Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dimitradon

Video düşmüş feci patlamış

https://twitter.com/GSizindeyiz/status/1221544522968195074
    Bu video başka olaya ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Rip
    Allah hepimize kişisel helikopterimizle keyif yaparken ölmeyi nasip etsin
    Bir de utanmadan 19 kişi beğenmiş utanmaz herifler!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altınelbiseli adamın ölümünde bu kadar şok olmuştum en son..
    R.I.P.
  • Idolum, cocuklugum, gencligim, yetiskinligim. Seni izleyerek buyudum, yerin gerçekten cok ayri hayatimda. Haberi aldığımdan beri buyuk şok ve uzuntu icerisindeyim. Annem bile arayip basin sagolsun dedi... asla unutulmayacaksin.

• Huzur içinde yatsın, çocukluğumun en büyük parçalarından biriydi. Basketbol oyunlarını oynama sebebimdi. Çok üzüldüm.
  • Şu yorumlara bakar mısın abi ? Şu olaya bile neler söylüyor insanlar.Ne ara bu kadar nefret ve kinle dolduk...
  • Yalan dünya senden geçtim soğuk sularından içtim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sporcuların genel olarak aldığı parayı fazla bulursun anlarım, ne bileyim Gareth Bale gibi son zamanlarda performans göstermeyip aldığı paraya yatanı eleştirirsin anlarım ama bu adamın eleştirilecek bir yanı yok. Kariyerinin başından sonuna kadar sıkı oynadı. Kesinlikle disiplinli ve istikrarlı bir sporcuydu. Jordan dönemine denk gelemedim yaştan dolayı, ama bu adamla basketbolu sevdim. 2003-2008 arası acayip takip ederdim. Kesinlikle Lebron prime dönemi de dahil bu adam nbadeki 2000lerden sonra izlemesi en zevkli adamdı. 81 sayı attığı maçı canlı izlemiştim kablo tvde. Nbaye Kobeden iyi oyuncular gelecektir ama onun kadar seyir zevki veren birinin gelmesi zor.
  • 13 yaşındaki kızı da ölmüş. Çok üzücü gerçekten.
  • ekşi çöktüydü..geri gelmiş kobe nin başlıkları yok
  • 2020 gerçekten rezalet başladı.

• niye dusmus helikopter ?
  • Çok üzücü çok. Dolabım lakers formalarıyla dolu. Basketbol antremanlarıma koşa koşa gitmeme sebep olan kişidir kendisi. İdolümü kaybettim, çok üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eğlesin
    Çok büyük sporcuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Ulan amma laf demişler, yok kobeyi tanımıyon, yok kendi parasıyla yapıyo hepsi zırva. Gayet güzel de yorum. Keşke 41 yaşımda ölsem de o şekilde ölsem. Ne güzel işte güzel yaşadı ve güzel gitti. Amma duyar kasıyonuz beee. Romantik romantik sözler

• Kobe Bryant 41 yaşında ölmesi çok üzücü.
  • Haberi duyduğumda gözlerim doldu, hâlâ inanamıyorum R.I.P Mamba

• quote:

Orijinalden alıntı: pilosopo

Ulan amma laf demişler, yok kobeyi tanımıyon, yok kendi parasıyla yapıyo hepsi zırva. Gayet güzel de yorum. Keşke 41 yaşımda ölsem de o şekilde ölsem. Ne güzel işte güzel yaşadı ve güzel gitti. Amma duyar kasıyonuz beee. Romantik romantik sözler
    Kobe hayatını spora adamış hakkıyla kazanmış dünyada nadir bulunan yeteneklerden biriydi ,senin ne becerin vasfın var da böyle yaşasam etsem diye saçmalıyorsun ?

Ölen insana saygın olsun biraz.

• Şimdi bir tespitim oldu. Bu Abd'li bazı kamuoyu ve medya mensupları cidden dangalaklar ve cidden ruhsuz, duygusuz ve saygısızlar. Bizim S Sport kanalında Orkun Çolakoğlu ve İnan Özdemir Houston-Denver maçı canlı yayınında daha en baştan maçın yayınlanmasını bile yadırgayıp devamında da maçın son saniyesine kadar yarı ağlamaklı şekilde Kobe'nin hayatı ve hatıraları dışında maç devam ederken maçla ilgili tek kelime etmezken, aynı anda şu an NBA TV'de canlı Toronto-S. Antonio maçını anlatan Abd'li hıyar spiker ve yorumcular saniye saniye maçı heyecanla ve coşkuyla anlatıp pozisyonların alayında "Oh yes what a move! Great Shot! Yes sir" tipinde coşkulu söylemlerle maçı anlatıyorlar. Acı kimin acısı belli değil diyeceğim ama ortada. Profesyonelliğin insanlık dışına taştığı nokta budur. Ayarsız ve sığır Abd'li NBA TV rejisi, anlatım ekibi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ocak 2020; 2:15:26 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.