Şimdi Ara

Babasıyla Arası Kötü Olan Var Mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Go All The Way

babamı seviyorum

çok sorumlu ve cidden baba gibi baba

ama bir türlü anlaşamıyoruz o yüzden hiç konuşmuyoruz

elbette ona bi saygısızlık yapmıyorum ama durumumuz bu

Sevindim sizin adınıza hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Bu durum biraz da yaşla ilgili, insanlar yaşlandıkça duygusallaşıyorlar. Ben 29 yaşımda askere gittim babam hayatımda ilk defa o zaman otogardan beni uğurlarken sarıldı. Üniversite hayatım boyunca hiç araşmadık, ne ben ne o aramadık sorunda yoktu. Simdi 10 gün aramiyim kendisi arıyor ve üzgün(kırgın) olduğunu anlayabiliyorum. Zamanla düzelebilir senin durumunda, bizimki düzeldi. Simdi rakı masası fotoğrafları atıyoruz whatsapp'tan karşılıklı  

Askere gidip geldim.Sarılma falan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

dövmüşlüğm var pekekenti :D

O noktaya kadar geldikten sonra mesefa aldım ben.Kavga etmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

yalnız değilsin kardeşim ben de seninle aynı durumları yaşıyorum hatta sana bir şey diyeyim mi daha fazlasını artık baba değilde benim için sıradan birisi gibi geliyor sadece arkamda olup bana destek olmasını , yaşıtız bu arada beni maddi yi geçtim de manevi olarak yanımda olmasını çok isterdim. hep böyle kendimi fazlalık gibi hissettim evde sanki ölsem gitsem umurlarında olmaz gibi sadece annem için yaşıyorum bana bir şey olsa annem çok üzülür diye sanmıyorum babamın üzüleceğini,

Yazdıklarına katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: asrayl

Babamla bende kuşak farkından dolayı pek anlaşamazdık. Kızardım sinirlenirdim dediğin gibi başkalarının baba-oğul ilişkilerini kıskanırdım. Sen sen ol babanı kırmamaya bak. Ne kadar anlaşamazsak ta bizim iyiliğimizi düşünürler her zaman. Ben geç oldu bunu anladığımda. Ne zaman mı anladım ? babamı kaybettiğimde... yokluğunu öyle bir hissediyorsun ki keşke demeye başlıyorsun ... keşke yaşasaydı ağzıma s...saydı... diyorsun.

Şuan da yok ki benim için asıl önemli nokta burası zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Babamla aram kötü değil çünki ben 10 yaşında iken vefat etti, telefon rehberime babam diye kaydetmeyi çok isterdim. Yaşasaydı nasıl olurduk bilmem ama isterdim.

Üzüldüm sizin adınıza hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Kendisi ben cocukken ne soylesem bagirir cagirip tersledigi icin muhattab olmayi kestim. O gunden bugune minimum kontak. Iyi veya kotu diyemem o yuzden.

Çoçuğuna sürekli bağıran birinin iyi olduğunu düşünmüyorum hocam üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Seninle aynı gibiyiz.

Ama ben artık kendi evimde kalıyorum.

Ayrı evde kalsak(şuan aynı evdeyiz şartlardan dolayı) da beni etkiliyor malesef.Özgüvenim yok.Evlenmeye korkuyorum.Sevgi alamadaım.İleride çoçoğuma gösterebilir miyim diye.(Dedemden gördüm tabi normal baba ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC95874BB -- 19 Haziran 2020; 15:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Ben Senin 31 yaş halinim :)

2 ay önce vefat etti 10 dakikada gömdük 31 senede 1 yıl + 2 kere anca görmüşümdür.

Yaşadığında hayatımda bir etkisi olmadı öldüğünde ise hala uğraşıyorum.

Bir şey değişmeyecek muhtemelen sende benim gibi olacaksın.

Alışıyorsun.

Tek tavsiyem ayakta kal dostum.

Babam ölmeden önce hastanede gördüm onu en son tanımadığı oğluyla gurur duyuyordu öyle vefat etti.

Bana da değişmeyecek gibi geliyor hocam.Psikolojik olarak yıkığım aslında dışarıdan bakarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Ben de aynı şeyleri yaşadım üstadım, emin ol yalnız değilsin bu hayatta. Babam çocukluğumda ailesi ile pek ilgilenmeyen ve ailesi dışında herkese oldukça iyi görünen biriydi. Çocukluğumda bana ya da kardeşime bir kere bile sarıldığını, güzel bir söz söylediğini hatırlamıyorum. Güzel söz duymayı bıraki babam geldiğinde kardeşim ile ayrı bir odaya geçer ve orada otururduk sırf durup dururken azar işitmemek ve ağlamamak için. Bu iş ta ki kardeşim ile beraber aynı sene üniversiteyi kazandığımızda değişti. Biz üniversiteyi kazandık ve babamızın aklına baba olduğu geldi. O günlerin üzerinden 20 yıldan fazla geçti, babam şimdi bizden ayrı memleketinde yaşıyor ve ara ara geliyor eve. Ama ne ben ne de kardeşim yokluğunu hissetmiyoruz bile. Ama ne olursa olsun babamdır, saygımı yitirmem, sevgim kalmamış olsa da. Ayrıca babam bu hayat için bana büyük bir şey öğretti ki; o da nasıl bir baba olmamam gerektiği. Sırf bu sebepten bile babama minnettarım:) 13 yaşında bir oğlum var. Onunla gülüyorum, eğleniyorum, oynuyorum, sarılıyorum, öpüyorum. Çünkü hayat kısa ve beni ileride iyi hatırlasın, benimle güzel hatıraları olsun istiyorum.

Kendi görmediğin sevgiyi çoçuğuna gösterirkenm zorlanmıyormusun hocam ?

• Babam nerede olursa olsun bana sürekli laf sokan arkadaş ortamı olsun aile ortamı nere olursa olsun laf sokan birisi bir ara arkadaşlarım benden çekiniyordu be (neyden çekindiklerini ben bile anlamadım) zaten babam tarla vs işlerde ilgilenirdi annem de ruh sağlığı sorunları (babam çiftçiydi annem de telefonu alıyor ya da sürekli mutfakta yemek falan değil öyle oturuyor çay içip bütün gün)yaş küçük olsa bile saygım var kendilerine ama sevgi pek var denemez sağolsun büyüdüğümde evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 19 Haziran 2020; 12:14:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazı babalar sevgisini dışa vurmaz ama bi hastalan anlarsın.maddi olarak bilmiyorum belki parası yoktur.

• Benim peder beyde hemen hemen öyle. Hiç takılmıyorum. Sonuçta ne o beni seçti ne ben onu seçtim. İnsanları değiştirebileceğimi de sanmıyorum. Geçinip gidiyoruz.

• akşam işten gelince ensene şaplak atar benden zayıf oldugu için kucaklayıp banyoda soğuk suyu acık fıskiye ile ıslatırım.

o sırada annem yerde kardesım video cekiyo oluyo

üzüldüm hocam sizin için umarım dilediğin gibi birinibulup aileni kurup görmediğin ilgiyi karından kızından görüp cocuklarına ona gore davranırsın. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Kendi görmediğin sevgiyi çoçuğuna gösterirkenm zorlanmıyormusun hocam ?

Alıntıları Göster

Babamın açığını annem fazlasıyla kapattı üstadım. O konuda sıkıntı yok Allah'a şükür:)

• 28 yaşındayım ben kendimi bildim bileli cebinde parasısa var yüzümüze bakar konuşur yoksa konuşmayan biriydi günlerce haftalarca ha içkisi kumarı karı kız olayı yoktu ama olsaydıda ailesiyle bir sohbet muhabbet içinde olsaydı . Hep çocukluktan beri içime dert oldu. Hep zaten soğuklıuk hissediyordum küçüklükten beri ta ki 2 sene önce annemi kaybedene kadar onun çektiği sıkıntılar fedakarlıklar aklıma geldikçe diyorum bu adam evlat sevgisi evlat iyiliğini hak etmiyor. Ne babalar ne günü ne doğum günü umruımda değil, yıllarca onun bize yaptığını ben ona yapıyorum. Çok şükür deli para kazanıyorum ama yüzüne bakmıyorum aynı evde. O hatasının farkında ama iş işten geçti annem yok artık annem bu güzel günleri göremedikten sonra babam görmesin hiçbişey neyse baba anne diye köpek olmayın. Baba babalığını yapıyorsa eyvallah yoksa .... gitsin

• Benim peder farklı, beni sever sayar ama ben nefret ederim. Hayatımız boyunca ağzımıza etti ama hep ben yapmadım annen yaptı der. Kendi annesini babasını bizden üstün tutar allah gibi tapar. Dövse, küfretse anlarımda böyle psikoloji bozuyor. Aramızda genelde iyi değildir.

Türkiye'de çocuk yetiştirirken, aile nasıl kurulur, nasıl insan yetiştirilir öğretilmediğinden genelde babalar sevilmez.

• Görüşmüyorum, kafam rahat

• Ölüp giderde çok pişman olursunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.