< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Babasıyla Arası Kötü Olan Var Mı ? (4. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: enkog
Bazı babalar sevgisini dışa vurmaz ama bi hastalan anlarsın.maddi olarak bilmiyorum belki parası yoktur.Sevgisizliğini dışarı vurabiliyor ama.Parası olmaması sorun değil.Çalışmıyor hocam.Gayreti yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BAlakasız gibi görünebilir ancak ruhsal durumunu sorgula. Babalar depresif ve silik oğullarının olmasını hiç istemezler. Bireyselliğini yükseltmek bir çözüm olabilir.
Alıntıları GösterBabalar depresif ve silik oğulları olmasını istemiyorlarsa depresif ve silik oğul yetiştirmesinler o zaman. Depresif ve silik oğul ağaçtan yetişmiyor sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 19 Haziran 2020; 14:42:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Otto_SkorzenyBabamın açığını annem fazlasıyla kapattı üstadım. O konuda sıkıntı yok Allah'a şükür:)
Alıntıları GösterSevindim adına hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarjinaL_KediÖlüp giderde çok pişman olursunuz
Pişman olacağım birşey yapmıyorum.Ben yanaşmaya çalıştım.Karşı tarafta 0 adım var.Olması gereken minumum muhattap olmak
-
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stifflerGörüşmüyorum, kafam rahat
Görüşmesen de seni psikolojik olarak etkilemiştir.
-
Ben ve kız arkadaşım(kendi babasıyla) . Buraya yazılarak anlatılacak birşey yok.
Ölse üzerimden yük kalkar huzura ererim okadar söyleyebilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Çok dayak yedim çok
şuan bir filmin içerisindeyim ve başrolde babam var. ben yan karakterim .restoran sahnesinde arkada yemek yiyen müşteri rolündeyim.en kötüsü de zorla oynatılıyorum
-
pısırıqs
-
quote:
Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl
Çok dayak yedim çokKinlenme duygusu var mı hocam yoksa umursamıyor musun ?
-
Çocukken vardı o zamanlarda yedik zaten dayağı.Annem derdi baban seni seviyor ama göstermiyor 2 dakika sonra oğlum derdi tüm sinirim kinim giderdi.Babaydı sonuçta babası olmayan arkadaşlarım vardı değerini bilirdim.Ufak tefek yaramazlıklarımda hatalarımda döverdi yine de.Çaya gidip yüzdüğüm için üzerimde sopa kırdığını hatırlarım ertesi gün gönlümü almak için beni çaya yüzmeye götürürdü.Çok dayak yedim ve çok karışık duygular içinde kaldım.Psikolojimi bozmazdım ama bu yüzden hasarım yok ve kin duymuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl
Çocukken vardı o zamanlarda yedik zaten dayağı.Annem derdi baban seni seviyor ama göstermiyor 2 dakika sonra oğlum derdi tüm sinirim kinim giderdi.Babaydı sonuçta babası olmayan arkadaşlarım vardı değerini bilirdim.Ufak tefek yaramazlıklarımda hatalarımda döverdi yine de.Çaya gidip yüzdüğüm için üzerimde sopa kırdığını hatırlarım ertesi gün gönlümü almak için beni çaya yüzmeye götürürdü.Çok dayak yedim ve çok karışık duygular içinde kaldım.Psikolojimi bozmazdım ama bu yüzden hasarım yok ve kin duymuyorum.Gönlünü alıyormuş.Sonuçta hocam.Önemli bir detay.Normal yani kötü duygular beslememen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F7923480BBir büyüğümden şöyle bir söz duymuştum: ''Annenizle probleminiz varsa nefsinizle sorununuz vardır, babanızla probleminiz varsa da ruhunuzla''.
Yani annenizle problemliyseniz, riyazeti (bırakmayı) deneyin; babanızla probleminiz varsa da aktif şekilde iyi işlerde bulunun.
ne anlatıyon la sen ?
-
Öyle ama babası hiç dövmeyen arkadaşlarım vardı insanı zoruna gidiyordu.Yine de çok kötü durumda olanlar da vardı.şimdi yaş 33 aramız gayet iyi eskide kaldı unuttuk o acıları
quote:
Orijinalden alıntı: Umutkocoglu
Benim de aram kötü. Çok erken bırakıp gitti. Keşke bu kadar iyi olmasaydı da bu kadar özlemeseydim diyorum bazen ...Öldü mü (patavatsızlık yaptıysam özür dilerim)hocam yoksa iş kaynaklı falan mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralppısırıqs
Seni takmıyorum bile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X