yok tier miş yok karazhan farmmış flnda niyetnde deilim..craft itemlerimi yptım pvp lerimi aldım devam ediyorum..gecenin 1 inde başlayıp sabahın 8 ine kdr guilddekilere zorla heroic yptırdığımı htırlarım(kaçtı 4 mü 5 tanemi ne yaptırmıştım)..ve bu ortamı başka bi oyunda bulacağımıda znnetmiyorum..geçende gittim kitaplarını aldım okudum..oyunun vdeolarını izledim yakında alıp bitiricemde wc3 ü..yani wow bnce başıma gelen en güzel şeylerden biri çünkü gerçekten zevk alarak oynuyorum

arkadaşım çok güzel anlatmışsın cidden gözlerim yaşaracaktı resmen(okadar diiil ama etkilendim)oyun oynamanın zewki budur bende WOW oynarken geceniin 3 ünde kahkaha larla güldüümü yada sinirden kudurduumu hatırlarım.en iyiside arkadaş edinmek benim bu 2. ACC um 3 tane türk ark ım war çeşitli şehirlerden her girdiimde en az 1 saat oynamadan muhabbet edioruz.birlikte görew yapıoruz falan çok zevkli saatler geçiriorum WOW oynarken.bence en kısa zamanda WC3 ve WC3 FT bitir ozaman daha çok ağşık olacağına eminim.iyi oyular diliorum keşke herkez senin gibi böle oyunun gerçek tadını çıkarabilse

• laf atanlar oldukca bu forumda ko ile acılan baslıklarda kapanmadan forum uzar gider al şimdide biri çıkmış ALLAH akıl fikir versin diyorum demiş yani sen bu lafı diyerek tartısmayımı büyütmeye calısıosun çözemedim
  • açıkcası bende anlamadım 200 altı bir dolu 70 char satan adam var bu oyunun piyasası niye düşük anlam veremiyorum aslında wow cuların ekonomik durumu genellesek daha iidir bnce yani 70 lock um var abi bu fiyatlara satcama çöpe atarım daha iyi lockum yerim onun yerine
  • Ne kadar doğru bilemeyeceğim ama Sylvanas realmindeki method adlı guildde bulunan rogue karakteri 7000€ ya satılmış. Karakter duyduğum kadarıyla dual wield warglaives of azzinoth sahibi ve full t6 setliymiş. Gchatte duydum.
  • Fiyatlar son derece gerçek linke tıklarsanız 2. el bir araba fiyatına bir KO karakteri görürsünüz olayın ciddiyeti açısından gösterme gereği duydum yorumsuz diyorum ben elbette deymez ama char KO'dan anlayan birisi için end game düzeyinde hatta normal şartlarda yapılması imkansız ötesi düzeyde.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17284038/tm.htm
  • Zamanında benim charımı bana satmıştı birisi (nick tanıdık olduğu için. Fazla bişi isteyememişşti)
    sonra biraz sohbet ettik msn de felan. Bende başlamak istiyorum ddedi.
    Gidip üst sıralardan bi nick seçtik ve charın bilgilerini değiştirip oyuna başladı.
    Atıyorum küpenin birisi iyiyken birisi kötüydü. Bu neden böyle dedi.
    Bende adamın itemi yokmuş dedim.
    Tekrar girip datalardan item dupelemeye başladı :D
    var olan itemlerin id lerini değiştirip + ladı. Yada extradan bonus ekledi..

Kısaca oyunu legal oynamak imkansız.

Orda arkadaş +3 bir takıya 600ytl demiş.
    Ama takının +0 ı 150 ytl
    +3 yapmak için. 27 tane +0 gerekiyor
    27x150ytl=4050ytl.

zaten 27 tane bir itemin bir adama düşmesi imkansız ötesi bişey (hatta adam abartmış. Aynı itemden 2 tane +3 var. Buda 54 tane demek oluyor )
  • Knight'ı daha yeni bıraktım....

Knight'a tekrar başlamıştım bir daha bıraktım.... Knight'da eğer sağlam olacaksan kafanı verip cidi ciddi oynayacaksanız yaklaşık cepten 1000-1200 tl çıkaracaksın pre- cash gibi şeyler dahil...

WoW da ise orjinal DVD olarak alsan dahi 150-160 tl tutar 2 ayda bir 40tllik pre-paid....

K.o da 60+'da kasmak için platinium şart o da 45tl, aylık... Ve oyun da grafik sıfır basit moblar, sınırlı alanlar.... WoW'da gez gezebildiğin kadar kasmak bile zevkli sürekli birşeyler çıkıyor DvD ve aylık dışında 0 kuruş ya:) K.o da yok pre, yok cash, yok gb hay senin ya

Wow'a ilk girdiğim de bu kadar ayrıntılı bir online oyun oynamamıştım şaşırdım bir anda sardı gerçekten boşuna para harcamışım K.o ya...

Elite bir kaç item yaptım şimdiden lwl 18im oyunu kavradım baya.... İngilizce'mi biraz daha ilerletirsem tadından yenmez WoW.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 24 Haziran 2010; 7:08:40 >

• For The HORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: KueNs

Wow'a ilk girdiğim de bu kadar ayrıntılı bir online oyun oynamamıştım şaşırdım bir anda sardı gerçekten boşuna para harcamışım K.o ya...

Hayırlı olsun. Zararın neresinden dönersen kardır.

WoW herkesin zevkine hitap etmiyor ama sana hitap etmiş ne güzel

Kimi gerçeğe yakın grafik, gerçeğe yakın hikayeler ister. Ancak şu da bir gerçek ki, grafikleri ne kadar gerçekçi yaparsan oyun fantezi dünyasından o kadar kayıyor. Ben açıkçası yumuşak geçişli, çizgi film tadında, fantastik grafikleri seviyorum, varsın gerçek dışı gibi ya da görece basit olsunlar.

WoWun bu kadar popüler olmasının birçok sebebi var.

1. Aşkın Lore'u
    2. Çok iyi reklam
    3. İşini bilen ve ciddiye alan ve işinden keyif alan Blizzard çalışanları
    4. Oynanabilirlik.
    5. Minimum hata ve bug, anında yardım ve düzeltmeler.

Bunlar birkaçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Kimi gerçeğe yakın grafik, gerçeğe yakın hikayeler ister. Ancak şu da bir gerçek ki, grafikleri ne kadar gerçekçi yaparsan oyun fantezi dünyasından o kadar kayıyor. Ben açıkçası yumuşak geçişli, çizgi film tadında, fantastik grafikleri seviyorum, varsın gerçek dışı gibi ya da görece basit olsunlar.

1. Aşkın Lore'u

Bu doğru,20 lvl Dreanei görevinde bir bug keşfetmiştim,Sana bir npc veriyordu,O npc ile beraber bir dağa çıkıp bir kadını kesmen gerekiyordu ama NPC gelmezse olmuyordu,

Bende paladin olduğum için NPC geride kaldı ben önümüzdeki thrash eliteleri sololadım,Baktım NPC gelmiyor,Duruyor öyle, Görevi abandon ettim yine aldım falan düzelmiyor,Açtım ticket'ı adamlar 1 gün sonra bana whisp attı Sorunu düzelttik dedi,Blizz ve EA üstüne müşteri hizmeti tanımam gerçekten
    2. Çok iyi reklam
    4. Oynanabilirlik.

Bunlar birkaçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

1. Aşkın Lore'u

2. Çok iyi reklam
    4. Oynanabilirlik.

Bunlar birkaçı.

Bu doğru,20 lvl Dreanei görevinde bir bug keşfetmiştim,Sana bir npc veriyordu,O npc ile beraber bir dağa çıkıp bir kadını kesmen gerekiyordu ama NPC gelmezse olmuyordu,

Bende paladin olduğum için NPC geride kaldı ben önümüzdeki thrash eliteleri sololadım,Baktım NPC gelmiyor,Duruyor öyle, Görevi abandon ettim yine aldım falan düzelmiyor,Açtım ticket'ı adamlar 1 gün sonra bana whisp attı Sorunu düzelttik dedi,Blizz ve EA üstüne müşteri hizmeti tanımam gerçekten

• İstediğiniz her konuda ticket açabilirsiniz. İlla ki oyun veya bilgisayarla alakalı olmasına gerek yok. Her şekilde geri dönüyor adamlar

Misal sevgilinizden ayrıldınız. Moraliniz çok bozuk. Oyundasınız ama oyun da baydı. Açın bir ticket, psikolojik destek de veriyorlar
  • quote:

İstediğiniz her konuda ticket açabilirsiniz. İlla ki oyun veya bilgisayarla alakalı olmasına gerek yok. Her şekilde geri dönüyor adamlar

Misal sevgilinizden ayrıldınız. Moraliniz çok bozuk. Oyundasınız ama oyun da baydı. Açın bir ticket, psikolojik destek de veriyorlar

muha süpermiş! Bunu bir deniycem

• evet bana şimdiki ko'yu anlatın bakalım karakterler itemli 100-200 liara düşmüş oyunda hileden bug'dan geçilmiyor serverlar boş.ama wow tam kapasite devam ediyor.
  • zaman nelere kadir :D
  • ko ne yav oyunmu ? hala oyundan sayılıyormu? sayılıyorsa kimler oynuyor? ko oynuyanlar wow da dunemaula mı geciyor? ozaman wow uda bırakma zamanı gelmiş de geçiyormu:)?
  • wow karakterlerine 100 tl vereninde aklına şaşarım. wow güncel bir oyun eğer oynamassan kısa sürede demode olursun. iki gün sonra çöpe atılacak item için wow charı almak mantıksız. KO öle değilki 7 yıl önceki +9 item dün nasıl değerliyse bugünde öle i bu sebeble ko charları daha değerli wow karakteri satın alan biri gerçekten acınacak haldedir önler iyi ama arkalar çürük olayı wow charının itemli olması guildinin iyi liği ile orantılıdır. tek başına bişi yapamassın wow charı alınırken genelde üzerindeki armory bakılıyor bu tamammiyle yanlış. bakılacak kısımlar rep, meslekler (max imumda kasılıp kasılmadığı), meslekler uygun seçilmişmi, charın yaptığı achiler (mesela artık yapılamayan bir achi charda varsa değerlidir.) titleleri, guildi, bunlara bakılması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

wow karakterlerine 100 tl vereninde aklına şaşarım. wow güncel bir oyun eğer oynamassan kısa sürede demode olursun. iki gün sonra çöpe atılacak item için wow charı almak mantıksız. KO öle değilki 7 yıl önceki +9 item dün nasıl değerliyse bugünde öle i bu sebeble ko charları daha değerli wow karakteri satın alan biri gerçekten acınacak haldedir önler iyi ama arkalar çürük olayı wow charının itemli olması guildinin iyi liği ile orantılıdır. tek başına bişi yapamassın wow charı alınırken genelde üzerindeki armory bakılıyor bu tamammiyle yanlış. bakılacak kısımlar rep, meslekler (max imumda kasılıp kasılmadığı), meslekler uygun seçilmişmi, charın yaptığı achiler (mesela artık yapılamayan bir achi charda varsa değerlidir.) titleleri, guildi, bunlara bakılması gerekir.

ciddi bir wow karakter alıcısı muhtemelen o dediğin herşeye bakıyordur. Çok iyi karakterler yine iyi fiyata gidiyor. Mesela 6.7-6.8k GS, 9000-10000 achi points kasmış. Shadowmourne u almış. 20-25 title ı olan, 100den fazla mounta sahip bütün repler exalted falan, aynı zamanda canavar gibi 3-4 tane alt karakteri olan (hepsinde minimum 5.5k GS) bir adam karakterini satsa Türkiye'de maximum 1000 liraya gider ama yurtdışından bir alıcı böyle bir karaktere çok daha fazla ödeyebiliyor. Dediğin gibi WoW çok hızlı deviniyor, karakterini iyi fiyata satman için çok emek vermiş olman, çok iyi bir guildta aktif olarak oynaman gerekiyor. Yoksa 50-100 liraya belki alıcı bile bulamazsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.