Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

magic johnson öldüğünde pek üzülen olmamıştı aids diye

Alıntıları Göster
    Bu tweet'i öbür taraftan göndermiş olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Ocak 2020; 11:35:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu onlar yapiyor. Millet para verip maci seyretmeye geliyor. Kimsenin umurunda değil.

Ama bizim türk spikerleri macta on saat kobeyi anlattilar. Maci anlatacak seyi yokmus sanki babasi öldü. Gorevin neyse onu yapacaksin. Madem.anlatamayacaksin maçı yayinlama.

• Suikast iddiaları güçleniyor

• Allah rahmet eylesin,Majesteleri Michael Jordan'ın bıraktığı bayrağı devralan başarılı bir replikası idi,şaşırdım dün akşam tv'de görünce,ancak Michael Jackson gibi hiç ölmeyecek sandığımız,Dünya'daki tek megastar dahi bu Dünya'dan göçtükten sonra bu tip ünlü ölümleri çok da şaşırtmıyor artık şahsımı.

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 27 Ocak 2020; 11:51:13 >

• bu olay Simpsonlar adlı çizgi filmde geçiyordu sanırım.
  • adamın helikopterle seyahat etmesi, senin benim markete arabayla, motosikletle gitmemiz gibi bir şeydi.
    o derece sık kullanırdı helikopteri.
    2012'de bu konuyla ilgili tweet atan biri vardı mesela.
    Simpsonlar'da da aynı şekilde bir bölümde Kobe'nin helikopter kazası işlendi 2017 yılında.

Ben uçakta seyahat ederken bile üç buçuk atıyorum.
  • Sikorsky S76-N72EX modeli imiş kullandığı helikopter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 27 Ocak 2020; 12:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elweda

bu olay Simpsonlar adlı çizgi filmde geçiyordu sanırım.
  • nba ilk izlediğim zamanlar ilkokuldaydım,efsane boston kadrosu vardı o zamanlarda okuldan eve geldikten sonra saatlerce nba videoları izlerdim

Liseye geçtikten sonra tekrar takip etmeye başladım,King en sevdiğim oyuncuydu ama Kobeye çok saygım vardı tabi bırakmıştı o zaman

dünden beri hala inanamıyorum,şoktayım

Mamba out

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 27 Ocak 2020; 12:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

Suikast iddiaları güçleniyor
    Basketbol oyuncusuna neden suikast yapilsinki mantıklı gelmiyor. Bu arada helikopteri Kobi Bryant kullanıyormuş sanırım.

• Bir Basketbol Sever Olarak Çok Üzüldüm,Black Mamba'yı İzleyen Nesil Gerçekten Şanşlı,
    Bence Kobe Jordan'dan Sonra Basketbol Tarihinin En İyi Oyuncusudur, Onun Gibisini Bir Daha Göremeyebiliriz.

Elveda Kobe ve Küçük Kızı Gianna Sizi Unutmayacağız .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 27 Ocak 2020; 13:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Bu mesaj silindi.
    yuuuuuuhhhhhhh

adam 2 metre + atletik+ "zenci" + Çoook zengin + çook ünlü

kaç kadının rüyasında olduğunu düşünsene,, ve o kız bilerek beraber olmadı tecavüze uğradı ? , sonra da bunu parayla sattı dava düştü ,
    sen buna inandın mı?

Adam en kolay nasıl yırtacaksa yırtmaya çalıştı olaydan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Alıntıları Göster
    Bilgiye ulaşmak beleş olunca toplum cahilleşti. Bilgisizlik demiyorum cahillik diyorum. Bilgisizlik bir şeyi bilmemektir. Cahillik ise örneğin Simsonlarda böyle bir sahne olmadığı gerçeği, olduğu yalanından daha gerçek olduğu durumunda ısrar etmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Ocak 2020; 13:45:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stoa

Bu mesaj silindi.
    Hocam dün bende konuyu merak edip Wiki'den komple okudum:
    en.wikipedia.org
    Kobe Bryant sexual assault case - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kobe_Bryant_sexual_assault_case

Hoş şeyler yazmıyor ne yazık ki. En son da dün gece vefat haberinden sonra makaleyi ufaktan düzenlemişler. Son edit Vivaldi adlı kullanıcıdan. Daha onun gibi onlarca edit işlemi gelmiş.

Allah taksiratını affetsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• asau kullanıcısına yanıt
    bu sahne chamberlain heights adlı çizgi filmde geçiyormuş. s01e08 olduğu söyleniliyor. detaylı araştırmadım ama simpsonlar değil.
    https://www.imdb.com/title/tt5126414/
  • aslanhalim kullanıcısına yanıt
    Kobe Bryant'ın net serveti 500 milyon dolar. Bu kadar paraya rağmen o da yaşamını genç yaşta yitirdi. Buradan bizim çıkarmamız gereken ders bu dünyanın değil ahiret yurdunun asıl vatanımız olduğunu bilmektir.

"Hem öyle bir günden sakının ki, o gün kimse kimsenin yerine bir şey ödeyemez, kimseden bir şefaat kabul edilmez, kimseden bir kurtuluş bedeli alınmaz ve hiç kimseye yardım da edilmez." (Bakara / 48. Ayet)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bu sahne chamberlain heights adlı çizgi filmde geçiyormuş. s01e08 olduğu söyleniliyor. detaylı araştırmadım ama simpsonlar değil.
    https://www.imdb.com/title/tt5126414/
    Sen bir bilgisizliği düzelttin. Ama Simsonlar'da Kobe Bryant'ın içinde olduğu helikopter kazası sahnesi olmadığı cahilliğini düzeltemezsin. Çünki buradaki sorun bilgisizlik değil cahillik. Ne kadar uğraşsanda milyonlarca insanın inandığı bir yanlışa kanıt uydurmak zor değil.
    Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 27 Ocak 2020; 13:52:20 >

• asau kullanıcısına yanıt
    orası öyle, sosyal medyada her gördüğünü sorgulamadan düşünmeden RT eden milyonlarca bilinçsiz cahil kullanıcı var ne yazık ki. hepsini düzeltmek mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.