Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatın ne kadar boş olduğunu bir kez daha gördük dünya kadar paran olsa da olmadık anda yok olup gidiyorsun çok boş gerçekten de bu dünya Allah yakınlarına sabır versin. bu arada forumda bir üye vardı gören oldu mu bilmem nicki Kobe Bryant koltuk altı idi görünce hep tebessüm ederdim nereden aklına gelip koymuş bu nicki diye neyse mekanı cennet olsun iyi sporcuydu
  • Basketbolun messisi idi ve çok da delikanlı birisiydi.

Fakat ben instagramda bu kobe duyarı kasanlara tav oldum aga.Herkes bu kadar mı sahte olur

Rezalet ya , millet başkasının hikayesini görüyor sonra da ben eksik kalmayayım diye kobe yi paylaşıyor.

Yahu ilgilenmediğiniz bir insan hakkında niye önemsiyormuş gibi hikayeler atıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 27 Ocak 2020; 5:22:29 >
  • olaya bak müneccim misin be mübarek

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

NBA tarihinin efsane basketbolcusu Kobe Bryant geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. TMZ tarafından son dakika olarak geçilen bilgi kısa süre içerisinde Los Angeles Polis Departmanı tarafından doğrulandı. LAPD, yaşanılan helikopter kazasında kurtulan kimsenin olmadığını açıkladı. Dünyanın dört bir yanından Kobe Bryant'ın ölümü ile ilgili paylaşımlar gelirken, 2012 yılında atılan bir tweet herkesi şoke uğrattı. '.Noso' isimli bir kullanıcı 2012 yılında attığı tweette dünyaca ünlü basketbolcunun bir helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazmış. Son dakika haberinin ayrıntıları ise şoke uğrattı.
    Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2020; 6:4:51 >

• Olayı yaşayıp hissetmiş kadar oldum. Uçuş terimlerinden anlayan birisi varsa daha açıklayıcı olur.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Biz Amerika'da yaşamayınca bilmiyoruz Kobe'nin helikopter meseleleri baya habermiş oralarda.

Kullanma ehliyeti bile varmış.Eğitimini almış.
    Antrenmana bile helikopterle gidip geldiğini falan söyleyenler var. Hatta 2 çizgifilmde Kobe'nin helikopter kazası geçirdiği gösterilmiş.
    Yani böyle bi tahminde bulunmak garip değil.
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Öyleyse doğru haklısın o zaman yazan şom ağızlılık yapmış resmen desek yanlış olmaz
  • Ne kadar ahlaksız bir toplumuz. Şu yazılanlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    Kişisel helikopterimdeyse etsin kardeşim duacısıyım

• Thanatos_1905 kullanıcısına yanıt
    Daha beteri kişisel jetimde ölmekse ben de isterim keşke öyle ölsem

• Versin ama kişisel helikopterimdeyken versin işte

• GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Allah kişisel helikopterimdeyken versin belamı hocam ben de duacıyım

• aslanhalim kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle düzelteyim, Allah hepimize kızımızın antrenmanından kişisel helikopterle dönerken ölmeyi nasip etsin. Bak ben sizin iyiliğinizi düşünüyorum, ölüp gideceksiniz annenin babanız hariç bir kişinin umrunda olmayacak. Böyle ölelim en azından ne güzel işte

• Üzüldüm ve şaşırdım...
  • registermy kullanıcısına yanıt
    Trollük yok ve Kobeyi gayet iyi tanıyorum. Ben de böyle ölmek isterim onu belirttim bir yanlışım yok.

• atanamayansantrafor A kullanıcısına yanıt
    Şaka da yok terbiyesizlik de yok yorumu nerenle okuyosun? Hepimiz öleceğiz bari böyle ölelim Allah nasip ederse

• Kendi akrabam ölse üzülmem bu habere üzüldüğüm kadar. Bir efsane daha bu boş dünya da çok erken gitti. Sevenleri, ailesi perişan durumdadır eminim. Huzur içinde yatsın asla unutulmayacak...

• Güle güle çocukluğumun kahramanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Şimdi bir tespitim oldu. Bu Abd'li bazı kamuoyu ve medya mensupları cidden dangalaklar ve cidden ruhsuz, duygusuz ve saygısızlar. Bizim S Sport kanalında Orkun Çolakoğlu ve İnan Özdemir Houston-Denver maçı canlı yayınında daha en baştan maçın yayınlanmasını bile yadırgayıp devamında da maçın son saniyesine kadar yarı ağlamaklı şekilde Kobe'nin hayatı ve hatıraları dışında maç devam ederken maçla ilgili tek kelime etmezken, aynı anda şu an NBA TV'de canlı Toronto-S. Antonio maçını anlatan Abd'li hıyar spiker ve yorumcular saniye saniye maçı heyecanla ve coşkuyla anlatıp pozisyonların alayında "Oh yes what a move! Great Shot! Yes sir" tipinde coşkulu söylemlerle maçı anlatıyorlar. Acı kimin acısı belli değil diyeceğim ama ortada. Profesyonelliğin insanlık dışına taştığı nokta budur. Ayarsız ve sığır Abd'li NBA TV rejisi, anlatım ekibi resmen.
    Bide üstüne dansçı kızlar gösterilerini yapmışlar aralarda(maçı izleyemedim ama yukarıda bi arkadaşın yazdığına göre)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.