Babayla aramız varla yok arasında. Aslında ben idare ediyorum ve anlıyorum babamı. Küçükken babası terk edip gitmiş ve liseyi bırakıp çalışmak zorunda kalmış. Senelerce babasız yaşamış bir adam nasıl sevgisini göstersin. Sadece eve ekmek getirir. Senelerdir duygusal hiçbir paylaşım yoktur. Nasıl yapacağını bilmediği için böyle olduğunu biliyorum. |
Babasıyla Arası Kötü Olan Var Mı ? (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: naturlBabayla aramız varla yok arasında. Aslında ben idare ediyorum ve anlıyorum babamı.
Küçükken babası terk edip gitmiş ve liseyi bırakıp çalışmak zorunda kalmış. Senelerce babasız yaşamış bir adam nasıl sevgisini göstersin.
Sadece eve ekmek getirir. Senelerdir duygusal hiçbir paylaşım yoktur.
Nasıl yapacağını bilmediği için böyle olduğunu biliyorum.
Senin durumun normal sayılabilir hocam.
-
Vefat etti. Kötü adam değil ama çok eskiden çapkındı. Yaşı ilerlerdi.Elinde kumanda sabahdan akşama Fernerbahçe maçlarını izlerdi . Pek bir ilgisi yoktu bizimle .. Yaşım 30 iken bile gec kalmama karışan bir adamdı. Böyle biri idi işte. Annemin yaptığı yemekleri bile beğenmez vs. Değişik bir tip..Faydası oldu mu..Sadece başımızı sokacağımız bir ev var. Öldüğünde insan üzülüyor ama kalıcı br iz bırakmayınca çok da aklına gelmiyor.
-
Şükür aramızda herhangi bir sorun yok, çocukluğumdan beri en iyi yerlerde yedirdi içirdi gezdirdi hiç birşeyim hiç bir zaman eksik olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumu kabullenip önüne bak, kendi aileni kurduğun zaman yaşadıklarından yola çık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
Bu durumu kabullenip önüne bak, kendi aileni kurduğun zaman yaşadıklarından yola çık.Ben de öyle düşünüyorum hocam.
-
Vefat etti maalesef...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Umutkocoglu
Vefat etti maalesef...Allah Rahmet Eylesin hocam.
-
ergenlik çağlarında ve 20'li yaşların ilk yarısında babamla hiç anlaşamazdım.
Ama yaş aldıkça, hayatta en büyük destekçim ve danıştığım kişi oldu.
Herhangi bir iş yapacağım zaman, mutlaka ama mutlaka babama danışır, fikrini alırım..
-
quote:
Orijinalden alıntı: john mclaneergenlik çağlarında ve 20'li yaşların ilk yarısında babamla hiç anlaşamazdım.
Ama yaş aldıkça, hayatta en büyük destekçim ve danıştığım kişi oldu.
Herhangi bir iş yapacağım zaman, mutlaka ama mutlaka babama danışır, fikrini alırım..
Sevindim adınıza.
-
Ne mutlu. Bizimkisi ergenlik vs değil hocam. Dünyaları mekanlarda yedi abartmıyorum dünyaları yedi ne var ne yoksa sattı babadan kalma. Evin kirasını ödemez mekan kapatır anneme 20 lira vermez her akşam 70likten aşağı içmez annem sakinleştirici (panik atak var) kalp ve tansiyon ilaçları kullanıyor günlerce eve gelmez geldiğinde salonun ortasını tuvalet sanar tuvaletini yapar annem temizler küfüre şiddete rağmen en son annemide yanıma aldım telefonlarını da açmıyorum.
Daha niceleri....
Daha önceki mesajımda dediğim gibi ölse huzura ererim. Bir gün gelecek baban öldü diyecekler o günü bekliyorum. Bunu söylerken zerre birşey hissetmiyorum emin olabilirsiniz. Hatta birgün gece saat 4den 6 ya kadar abim aramış duymamışım 63 çağrı vardı o an içime bir mutluluk doğdu babam öldü dedim oldu be sonunda dedim ama ölen ananemmiş :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBSeni takmıyorum bile
Alıntıları Gösterağlıcak mısın :D
-
Babamla aram nasıl desem, çok iyi değil, ama kötülükte yapmıyor, en azından yapmıyordu. Kendisi astsubay, küçüklüğümde iyiydi, benimle ilgileniyormuş, bebekten çok ilgileniyormuş, en azından annemin söylediği bu şekilde. Ama ne zaman ben liseye başladım sonra babada bir değişiklik başladı. Benimle kardeşimle ilgilenmemeye başladı. Hani ilgi dediğimde sohbet falan ederiz evde, gülerdik eğlenirdik. Babam bir kere olsun bile gelip "hadi çocuklar kalksın sizi bir yere götürüyorum" demedi, bir kere bile ya! İşinin verdiği strestir dedim konuya çok girmedim. Kalkar, işine gider, gelir, yemeğini yer ve açar televizyonu izler ve uyur. Tamam bitti, bu kadar, bizimle ilgilenmezdi...
Yıl 2015, tayinimiz başka bir şehre çıktı, babam çok istiyordu, çünkü ilk görev yeriydi, annem hiç istemiyordu, babamı ikna etmeye çalıştı ama nafile, ilk sıradan yazdı ve oraya çıktı tayin. Sonuç ne mi oldu. Annem ve ben hayatımızdaki en kötü yılları yaşadık. Ben liseyi bitirmiştim Ygs lgs'den kötü not aldığım için üniversite seçmedim, o sene çalışırım demiştim ama çalışamadım, hiç çalışmadım. Annem ise mutfağa geçer ağlardı her gün
Sonra ne mi oldu? Annemle babam ayrıldı, 2016dan beridir babamı görmüyorum, açıkcası beni üzüyor mu babamı görmemek? Hayır üzmüyor, üzülmüyorum, çünkü lise zamanlarındayken bana sinirlendiğinde "bok herif" diyen bir "babayı" nasıl, ve neden özleyeyim? Yani sonuç bu 4 yıldır babamı görmüyorum, bir kere bile olsun aramadım, halini hatrını sormadım.
Babamla ilişkim bu, onu özlemiyorum ama hani şu "baba" özlemi, hasreti olur ya. İşte o çok koyuyor be. Hani hep görüyorum, adam çocuğunu alıyor gezmeye gidiyor, çarşıya gidiyor, balığa gidiyor, pikniği gidiyor ama benimkide hiçbir şey yok. Kıskanmazdı ama bana çok pis koyuyordu bu, artık şu an çok koymuyor, çünkü alıştım...
Yazı duvarı için kusura bakmayın, içimi dökmek zorunda kaldım. Eğer ileride baba olursanız ve Astsubay/Uzman olursanız lütfen ama lütfen, karargahdaki stressinizi evinize götürmeyin, hani bir yazı vardır "Gördüklerin ve duydukların burada kalsın", hah stresde orada kalsın, eve götürme... Çocuklarında evde iyi vakit geçir, eğlen. Eve stres götürüp çocukların hayatlarını zindan etme
Benden bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralpağlıcak mısın :D
Alıntıları GösterDuygudan yoksun biri olduğun belli.Blok
-
Yaramaz değildim, terbiyesiz asla değildim ancak uyuşmayan bir elektriğimiz vardı. Tek hatam eleştirip çok konuşmak olurdu; ben buyum, susup her şeyi kabullenemem. Sonunda çoğu zaman anlaşırdık ama gerçek şu ki evet, kardeşime dokunmaya korkarlarken (açıklasam anlamazsınız sebebini) beni çok dövdüler, annem fazla değil ama babam gerçekten yıprattı...quote:
Orijinalden alıntı: lBaBaCaNl
Çok dayak yedim çok
Şunu lütfen çok iyi anlayın; yaşlandıkça görüyorum ki kendisi de bunu bilinçli olarak yapmıyor. Ya çalışma hayatından bir mikrop, ya da çevreden bir adi yaratık kafalarıyla oynayınca böyle oluyor. Birçok kişinin yazdığı gibi sakın kavga edip fiziksel temasta bulunmayın, evleri dinleyip gözetleyenler bu yapılanlardan çok zevk alıyorlar ve belki de ailelerinden alamadıkları sıcaklığı, evrimselliği yüreklerine böyle işlettiriyorlar, enteresan bir parazitlik hakim...
Türk teşkilatları çok derin çamurdur; her şeye gözünü kapatır ama en ufak siyasi terslikte veya görmenizi istemediğiniz şeyler varsa hemen size musallat olurlar, arzular arzular arzular Görün artık bunları "gözünüzü seveyim"
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam o duzelme duygusallasmadan degil. Yaslandigini anlayinca seni kazanmak istedi.
Yaslaninca dayanacak bir degnek olarak goruyor sizi, aci ama gercek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben yıllardır bu konuda yıkığım dün babalar günüydü sosyal medyaya girmedim bile.
Alışıyorsun hocam yani hayat sana bunu alıştırıyor ama yinede bak çöpten bile olsa babanın yanında olması güzel.
Sen yinede değerini unutma.
Ben babasızlığı babam hayatta olup benimle ilgilenmediğinde değil babamın mezarına gidip çiçek koyduğumda öğrendim.
-
Up güncel
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X