23 yaşındayım.Dedemin elinde büyüdüm.Aynı evde kalıyorduk.Dedem öldü 1 senesi dolacak.Hala onun evindeyiz.Babam sorumsuz,duygusuz biri (kimseye karşı sevgisi yok).Maddi,manevi hiçbir faydasını görmedim.Başkalarının baba-oğul ilişkisini kıskanıyorum.Forumda buna benzer durumda olanlar var mı? |
Babasıyla Arası Kötü Olan Var Mı ?
-
-
Bir büyüğümden şöyle bir söz duymuştum: ''Annenizle probleminiz varsa nefsinizle sorununuz vardır, babanızla probleminiz varsa da ruhunuzla''.
Yani annenizle problemliyseniz, riyazeti (bırakmayı) deneyin; babanızla probleminiz varsa da aktif şekilde iyi işlerde bulunun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BBir büyüğümden şöyle bir söz duymuştum: ''Annenizle probleminiz varsa nefsinizle sorununuz vardır, babanızla probleminiz varsa da ruhunuzla''.
Yani annenizle problemliyseniz, riyazeti (bırakmayı) deneyin; babanızla probleminiz varsa da aktif şekilde iyi işlerde bulunun.
Ne alaka ne babalar var çocuğunu döven psikolojik işkence uygulayan vs . Her daim sorun çocukta mı demek istiyon yani .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BBir büyüğümden şöyle bir söz duymuştum: ''Annenizle probleminiz varsa nefsinizle sorununuz vardır, babanızla probleminiz varsa da ruhunuzla''.
Sorun ben de değil ki.Karşı tarafta sevgi gösterme 0 maddi,manevi destek sıfır.Doğdum doğalı böyle.Bence içeriği okumadan yazdın.
-
Haklı olabilirsin. Ancak hiçbir suçun olmasa da, babanı idare edemediğin için hatalısın. Ayrıca basmakalıp baba-oğul ilişkilerine takılma. Kendini çok yakın hissetmek zorunda değilsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinNe alaka ne babalar var çocuğunu döven psikolojik işkence uygulayan vs . Her daim sorun çocukta mı demek istiyon yani .
Alıntıları Göster23 yaşında olan biri çocuk olmamalı işte. Uygun olan her zaman hatayı kendimizde arayıp, düzeltmeye çalışmak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480B23 yaşında olan biri çocuk olmamalı işte. Uygun olan her zaman hatayı kendimizde arayıp, düzeltmeye çalışmak.
Alıntıları GösterAdam bana sevgisini göstermiyor kardeşim.Aramız sıradan insanlar gibi.Ben napabilirim bu durumda.Hatam olduğunu düşünmüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BHaklı olabilirsin. Ancak hiçbir suçun olmasa da, babanı idare edemediğin için hatalısın. Ayrıca basmakalıp baba-oğul ilişkilerine takılma. Kendini çok yakın hissetmek zorunda değilsin.
Hiç yakın hissetmiyorum kardeşim.Sokaktaki insanla aynı değerde benim içim.Yaklaşmaya çalıştım aslında.Ama bilmiyoruz bazı insanlar duygusuz olur ya öyle işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBSorun ben de değil ki.Karşı tarafta sevgi gösterme 0 maddi,manevi destek sıfır.Doğdum doğalı böyle.Bence içeriği okumadan yazdın.
Alıntıları Gösterkonu sahibi gördü, yeterli.
silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 19 Haziran 2020; 3:26:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scalhkonu sahibi gördü, yeterli.
silindi.
Alıntıları GösterAllah yardımcın olsun hocam.Üzüldüm durumlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAdam bana sevgisini göstermiyor kardeşim.Aramız sıradan insanlar gibi.Ben napabilirim bu durumda.Hatam olduğunu düşünmüyorum
Alıntıları GösterAlakasız gibi görünebilir ancak ruhsal durumunu sorgula. Babalar depresif ve silik oğullarının olmasını hiç istemezler. Bireyselliğini yükseltmek bir çözüm olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BAlakasız gibi görünebilir ancak ruhsal durumunu sorgula. Babalar depresif ve silik oğullarının olmasını hiç istemezler. Bireyselliğini yükseltmek bir çözüm olabilir.
Alıntıları GösterAlakası yok bence.Karşı taraftaki insanda duygu yok diyorum.Yani sevgisi belli etme falan hiçbirşey yok.O çabalamadan birşey olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBAlakası yok bence.Karşı taraftaki insanda duygu yok diyorum.Yani sevgisi belli etme falan hiçbirşey yok.O çabalamadan birşey olmaz.
Alıntıları GösterNaz yapacaksan senin bileceğin iş dostum. Ben bir şeyleri değiştirmek ve eyleme geçmek istersin diye yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F7923480B -- 19 Haziran 2020; 3:51:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BNaz yapacaksan senin bileceğin iş dostum. Ben bir şeyleri değiştirmek ve eyleme geçmek istersin diye yazdım.
Alıntıları GösterSorunun ben de olduğunu düşünmüyorum.
-
hocam haklı olan sizsiniz tabi.bir ebeveyn çocuğuna gerekli sevgiyi göstermeli.göstermezse sonuçları kendi sorumluluğundadır ve katlanmak da zorundadır.benimki de öyle yapmadı hor gördü aşağıladı ben de evden gittim.yani anne baba her zaman mükemmel değil.
-
babamı seviyorum
çok sorumlu ve cidden baba gibi baba
ama bir türlü anlaşamıyoruz o yüzden hiç konuşmuyoruz
elbette ona bi saygısızlık yapmıyorum ama durumumuz bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Arası iyi olan var mı desen daha mantikli olurdu |
Ne alaka ne babalar var çocuğunu döven psikolojik işkence uygulayan vs . Her daim sorun çocukta mı demek istiyon yani . |
Ben de aynı şeyleri yaşadım üstadım, emin ol yalnız değilsin bu hayatta. Babam çocukluğumda ailesi ile pek ilgilenmeyen ve ailesi dışında herkese oldukça iyi görünen biriydi. Çocukluğumda bana ya da kardeşime bir kere bile sarıldığını, güzel bir söz söylediğini hatırlamıyorum. Güzel söz duymayı bıraki babam geldiğinde kardeşim ile ayrı bir odaya geçer ve orada otururduk sırf durup dururken azar işitmemek ve ağlamamak için. Bu iş ta ki kardeşim ile beraber aynı sene üniversiteyi kazandığımızda değişti. Biz üniversiteyi kazandık ve babamızın aklına baba olduğu geldi. O günlerin üzerinden 20 yıldan fazla geçti, babam şimdi bizden ayrı memleketinde yaşıyor ve ara ara geliyor eve. Ama ne ben ne de kardeşim yokluğunu hissetmiyoruz bile. Ama ne olursa olsun babamdır, saygımı yitirmem, sevgim kalmamış olsa da. Ayrıca babam bu hayat için bana büyük bir şey öğretti ki; o da nasıl bir baba olmamam gerektiği. Sırf bu sebepten bile babama minnettarım:) 13 yaşında bir oğlum var. Onunla gülüyorum, eğleniyorum, oynuyorum, sarılıyorum, öpüyorum. Çünkü hayat kısa ve beni ileride iyi hatırlasın, benimle güzel hatıraları olsun istiyorum. |
Babasıyla anlaşabilen bordoberelidir.3 aydır Aile evindeyim tiksindim artık yemin ediyorum.
|
Babalar depresif ve silik oğulları olmasını istemiyorlarsa depresif ve silik oğul yetiştirmesinler o zaman. Depresif ve silik oğul ağaçtan yetişmiyor sonuçta. |
28 yaşındayım ben kendimi bildim bileli cebinde parasısa var yüzümüze bakar konuşur yoksa konuşmayan biriydi günlerce haftalarca ha içkisi kumarı karı kız olayı yoktu ama olsaydıda ailesiyle bir sohbet muhabbet içinde olsaydı . Hep çocukluktan beri içime dert oldu. Hep zaten soğuklıuk hissediyordum küçüklükten beri ta ki 2 sene önce annemi kaybedene kadar onun çektiği sıkıntılar fedakarlıklar aklıma geldikçe diyorum bu adam evlat sevgisi evlat iyiliğini hak etmiyor. Ne babalar ne günü ne doğum günü umruımda değil, yıllarca onun bize yaptığını ben ona yapıyorum. Çok şükür deli para kazanıyorum ama yüzüne bakmıyorum aynı evde. O hatasının farkında ama iş işten geçti annem yok artık annem bu güzel günleri göremedikten sonra babam görmesin hiçbişey neyse baba anne diye köpek olmayın. Baba babalığını yapıyorsa eyvallah yoksa .... gitsin |
hocam haklı olan sizsiniz tabi.bir ebeveyn çocuğuna gerekli sevgiyi göstermeli.göstermezse sonuçları kendi sorumluluğundadır ve katlanmak da zorundadır.benimki de öyle yapmadı hor gördü aşağıladı ben de evden gittim.yani anne baba her zaman mükemmel değil. |
Sen şaka mısın gerçek mi? Empatiden yoksun. Senin baban iyi diye herkesin mi iyi? |
acıyorum lan sana. sen her sorunda hatayı kendinde arıyorsan bitmişsin. |
Benzer içerikler
- 175 erkek
- ev cam filmi kullananlar
- akciğer sönmesi ameliyatı olanların yorumları
- mecidiyeköyden kadıköye nasıl gidilir
- tekstil isim örnekleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X