Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saygı duymak için illa fazla mı üzülmem gerekir? Günde yüzlerce insanın donarak, vurularak öldüğü bi dünyada özel helikopteri düştüğü için ölen bi insana aşırı derecede üzülmem diğerlerine saygısızlık olur. Yine üzülürüz de işte

Benim için sadece bi sayıdan ibaretti. 7 milyarda 1i gitti. Ayrıca onun gibi yaşayamam tabi, benimki sadece bi temenni. Öyle yaşayabilsem öyle ölmeyi tercih ederim dedim, ne yanlışlık var burada???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 . Colin McRae
    2 . Kobe Bryant

2side helikopter kazasinda vefat etti. Ikisinide severdim severek izlerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden ama harbiden efsaneydi :(
    Shaq abimizi çok merak ediyorum instagram hesabında paylaşmış ama Lakers bir şey paylaşmamış henüz

• Dört gözle hall of fame konuşması beklerken ölüm haberi geldi :(( Bu olmadı ya :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 27 Ocak 2020; 2:10:43 >
  • Çok üzüldüm çok.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Her şey para, Reyting ve şov için...

• Zaman kazanmak için her yere helikopter ile gidiyormuş.Çok sık kullandığı için böyle bir tahminde bulunmuş sanırım.

• 2020 Gündemyoutube
    KOBE BRYANT'IN HELİKOPTER KAZASI GEÇİRDİĞİ ÇİZGİ FİLM SAHNESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=IyKZ2Odm3Eo&feature=youtu.be

illuminati yapmistir aha bu da ispati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 27 Ocak 2020; 3:8:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

https://www.youtube.com/watch?v=IyKZ2Odm3Eo&feature=youtu.be

illuminati yapmistir aha bu da ispati
    ohaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Şimdi bir tespitim oldu. Bu Abd'li bazı kamuoyu ve medya mensupları cidden dangalaklar ve cidden ruhsuz, duygusuz ve saygısızlar. Bizim S Sport kanalında Orkun Çolakoğlu ve İnan Özdemir Houston-Denver maçı canlı yayınında daha en baştan maçın yayınlanmasını bile yadırgayıp devamında da maçın son saniyesine kadar yarı ağlamaklı şekilde Kobe'nin hayatı ve hatıraları dışında maç devam ederken maçla ilgili tek kelime etmezken, aynı anda şu an NBA TV'de canlı Toronto-S. Antonio maçını anlatan Abd'li hıyar spiker ve yorumcular saniye saniye maçı heyecanla ve coşkuyla anlatıp pozisyonların alayında "Oh yes what a move! Great Shot! Yes sir" tipinde coşkulu söylemlerle maçı anlatıyorlar. Acı kimin acısı belli değil diyeceğim ama ortada. Profesyonelliğin insanlık dışına taştığı nokta budur. Ayarsız ve sığır Abd'li NBA TV rejisi, anlatım ekibi resmen.
    Doğru ya da yanlış demiyorum.Aradaki kültür farkından ötürü yadırgıyoruz bence bu durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Doğru ya da yanlış demiyorum.Aradaki kültür farkından ötürü yadırgıyoruz bence bu durumu.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam lakin bence insana dair evrensel duygu ve düşünceler de var. Bunlar belli ki bizim kadar hassas değiller ve robot gibi 'hey, it's business' mantığı ile donanmış bir 'iş ahlakı' ve etik sergiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ocak 2020; 3:34:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Çinde salgın var. Dünyanın yarısı ölebilir. KB vefatı kadar ilgi çekmiyor...
    Şarbondan daha az öldürücü
    Dunya saglik orgutu bile ciddi gormuyor
    neyin kafasindasin?

• Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

• Dünyada her gün yüzbinlerle kişi ölüyor eğer dünyada hayranların varsa ve yaptığın işte çok iyiysen Kobe Bryant gibi, insanların buna üzülmesi takibi doğal sıradan bir insanın ölümüne anca anası babası çevresindekiler üzülür

• Nba Tarihinin En iyisiydi O, gelmiş geçmiş en iyi bire bir performans 81sayi...  gelmis gecmis en iyi son mac performans 60sayi
    söylencek çok şey var aslında onu izlerken sanki MJ yi izliyor gibiydik... özellikle bir video izlemistim zamaninda MJ nin attığı yerlerden sayılar atmışti kobe ayni still aynı yerden gözlerime inanamamıştım bu nasil mümkün olabilir diye... çok büyük oyuncuydu MJ nin stilini hareketlerini MJ den daha iyi yapan. Kobe seni unutmayacağız..

Sadece 13 yasindaki kizi varmis helikopterde oda vefat etmiş maalesef...

Karısının halini düşünemiyorum.... Tanrı yardımcısı olsun...

Kobe'nin helikopter hobisi vardi arkadaslar bu yuzden heryere helikopterle gidip geliyordu nasil bazilarimizin araba,motor,Tekne hobisi oldugu gibi adaminda Helikopter tutkusu vardi yani lutfen yorumlarinizi ona gore yapin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 27 Ocak 2020; 5:41:48 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.