Şimdi Ara

Ko da Potoraf ÇekmE!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler adamlar prine screen a bas sonrada - e bas ko dosyasına kaydederi dedi prien screeana basıyorum sonra - basıyorum hafif ksıyolr kahdeder gibi ama hiç bir yerde bulamuyorum resimleri nerden bulabilrim ? şiimdiden saolsın

• o - olayını bende hala çözemediğim için print screen e basıyorum painti açıp ctrl v ( yapıştır ) işlemi uyguluyorum böylelikle bende rahat ediyorum.
  • Potoraf ne demek
    Sen Türkmüsün
    Yaşın kaç
    Seni okutan Türkçe oğretmeni nereli
    siz nasıl bir Türksünüz
    Yaşadıgınız Topraklarda Dilinizi bilmiyorsunuz
    sen oyun oynamayı bırak acilen Türkçe öğren
  • ayrıca imzandakilere ekleme yap
    onları bir yerden calmışın ama

altına ekle
    Forumda Türkçe bilmeden yazıyazı yazmak yasak diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: zıbırıbıttınmı

Potoraf ne demek
    Sen Türkmüsün
    Yaşın kaç
    siz nasıl bir Türksünüz
    />

Sende biraz dikkat et bence :>
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fallen4ngel

quote:

Potoraf ne demek
    Sen Türkmüsün
    Yaşın kaç
    siz nasıl bir Türksünüz
    />

ben uzun yıllar yurtdışında yaşadım
    Türkçe klavyeye alışamadım
    yaptıgım hatalar GĞ iı oö hataları
    bunlar normal şeyler imla kuralı bile degil noktalama hatası ben onları hata olarak gormem bunun yanında onlar hic bir sey

onları hata olarak algılıyorsan benim icin sorun yok aldırış bile etmem

• uü yü doğru yazıonda gğ iı oö yümü yanlış yazıorsun ayrıca oğretmen yazmıssın dediğin gibi olsaydi ogretmen yazardın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • - ye basarak KSC dediğimiz resimleri Kight dosyasının içine kaydederiz. Print Screen tuşuna basman gerekmez. Şimdi program filestan Knight online klasörüne gir orda KSC adlı bi sürü resim vardır onlar çektiğin resimler işte =)

http://www.upload.gen.tr/resim.php/s2/rora3oj8/asfsafa.JPG.html

Bu resimdeki S harfi gibi görünen şeyler çektiğin resimlerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 22 Temmuz 2008; 0:34:27 >
  • quote:

uü yü doğru yazıonda gğ iı oö yümü yanlış yazıorsun ayrıca oğretmen yazmıssın dediğin gibi olsaydi ogretmen yazardın

hadi işine bak coluk cocukla işim yok
    naşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade

- ye basarak KSC dediğimiz resimleri Kight dosyasının içine kaydederiz. Print Screen tuşuna basman gerekmez. Şimdi program filestan Knight online klasörüne gir orda KSC adlı bi sürü resim vardır onlar çektiğin resimler işte =)

Konu saptı ama gereken bilgiyi arkadaş vermiş.

• quote:

quote:

uü yü doğru yazıonda gğ iı oö yümü yanlış yazıorsun ayrıca oğretmen yazmıssın dediğin gibi olsaydi ogretmen yazardın

hadi işine bak coluk cocukla işim yok
    naşş

kimin cocuk olduğunu 2. satıra yazdığın naşş kelimesi gayet güzel gösterior :>
  • quote:

quote:

Potoraf ne demek
    Sen Türkmüsün
    Yaşın kaç
    siz nasıl bir Türksünüz
    />

adam doğruyu söylemiş dilini düzgün kullan demiş niye uyuzluk yaptın şimdi? onun bastığı bi tuşla fotoğrafı potoraf zanneden adamı kıyaslıyorsan zeka yaşından şüphe duyarım. parazit etme gece gece

• Abartmayın bilgi verildi artık...
  • - ye bas sadece
    ko dosyasında ksc olusur
    ksc wiever diye bi mavi dosya var
    ona surukle resmi gor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade

- ye basarak KSC dediğimiz resimleri Kight dosyasının içine kaydederiz. Print Screen tuşuna basman gerekmez. Şimdi program filestan Knight online klasörüne gir orda KSC adlı bi sürü resim vardır onlar çektiğin resimler işte =)

Aga koda - ya basıyom sonra prgoram filesden ksc wiever var ona basıyom bişi olmuyo kscwieveri acıyo içi bos arakdasın biri sürükle demiş onu nasıl yapacaz?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Konu bayagı sapmıs bi ğ harfi ayzmdı die ammada post kastı herife baq yok yurt dısınydamıs yok alısamamıs sende yanlış yazıyon hemşerim önce sen düzelt sonra bize bulas arkın dedi gibi naş

• Konu Dışında Post Kasılmıyor... Kasılamaz.
  • benim konum foto çekme adam ama türkçe ye sapmıs bu post kasmak olmuorda ne oluyor?
  • Kardeşim Boşver Sen Bu Gereksizleri Kendi Çaplarında Eğlensinler Oyundayken Numpad De Bulunan Yani Klavyenin Genellikle Sağ Tarafında Bulunan Eksi ( - ) Tuşuna Bas Ve Knight Online Klasörünün Kayıtlı Olduğu Dosyaya Gir Ordaki Ksc Wiewerlar Senin Bilerek Veya Bilmeyerek Çektiğin Resimlerdir Aralarından Seçerek Çektiğin Resmi Bul Hepsi Bu kadar Başka Hiçbir Şeye Basman Veya Girmen Lazım değil Kolay gelsin ...

Edit:Harf Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 24 Temmuz 2008; 22:30:48 >
  • gereksiz dediğiniz insanlara dikkat edin özenti gençler germeyelim birbirimizi can sıkmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

Kardeşim Boşver Sen Bu Gereksizleri Kendi Çaplarında Eğlensinler Oyundayken Numpad De Bulunan Yani Klavyenin Genellikle Sağ Tarafında Bulunan Eksi ( - ) Tuşuna Bas Ve Knight Online Klasörünün Kayıtlı Olduğu Dosyaya Gir Ordaki Ksc Wiewerlar Senin Bilerek Veya Bilmeyerek Çektiğin Resimlerdir Aralarından Seçerek Çektiğin Resmi Bul Hepsi Bu kadar Başka Hiçbir Şeye Basman Veya Girmen Lazım değil Kolay gelsin ...

Edit:Harf Hatası

saolasın kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.