Şimdi Ara

Ko ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar benimde Charım SoyuLdu bir hafta önce. YetkiLi kişiLere maiL gönderdim ticket attım ama hiç bir konuda yardımcı oLmadıLar. 1 miLyon kişi ayLık 20 YTL'ye premium aLsa 20 miLyon YTL yapar. AdamLar hiç çaba sarfetmeden üzerimizden geLir sağLıyorLar kısacası ekmek yiyorLar. Peki verdikLeri hizmet verdiğimiz parayı karışıLıyormu dersiniz ? Hiç bir hizmet veriLmiyor kaLite "0" . Forum açıLdı bizimde sesimizi duyan var artık diyorduk ama GM ve Site AdminLeri yan geLip yatıyorLar. 1 yıLLık emeğim boşa gitti ve kimse yardımcı oLmuyor. Char çoLuk çocugun eLinde maskara oLdu nerdeyse. Site'de password değiştirme sayfası açıLmıyor ve bu durum çoğu kişinin canını yaktı bende dahiL. Sitede ve serverde hiç bir şey doğru düzgün yapıLmıyor .. Ban atıLırken biLe arkadaş tanıdık diye es geçiLen charLar var. Ben dedim yarası oLan anLadı. Tek sözüm var kuL hakkının ne demek oLdugunu biLenLere. Bu işin sorumLuLarına hakkım zehir zıkkım oLsun kendinden çıkmasada çoLuğundan çocuğundan çıksın...

(ç) alıntıdır..

doğru konuşmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.