Yok arkadaş bu oyunu iice cıvıttılar.Ama bu zamana kadar emin olun kurmadığım koxpu bundan sonra koxp çıkınca kuracam.Sİnir oldum iice herşeyi çıkara bağladılar.Adamlar bizim yüzümüzden parazit oldu resmen bizim sırtımızdan para kazanıyolar hiç bir şey yapdıklarıda yok.Bide pre çıkardılar iice başımıza ama suraya yazıyorum bu oyunu benimle oynayan yaklaşık 30 a yakın arkadaşım + cafe var.Artık yeddi yani koxp çıksın direk haber vercem onlara sürekli koxp heryere banlanana kadar.banlandı mı gene char aç koxpu kur.Bu oyunu bu şekilde düşürene kadar yapacam bunları.Biliyorum siz şimdi koxpla bizede zarar verceksin dieceksiniz ama sizede bi yandan yararım olcak oyunu bırakacaksınız oyuncu saısı azalcak eee onlarda azaldığını görünce bi şeylerin farkına varacaklar tabi bu oyunun aslında biz türkler üzerine kurulu olduğunu aslında bunu bu şekilde yapan epey adam olsa herkezi şöyle bi banlasalar serverlar sööle bi kaç gün boş kalsa merak ediyorum acaba ne yapacaklar ne düşünecekler...Sizinde yorumlarını bekliyorum...