Şimdi Ara

KO charları 2 milyar WoW charları 100ytl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Trol_Sote

anca knight online gibi dandik bir oyunun oyuncuları gidip o kadar para verir zaten...

Bence bu cevap yeterli

Bende oynadım ex kaybettirmeye çalışanlar.Zor kasılan çarlar.Bulunamayan clanlar ve partyler.Fazla yardımı olmayan görevler.Zor elde edilen ve upgrade edilen itemler.Dolu slotlar.
    3 kağıtçılar,koxperler,hackerler,küfürbazlar,düpeciler.

Bu Knight Online dünyanın en dandik ve en zor oynanan oyunu ve bir millete geçmiş bir oyun ticareti zor olmayan bir oyun.Turkiyede çok oynanan bir oyun.

Bu yüzden Fiyatların yüksek olması normal.(EMEK MESELESİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryilmazer -- 1 Eylül 2007; 13:17:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Yukarda değinilmiş ve alay konusu bir olay var sanırım. KO'yu sadece bebeler ve cafe sahipleri oynamaz. Ben çok mükemmel dostlar edindim KO'dan (bkz Antor)

Teşekkür ederim kardeşim uzun bir dönem oynadığım online oyundan kazandığım bir tek senin dostluğun.

1,5-2 yıllık bir KO geçmişi olan biri olarak ve oyuncularının %80 veya daha fazlasının Türk olduğunu bilerek;

Oyun karakteri milyarlar eden (ki parayla almış) şahsiyeti 5 para etmez 35 yaş üstü insanlar tanıdım (Gerekirse sebepleri ve kişileride sayabilirim)

Yaşı belki kemale ermemiş ama gerçekten tanımaktan gurur duyduğum insanlarda oldu.

KO oynamak belkide yakın arkadaşlarınla oturup stormwind'in önündeki çayırlarda mangalda kebap yapıp rakı içmek gibi bir his idi Turkish birşeydi. Garip bir hırs idi pvpsi lancerin tabiriyle "Ezmenin mutluluğu ezilmenin nefreti" vardı.

KO oynamaktan vazgeçme sebebim çok cacık bir şirket olan K2 nin elinde olması ve K2 nin dupe-koxp-hack-ks-ls-lag-offline server-müşteri hizmetleri yetersizliğini engelleyememiş aşamamış olmasıdır.İkinci bir sebep ki karakterimi satıp başka oyun arayışına girmişimdir Lancerin hacklenmiş olması.

WoW'da tanıdığım Türk çevre ise neredeyse beni wow dan soğuttu kimse üstüne alınmasın oynadığım serverdekilerden bahsediyorum. Herkezde bir aman ben iyiyim aman benim şunum var "sanki 5 yaşındaki çocuğun oyuncaklarını göstererek hava atması gibi" tavırlarda olması.

KO' da bu yoktu yanından geçen adama inspect atamıyordun ama elindeki parlayan shardlara azının suyu akabiliyordu, yada milyarlık itemleri olanları pvp alanlarında alt üst edip egonu besleyebiliyordun.

Şu an oynadığım main karakterimde (59 rogue) 7K kill var ve bunların %50 veya daha fazlası karşımdaki rakibimin hp sinin tamamını kendim bitirdiğim killerdir. Rogue olarak yanlız takılmayı sevdiğimden horde GY lerde bekler rezlenenlerden 1 tanesine sap atar diğerleri gidince onu yerim gezerken gelen HK larla şişmiş değildir kill sayım neyse bu ayrı bir konu diyeceğim o ki WoW dan KO' da aldığım hazzı alamıyorum, varsay ki çevre eksikliğinden varsay ki olan çevreninde agagilleri arattığından.

• ben wow a bu yaz başladım bana oyunu isviçreden gelen 2 türk kardeş öğretti gerçekten öğrendiğim için çok mutluyum knight çok daha üstün 1.5 yıl kadar knight oynadım knight 2 milyar olup wow da 200 ytl hiç adil değil ama bana bu oyunu öğreten arkadaşın isviçrede bir tanıdığı 4000 euro ya bir wow char ı satmış belki inanmaya bilirsiniz ama avrupa ve amerikada baya bir rağbet gören bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taco_paso_24 -- 2 Eylül 2007; 16:40:46 >
  • COk basıt bır cevabı arkadasım turkıyede sence hangısı fazla oynaıyor KO dunyada WOW sımdı soyle dusun adam zaten dunyada kasan kasıyor kı gercek wow cu zaten charı satın almaz ko da kafadekı velet bıle ko oynuyor char satıyor wow da satan arkadaslarım var 1 mılyar ustune ama bc oncesıydı suan bakarsan tier setlerı almak cok kolay artık onun ıcın bır degerı kalmadı
  • Kınaytcı Zihniyet
  • para felan güzelde oyun hile hurdadan bol bir şey yok +9 shardımı 500 ytl ye satmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneryilmazer

quote:

Orjinalden alıntı: Trol_Sote

anca knight online gibi dandik bir oyunun oyuncuları gidip o kadar para verir zaten...

Bence bu cevap yeterli

Bende oynadım ex kaybettirmeye çalışanlar.Zor kasılan çarlar.Bulunamayan clanlar ve partyler.Fazla yardımı olmayan görevler.Zor elde edilen ve upgrade edilen itemler.Dolu slotlar.
    3 kağıtçılar,koxperler,hackerler,küfürbazlar,düpeciler.

Bu Knight Online dünyanın en dandik ve en zor oynanan oyunu ve bir millete geçmiş bir oyun ticareti zor olmayan bir oyun.Turkiyede çok oynanan bir oyun.

Bu yüzden Fiyatların yüksek olması normal.(EMEK MESELESİ)

RPG ci çocuk diyosun ama onların %90 ı rpg ne bilmediğinden eminim.Ayrıca knightta paso kasıyosun ne dungeon var ne doğru düzgün pvp var hiçbiri yok bizim ordaki int kafede 6-12 yaş arası çocuklar silk road ve knight oynuyo ve benim bi tanıdığım char kopyalama yapıp ekmek parasını kazanıyo...

• wow mu ko mu gibi bi olay olmaya başlamış sanırım yavaş yavaş...

bunu tartışmaya bile gerek yok tartışan (ko'yu savunan) kendine oyuncu demesin zaten.ko daha güzel wow'dan diyenlere : LOL

bizim sınıftan bir çocuk 2 de bir geliyordu "wow ne salak oyun lan ko daha güzel" gibi şeyler söylüyordu.bende ona şöyle dedim: ya salaksın oyunlardan anlamıyosun yada bizi kızdırmak için böyle söylüyorsun dedim sustu kaldı.
  • Bizim ordada bi kafede wow oynuyodum 3-5 tane silk road oynayan velet başıma toplandı birbirleri arasında konuşuyolar"en güzel efekleri(aynen böyle söyledi aslı efekt)olan oyun silkroaddır wöw(bunuda böyle dedi)möw tıraştır"dedi biride fısıldadı bu b.ktan oyunu nası oynuyo diye velettir diye bişe demedim...
  • o weletlerin taa.....neyse welet işte dediin gibi silkroad gibi bi oyun WOW la karşılaştırılamaz bile neyse konuya dönersekte benim ark ım 70 lock unu 550 ye sattı.bende bundan önceki ACC yi oynayamoorum die 60 dayken 100 e sattım.şimdi bi tane daha ACC um war bununlada fazla sıklıkta oynayamıorum ilk ayumda sadece 37 yapabildim karakterimi ama bidaha satmayı düşünmüyorum satmayı bende böle bi hastalık war benimsiyorum karakterlerimi bun uda eklemeden geçemicem KO kadar aptal bi oyunu oynucak aptallar bukadar çok oldukça bi karakteri 5000 YTL weren manyaklar dahi çıkar

• ya bnm online oyunlara başlamam çk güzel bi şekilde oldu..bn online oyunlara başladığımda(rpg hakkında fazla bi bilgim yoktu ama tek kişilik pc oyunlarında baya bi deneyimim vardı) silkroadla başladım..ozmn tabi bukadar rezil bi hal almamıştı hatta şuan wowdaki guildimden bile daha seviyeliydi(şuan wowdaki guildim gerçektende çk ii ama arada bi kendini bilmezler çıkabiliyo)..ben orda öğrendim online oyunlardaki zevki,yardımlaşmayı,muhabbeti..bi süre sonra sıkılmaya başladım çünkü görevler gerçektende sinir bozucuydu..(aynı yaratığı keserek 200 tane item sora bidaha aynı yaratığı keserek 200 tane item sora onun 1 üstünü keserek 300 tane item çıkarmanı istiyodu bi q insanı ayar ediyodu).nese sora oyunu bırakma kararı aldım..üstümdeki tüm itemları guild banka koyup herkesle vedalaşıp oyunu bıraktım..sora arklarımdan k.o. da kısa zmnda koxp ile gayet ii paralara satışlar yapıldığını öğrendim..sora biraz denedim 3 hafta gibi bi süre biraz kendim ama çoğunu koxpla kastım adamımı..sora baktım oda sıkıyo arka verdim charı oda çıplak bi char ile değiş etmiş adamımı ve ko daki kısa yolculukta bitti..sora okuldaki bi arkımn wow oynadığını öğrendim..uzun zmndır ismini duyuyordum ama bi türlü oynama fırsatı bulamamıştım..(para yüzünden)en son bunuda bi deniyim en fazla 100 ytl kaybederim diyerek başladım ve aynı anda bi arkta bnmle birlikte başladı..kendime bi guild buldum...sora kastım fln derken lwl 45 civarına geldim ve tbc çktı..haydaa dedik ve yine kasmaya devam ettik..nese o ara wow a cnm çk ısındı ve halada devam ediyorum..baya eğlenceli ortamlar fln..okdrda böle yok tier miş yok karazhan farmmış flnda niyetnde deilim..craft itemlerimi yptım pvp lerimi aldım devam ediyorum..gecenin 1 inde başlayıp sabahın 8 ine kdr guilddekilere zorla heroic yptırdığımı htırlarım(kaçtı 4 mü 5 tanemi ne yaptırmıştım)..ve bu ortamı başka bi oyunda bulacağımıda znnetmiyorum..geçende gittim kitaplarını aldım okudum..oyunun vdeolarını izledim yakında alıp bitiricemde wc3 ü..yani wow bnce başıma gelen en güzel şeylerden biri çünkü gerçekten zevk alarak oynuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya bnm online oyunlara başlamam çk güzel bi şekilde oldu..bn online oyunlara başladığımda(rpg hakkında fazla bi bilgim yoktu ama tek kişilik pc oyunlarında baya bi deneyimim vardı) silkroadla başladım..ozmn tabi bukadar rezil bi hal almamıştı hatta şuan wowdaki guildimden bile daha seviyeliydi(şuan wowdaki guildim gerçektende çk ii ama arada bi kendini bilmezler çıkabiliyo)..ben orda öğrendim online oyunlardaki zevki,yardımlaşmayı,muhabbeti..bi süre sonra sıkılmaya başladım çünkü görevler gerçektende sinir bozucuydu..(aynı yaratığı keserek 200 tane item sora bidaha aynı yaratığı keserek 200 tane item sora onun 1 üstünü keserek 300 tane item çıkarmanı istiyodu bi q insanı ayar ediyodu).nese sora oyunu bırakma kararı aldım..üstümdeki tüm itemları guild banka koyup herkesle vedalaşıp oyunu bıraktım..sora arklarımdan k.o. da kısa zmnda koxp ile gayet ii paralara satışlar yapıldığını öğrendim..sora biraz denedim 3 hafta gibi bi süre biraz kendim ama çoğunu koxpla kastım adamımı..sora baktım oda sıkıyo arka verdim charı oda çıplak bi char ile değiş etmiş adamımı ve ko daki kısa yolculukta bitti..sora okuldaki bi arkımn wow oynadığını öğrendim..uzun zmndır ismini duyuyordum ama bi türlü oynama fırsatı bulamamıştım..(para yüzünden)en son bunuda bi deniyim en fazla 100 ytl kaybederim diyerek başladım ve aynı anda bi arkta bnmle birlikte başladı..kendime bi guild buldum...sora kastım fln derken lwl 45 civarına geldim ve tbc çktı..haydaa dedik ve yine kasmaya devam ettik..nese o ara wow a cnm çk ısındı ve halada devam ediyorum..baya eğlenceli ortamlar fln..okdrda böle yok tier miş yok karazhan farmmış flnda niyetnde deilim..craft itemlerimi yptım pvp lerimi aldım devam ediyorum..gecenin 1 inde başlayıp sabahın 8 ine kdr guilddekilere zorla heroic yptırdığımı htırlarım(kaçtı 4 mü 5 tanemi ne yaptırmıştım)..ve bu ortamı başka bi oyunda bulacağımıda znnetmiyorum..geçende gittim kitaplarını aldım okudum..oyunun vdeolarını izledim yakında alıp bitiricemde wc3 ü..yani wow bnce başıma gelen en güzel şeylerden biri çünkü gerçekten zevk alarak oynuyorum

uzun uzun yazmak olmaz katılıyorum sana

• Karıştırılan götürülmeye çalışılan bir polemik var asla ama asla kalite olarak WoW'un yanına KO veya Sro konamaz bu çok kesin ve nettir tamam anladık. Ama WoW ile KO karşılaştırılmamalı. Şöyle söylemek gerekirse KO, WoW'dan çok CS'ye benziyor Neden derseniz WoW zevk almak için daha doğrusu PvE di, RP di olayın içine girmeyle alakalı bişi WoW'daki karakterinizi yaşamazsanız pek zevk almazsınız. Ama KO öyle değil KO'daki ortam CS dekine benziyor sizin yaptığınız BG ile KO'daki PK/PvP nin uzaktan yakından alakası yok. Çoğu bilmeyen arkadaşlarda PvP yok falan kötü demiş KO için ama AV AB WSG ye düzenli girip çıkan birisi olarak KO nun PvP sinin çok daha düz mantık ve çok daha heycanlı(dediğim CS olayı gibi) olduğunu söyleyebilirim. WoW'daki PvP tamamen stratejiktir. Combo denen olay klavye akrobasisi değil beyin işidir. Hızlı düşünmek ve uygulamakla alakalıdır rakibin hamlelerine yerinde karşılık vermektir. Ama KO'daki tamamen klavye akrobasisidir yapılan combo eskiden oynadığımız Tekken veya MK serilerindeki gibidir. Bir KO'nun rogue u ile WoW'un rogue una bakıyorum şöyle bir KO'daki rogue tamamen parmaklarınızın hızı ve 2 elinizinde klavyede iken yapmanız gereken onlarca hamleden oluşuyor(sol el ile wr+skill combosu sağ el ile minor+mana combosu minor healinge çok hızlı biçimde abanmak gereklidir)
    WoW'daki rogue ise stunlock dediğimiz olay işte stealth den ambush ile mi çıksam yoksa cheap shot la mı işte şu kadar combo point biriktirdim kidney mi atsam eviscrate mi gibi tercihler vanish olma zamanlaması hp im düştü veya kaçmam gerek blind atayım ardından bandage sarayım vs vs tamamen stratejiye dayalı. Bu yüzden PvP olayını karıştırmamak lazım. WoW satranç ise KO okeydir bir başka değişle. Karıştırmayın suyunu çıkarmayın yok aga clan plz yok gınayt onlayn falan bunlar saçma kelimeler. Aptal oyunu vs...
    Ben bu KO denen lanet oyundan çok zevk aldım, dostluklar edindim, çok para döktüm, azda olsa parada kazandım ama asla para için oynamadım zevk aldığım için oynadım eski zevki şu an yok WoW'a geçme sebebimde buydu ama WoW'daki lag, latency, bla bla adına ne derseniz işte onun yüzünden istemeyerekte olsa accountumu dondurdum. Yani o çok övdüğünüz WoW'u şu an çok azımız huzurla oynuyor lag yüzünden. Bunuda unutmayın. Bu 2 oyunu karşılaştırmak çok büyük saçmalık. Hele oynamamış içine girmemiş kişilerin ahkam kesmesi tamamen boş konuşmak, ukalalık etmek. Yazımdan yanlış anlaşılmasın asla KO'yu WoW'culara karşı savunmuyorum ama boş yere bu polemiği oluşturmaya çalışmak çok saçma biri elma biri armut 2 sininde tadı başka en azından benim için öyle.

• Tartışma çok uzamış ama bende iki kelime etmeden geçemicem...Bazı arkadaşlar yazmış ko oynamadan eleştirmeyin ko'yu falan diye....Oynamaya bile gerek yokki o grafikler nedir öyle o oynama şekli nedir öyle....bunları görüp ko daha iyi bir oyundur wow dan demek hem oyunu yapan blizzard a hem bu oyunu oynayan bizlere çokkkk büyük haksızlık olur....wow un en büyük handikapı daha güçlü bir grafik kartı daha güçlü pc istemesi ve aylık ücretli olmasıdır...ama iyiki böyle allahtan böyle yoksa halimiz nice olurdu...gelmeyin arkadaşlar gelmeyin sakın satın charlarınızı alın paralarınızı işinize bakın biz böyle iyiyiz...
  • ko bence rezalet bir oyun. kurdum bilgisayar 3-4 gün oynadım sonra çöp dedim sildim. gerçekten çok kötü grafikleri, oynanışı vs. nasıl insanlar saatlerce bu oyunun başında duruyor gerçekten anlamıyorum.
  • Ya bu tür tartışmalara hiç gerek yok. Gidin ko forumuna bakın, sonra gelip wow forumuna bakın. Açılan konulardan konuşma şekillerinden fark anlaşılıyor zaten
  • anıl anlamıomki enazından o forumda wow a hakaret göremiorum niyeyse bizim dostlarımız gınayt mınayt aga 5k pls diyip diyip duruor sizene kardeşim diyemezmi allala istedini der oyun oynuoz karısamassın ki sen buna.WoW cuyum ama Ko cularıda savunurum yıllarımı verdim 2 oyunada cunku
  • wow bölümünde knight online ile alakalı konu açılmasına karşıyım
  • ya neyin karşılaştırmasnını yapıosunuz(ruz) KO bi kere mmorpg a bile girmio KO'nun türü adnventure action die bişi bu sims ile Formula oyununu karşılaştırmak gibi bişi KO son dönemlere doğru rpg katmaya başladı ben KO'yu questsiz zmnlarını hatırlıorum amaç yok ne için ne kesitğin bile belli deel sadece kesiosun

bence oyunun adı Kasap Online die değiştirlmeli
  • Allah akıl fikir versin diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.