Şimdi Ara

Ko oynayanların bir çoğunu anlamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundayım para yapmak için girmiş hp pot yapıp satıyorum.adam diyor 4k dan ver alam.Olmaz diyorum.Ben hep 4k dan alıom diyor kim diyom birisi işte dior ark ınmı diom yok diyor.Ya millet gidip 7,7k dan alıyor. ANLAMIYORUM BEN BUNLARI neden 4k dan 4,5 den satarlar adam lar mecbur senden almazlarsa 7,7 den alcaklar!!!SALAKLAR desem yerdir..

• 7.7 diil arena da 7k ama 6kya kur gider bence
  • 5 k dan satanda war yüklü miktarda alırsan ama
  • 6k dan aşağı satılmaz uraşdığına değmez bencede
  • bende pot satıyorum chaperde günlük ciro 75m i buluyo piyasada para kalmadı chaperin pazarı unıg dolu ama alan yok güzel oldu aslında ama konu o değil.bende böyle pm lerle karşılaşıyorum ama çocukluğuna veriyorum cevap yazmıyorum boşver o almazsa başkası alıcak mecbur.berberlik gibi bişey bu talep asla bitmez ve %100 kar
  • İİ de işte saçma deil mi yüklü miktar filan her neyse git baqalım asgaya LwL liler veya düşük olanlar nasıl stok yapıor at pm Hp pot lazımmı 7k die! adamın çok işine gelir hem gidip gidip gelmez hem de 700 coins ucuz!KINIYORUM ONLARI DEn filan satanları :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SakoBaBa

bende pot satıyorum chaperde günlük ciro 75m i buluyo piyasada para kalmadı chaperin pazarı unıg dolu ama alan yok güzel oldu aslında ama konu o değil.bende böyle pm lerle karşılaşıyorum ama çocukluğuna veriyorum cevap yazmıyorum boşver o almazsa başkası alıcak mecbur.berberlik gibi bişey bu talep asla bitmez ve %100 kar

Tabi iki %100 kar e madem öle! git hornet 2k para çıkyor ondan kes %100 kar pot satarken değmiyorki çok ucuz olmaması lazım ama potçudan ucuz olcak tabiki!

• la ben 100m vardı 6k dan aldım depoladım potu para kalmadı30m fln Biraz Fazla Kactı Galba
  • quote:

Orjinalden alıntı: wyston

Oyundayım para yapmak için girmiş hp pot yapıp satıyorum.adam diyor 4k dan ver alam.Olmaz diyorum.Ben hep 4k dan alıom diyor kim diyom birisi işte dior ark ınmı diom yok diyor.Ya millet gidip 7,7k dan alıyor. ANLAMIYORUM BEN BUNLARI neden 4k dan 4,5 den satarlar adam lar mecbur senden almazlarsa 7,7 den alcaklar!!!SALAKLAR desem yerdir..

küfürü editle
  • quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

quote:

Orjinalden alıntı: wyston

Oyundayım para yapmak için girmiş hp pot yapıp satıyorum.adam diyor 4k dan ver alam.Olmaz diyorum.Ben hep 4k dan alıom diyor kim diyom birisi işte dior ark ınmı diom yok diyor.Ya millet gidip 7,7k dan alıyor. ANLAMIYORUM BEN BUNLARI neden 4k dan 4,5 den satarlar adam lar mecbur senden almazlarsa 7,7 den alcaklar!!!SALAKLAR desem yerdir..

küfürü editle

Küfür mü?
    Yok sövdüm ben sen anlamdın
    Ne küfür be salak küfür se neyse!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: SakoBaBa

bende pot satıyorum chaperde günlük ciro 75m i buluyo piyasada para kalmadı chaperin pazarı unıg dolu ama alan yok güzel oldu aslında ama konu o değil.bende böyle pm lerle karşılaşıyorum ama çocukluğuna veriyorum cevap yazmıyorum boşver o almazsa başkası alıcak mecbur.berberlik gibi bişey bu talep asla bitmez ve %100 kar

evet pota herkesin ihtiyaci var adam alamam diyemez ki mecbur alcak
  • Valla 5k dan bile satılmıyo pathos'ta anlamıyorum ya.4k dan koyuyorum mecbur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.