Şimdi Ara

Ko oynadığı için pişman olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun şuanki halinden bahsetmiyorum. Eski maradon zamanından. Benim hayatımın önemli 1-2 senesini aldı ama ben oynadığım için pişman değilim.
    O zaman ki gibi olsa şimdide oynardım , çünkü oynarken aşırı haz duyuyordum. Ya sizler özlemiyor musunuz? Mageler birleşip harpy dönmeyi , zombi slotlarında daha iyi ks yapabilmek için ts basmayı, clever görevlerini, eski savaşları , civciv patlatıp manner point toplamayı (manner ne işe yarıyo bilmiyorum ) , werewolf slotunda ezikler arasındaki sürekli mücadeleyi..

• güzel günlerdi katılıyorum ama öyle bi sw açılsa dahi eskisi gibi olmaz çünkü oyunu herkez tam anlamıyla öğrenmiş durumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

güzel günlerdi katılıyorum ama öyle bi sw açılsa dahi eskisi gibi olmaz çünkü oyunu herkez tam anlamıyla öğrenmiş durumda...
    ko sayesinde ek gelirim var
  • Pişmanlık duyucak kişiler büyük ihtimalle 24 saatlerini oyunda harcayacak varı yoğu k.o. Olan klşiler olur en fazla.Yoksa konun birçok oyuncu için cod l4d den farkı olacağını sanmıyorum.Sadece zenk için oynayanlar asla pişman olmamıştır bana kalırsa.Ayrıca bu yeni versiyonlar koxp olmasa oldukça zevkli.Ama eski bdwnin tekrar olmasını tekrar isterdim bu yenisi bana kalırsa o kadarda zevkli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elliniki

Pişmanlık duyucak kişiler büyük ihtimalle 24 saatlerini oyunda harcayacak varı yoğu k.o. Olan klşiler olur en fazla.Yoksa konun birçok oyuncu için cod l4d den farkı olacağını sanmıyorum.Sadece zenk için oynayanlar asla pişman olmamıştır bana kalırsa.Ayrıca bu yeni versiyonlar koxp olmasa oldukça zevkli.Ama eski bdwnin tekrar olmasını tekrar isterdim bu yenisi bana kalırsa o kadarda zevkli değil.
    Evet oyun bozulduktan sonra hala devam edip 1 ay öncesinde bıraktığım için pişmanım. 7-8 sene önce başladım ama 5 sene önce bırakmalıydım son 5 sene oynadığım oyunun % 10 undan anca zevk almışımdır bu yüzden neden daha önce bırakmadım diye pişmanım. Artık günlerimi private serverlarda,hon da geçiriyorum. Hayat işte naparsın

• Pismanım okul hayatımı bitirdiği için pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Pismanım okul hayatımı bitirdiği için pişmanım
    ben oyunu 5 senedir oynuorum şu 2 aydır item olmadıgı için oynayamıorum ama hiç bi zaman ne hayatımı etkiledi nede bağımlılık yaptı. sadece yeri geldiğinde oynamasını bildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alqolikkk

ben oyunu 5 senedir oynuorum şu 2 aydır item olmadıgı için oynayamıorum ama hiç bi zaman ne hayatımı etkiledi nede bağımlılık yaptı. sadece yeri geldiğinde oynamasını bildim

Alıntıları Göster
    Bir oyunun hayatını etkilemesine izin veriyorsa bir insan onda sorun var demektir.Oyun boş zamanda oynanmak içindir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bir oyunun hayatını etkilemesine izin veriyorsa bir insan onda sorun var demektir.Oyun boş zamanda oynanmak içindir .

Alıntıları Göster
    yaklaşık 8 senedir oynuyorum keşke bıraksaydım dediğim olmadı hatta şu aralar dışarı ile bagımı kopardım insanlardan uzaklaştım knight ile vakit geçiebiliyorum sadece ne zaman oturup ne zman kalkçağını bileceksin. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

yaklaşık 8 senedir oynuyorum keşke bıraksaydım dediğim olmadı hatta şu aralar dışarı ile bagımı kopardım insanlardan uzaklaştım knight ile vakit geçiebiliyorum sadece ne zaman oturup ne zman kalkçağını bileceksin. ;)

Alıntıları Göster
    Ben o eski zamanları özlüyorum öyle server açılsa oynarım 70e kadar level sınırı ve arkadaşın değindiği diğer detaylar gibi...

• ko sayesinde gözlük takıyorum lanet olsun keşke başlamasaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: William of Ockham

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende oyunu bıraktım, ama asla pişman değilim. Kazandığım dostluklar ve eğlence, kaybettiğim zamanımı telafi etti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

Bende oyunu bıraktım, ama asla pişman değilim. Kazandığım dostluklar ve eğlence, kaybettiğim zamanımı telafi etti..

Alıntıları Göster
    5 sene önce oynardım ozamanlar çok güzeldi ama içten içe beni toplumdan uzaklaştırıp tam bir asosyal yapmış farkettiğimde çok geçti birtek buna üzülürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: decommer

Oyunun şuanki halinden bahsetmiyorum. Eski maradon zamanından. Benim hayatımın önemli 1-2 senesini aldı ama ben oynadığım için pişman değilim.
    O zaman ki gibi olsa şimdide oynardım , çünkü oynarken aşırı haz duyuyordum. Ya sizler özlemiyor musunuz? Mageler birleşip harpy dönmeyi , zombi slotlarında daha iyi ks yapabilmek için ts basmayı, clever görevlerini, eski savaşları , civciv patlatıp manner point toplamayı (manner ne işe yarıyo bilmiyorum ) , werewolf slotunda ezikler arasındaki sürekli mücadeleyi..

ahhh ahhhh. harpy de lightinng mageye söverdik. lan elektrik atma slotu dağıtıon derdik. zombide kasılırken atillacılar gelirdi sorardı atilla düştümü derdi. werewolfda kristal düşürmek için aynen kavga ediyoduk resmen
    bu arada manner kasmak şans arttırmak demektir. manner ne kadar yüksekse + basma şansın o kadar artıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamfetamin Elması -- 28 Ağustos 2011; 19:18:50 >

• Hayatıma ciddi anlamda zarar verdi diyebilirim. Ama aldığım keyfe değermiydi ? şimdi bakınca değmez be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 29 Ağustos 2011; 7:16:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Hayatıma ciddi anlamda zarar verdi diyebilirim. Ama aldığım keyfe değermiydi ? şimdi bakınca değmez be kardeşim.
    @NerelisinHemşerim
    Oyunun aşırısının zamanı öldürdüğünü ve dersler açısından zararlı olduğuna katılıyorum ama asosyallik kişilikle alakalı bence.
  • quote:

Hayatıma ciddi anlamda zarar verdi diyebilirim. Ama aldığım keyfe değermiydi ? şimdi bakınca değmez be kardeşim.

aynı şekilde
    ne gb ler ne itemler ne charlar ne sabahlamalar ne pk lar...
    3 sene aralıksız sabah akşam koxpla charmı kasmadık sonra koxpla kastıgımız item-parayla pazarcılıkmı yapmadık...
    son 1,5 senedir arada sıra da olsa bi takılıyorum itemleri charları sattım kurtuldum
    ama elimde yinede ezik 2-3 ezik charla chaos filan takılıyorum
    ben cidden harcadıgım zamana-paraya acıyorum...keşke hiç tanışmasaydım bu oyunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExCamLy

quote:

aynı şekilde
    3 sene aralıksız sabah akşam koxpla charmı kasmadık sonra koxpla kastıgımız item-parayla pazarcılıkmı yapmadık...
    son 1,5 senedir arada sıra da olsa bi takılıyorum itemleri charları sattım kurtuldum
    ben cidden harcadıgım zamana-paraya acıyorum...keşke hiç tanışmasaydım bu oyunla

Karakteri tek kişi oynuyorsanız güçlenmeniz için zaten zaman vermeniz gerekiyor. Platinium gelmeden önce 80 olmak kolaymıydı sanıyorsunuz ? Asaslar 72 oluyum bırakırım full pk, warrıorlar-mageler 75 oluyum bırakırım full pk diye düşünüyordu. 80 olan charların %75 i cafecilerin karakterleri. kalanıda 3 hatta 4 ortaklı charlardı.

Yani o dönemde level içinde çok zaman ayırmanız gerekliydi. İtem içinde bifrosttu forgotten di boss kovalamak eslant dönmekti derken zaten baya baya bi zamanınız gidiyordu. Yani bu oyunu ciddi anlamda üst seviye oynamış biri %80 anlamda asosyalleşmiştir. Ortaklı charlarda biraz daha düşüyor tabi bu durum. Yani bi ardream charıyla 70+ normal bir charın oyunda harcadığı vakit bir değildi. ardreamcı girer pk sını atar cıkar modundaydı. Okul çağındakilere zararı tartışılamaz zaten. Ki ben bu oyun yüzünden eşiyle ayrılık aşamasına gelen sonra barışan 2 kişi tanıyorum. 1 i hala oynar arada girip. manes açıldığında milyarlar dökmüştü charına...

• quote:

quote:

quote:

aynı şekilde

Karakteri tek kişi oynuyorsanız güçlenmeniz için zaten zaman vermeniz gerekiyor. Platinium gelmeden önce 80 olmak kolaymıydı sanıyorsunuz ? Asaslar 72 oluyum bırakırım full pk, warrıorlar-mageler 75 oluyum bırakırım full pk diye düşünüyordu. 80 olan charların %75 i cafecilerin karakterleri. kalanıda 3 hatta 4 ortaklı charlardı.

Yani o dönemde level içinde çok zaman ayırmanız gerekliydi. İtem içinde bifrosttu forgotten di boss kovalamak eslant dönmekti derken zaten baya baya bi zamanınız gidiyordu. Yani bu oyunu ciddi anlamda üst seviye oynamış biri %80 anlamda asosyalleşmiştir. Ortaklı charlarda biraz daha düşüyor tabi bu durum. Yani bi ardream charıyla 70+ normal bir charın oyunda harcadığı vakit bir değildi. ardreamcı girer pk sını atar cıkar modundaydı. Okul çağındakilere zararı tartışılamaz zaten. Ki ben bu oyun yüzünden eşiyle ayrılık aşamasına gelen sonra barışan 2 kişi tanıyorum. 1 i hala oynar arada girip. manes açıldığında milyarlar dökmüştü charına...

işte o günleri özledim ama yaşımız geçti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erkz

quote:

quote:

quote:

aynı şekilde

işte o günleri özledim ama yaşımız geçti :)

Alıntıları Göster
    bırakalı 6 ay falan oldu sanırım. daha erken bırakmadığım için pişmanım :)
    konu dışında knight yazısını görünce bi bakayım bölüme dedim, aha şimdi gidiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.