Şimdi Ara

KO Kapanıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün bir oyun haber sitesinde okudum Knight ın bitebileceğine dair söylentiler varmış. Açıkçası bende eski bir player olarak oyunun gidişatından hiç ama hiç memnun değilim. Ama yinede arada girip oynuyorum. Sizce oyun kapanmalı mı? (en azıdan gectigimiz 1-2 yıllık süreçte ben kadar soğuyan var mı oyundan merak ettim)

• Yalan haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Yalan haber.

hocam haberin doğruluğu bir kenara bırakıp bir player bakış açısıyla oyunun geleceği ne oluru degerlendirsek daha faydalı olur bence. Ben açıkcası oyunun gidişatından memnun değilim. Ama buna ragmen bir bagımlılıktır giriyorum ve parada harcıyorum oyuna. ama bunun karşılıgında gerek oyunu geliştirme adına birşey yapılmaması gerekse oyun içi hile ve hack in engellenemeyişinden dolayı ben ve benm gibi düşünen birçok kişinin artık buna dur denilmesi gerektigini düşünüyorum.
  • Oyun kapanmasa ne yazar,bitmiş biteceği kadar user sayısı cz,base ,item artık yok olmaya mahküm ko.
  • KO kendi koxpunu çıkarmış bu saatten sonra kapansa ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurt18

Merhaba arkadaşlar, bugün bir oyun haber sitesinde okudum Knight ın bitebileceğine dair söylentiler varmış. Açıkçası bende eski bir player olarak oyunun gidişatından hiç ama hiç memnun değilim. Ama yinede arada girip oynuyorum. Sizce oyun kapanmalı mı? (en azıdan gectigimiz 1-2 yıllık süreçte ben kadar soğuyan var mı oyundan merak ettim)

ben de senin gibi oyundan aşırı derecede soğuyanlardanım. 2005 ten beri oynadım oynadım ve geçtiğimiz aylarda zorunlu bi şekilde (görev çıktı) 15-20 gün ara verdim. baktım ki oyun hakikaten zamanımı çalıyormuş, şimdi her şeye hakettiği kadar zaman ayırabiliyorum. bütün bunlar benim başıma gelenler ve kişisel görüşlerim olmakla beraber deneme amaçlı da olsa bi süre ara vermenizi ve o süre zarfında yaşadıklarınızı gözden geçirmenizi isterim.
    saygılar.

• Yıllardan beri çıkar bu söylenti, hala açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sro şifre değişmiyor
    3 gün önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Usko açıkken pvp oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koxp olayı bitti mi hocam biliyor musunuz ?
  • dün bi rosettaya girdim bakıyım dedim pazar bile bomboş gerçi usko daha çok rağbet görüyor geçen sene ronarkta oynamıştım çok kalabalıktı ve hala zevkliydi
  • Keşke kapansa da 3 kuruş harçlık alan 10 yaşındaki bebeler paralarını gidip oraya yatırmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothbrok

Keşke kapansa da 3 kuruş harçlık alan 10 yaşındaki bebeler paralarını gidip oraya yatırmasa

Keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necroph

quote:

Orijinalden alıntı: Lothbrok

Keşke kapansa da 3 kuruş harçlık alan 10 yaşındaki bebeler paralarını gidip oraya yatırmasa

Keşke

+1

Knightı mı kalmış atık diycem ama bu zevksiz hale gelen knightın bile harcadığı bir gençlik var malesef..
  • Ben bugün bi haber aldım Knight bitmiş
  • user sayısının çok olmasına insanlar neden takılıyor ki hepsiyle pk mı atıcaksınız sanki
    piyasada itemleri düşmüş değeri falan diye veryansın ediyorlar bana komik geliyor bırakın herkes item alsın pk'nın tadını alın adam gibi
    tek yiyen adamla aynı ptde olmak daha mı iyi çok sığ düşünceler bunlar.

Ko bitmez de serverları birleştirseler bence iyi olur. Bazı serverlar çok dolu bazıları bomboş. USko'da birde söyle bir durum var bazı tayfalar var 15-30 kişilik clanca server server geziyorlar piyasayı katlediyorlar oluk oluk para akıtıyorlar. Böyle tayfalarda dengeyi değiştiriyor.
  • Fake kardeş. Usko bir süre daha kapanmaz.
  • usko 2008de bitmişti zaten ?
  • Bazen arada PVP serverda takılıyorum gerçekten çok zevk alıyorum ama USKO ölmüş sanırım. DESTAN açıldığında başlamayı düşündüm ama oyunun halini görünce pişman oldum.
  • Kapansa daha iyi kapanmaktan beter oyun ama adamlar hala para kazanıyor dursun bı kenarda kıme ne zararı var para akıo nasıl olsa :)
  • 2010 dan beri kapanacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.