Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam kendi parasıyla keyif yapar isterse paraları yakar derdi sana mi düştü ilk insan! Milletin paralarını yiyene sesiniz cikmaz kazandığı parasını harcayan adama laf edersiniz akılsız ergenler..... 🤬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok üzüldüm ya, çocukluğumun basketbolcusuydu. Basketbolu ben dahil bütün mahalledeki çocuklara gençlere sevdirmişti. Çoğu gencin mahallede basketbol oynarken kendini hayal ettiği kişiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

orası öyle, sosyal medyada her gördüğünü sorgulamadan düşünmeden RT eden milyonlarca bilinçsiz cahil kullanıcı var ne yazık ki. hepsini düzeltmek mümkün değil.
    Sorun sosyal medya değil. Sorun çoğunluğun buna inanması. Sosyal medya sadece günah geçimiz...

Simsonlar hakkında bundan önce ortaya atılan iddiaların çoğunluğunun doğru olmadığına da çoğunluk inanmıyor

• LAKERS'IN TWITTER,INSTAGRAM'DAN HICBIR PAYLASIM YAPMAMASI ?
  • Rip ne demek yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrabam ölse bu kadar üzülmezdim diyen tipleri de gördük. Mehmet okur bile duyar kasmış; 3-5 defa çok üzüldüm diye story atmak nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 27 Ocak 2020; 14:16:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Rip ne demek yahu
    Requiescat In Pace
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

Requiescat In Pace

Alıntıları Göster
    Yani türkcesi ne demek

• devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Hazırlık yapıyorlarmış kardeşim.Herhalde özel video sunacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    huzur içinde uyu demek.
  • İşte bunlar hep "Yüksekten uçmanın zararları".
    Basketbolda iyi uçardı.
    Kibirde de iyi uçardı.
    İşe giderken de uçardı.

"Mütevâzı olanı rahmet-i Rahman büyütür."

"Kendini yücelten alçaltılacak,kendini alçaltan yüceltilecektir."Matta 23

Darısı Türkiye'de ki kibirlilerin başına..
  • Hayırlısı olsun, ölümün sporla uğraşanı ya da başka bir şeyle uğraşanı olmaz. Neye uğraşırsan uğraş vaktin geldiğinde ölürsün. Ölümsüzlük ya da uzun ömür ilacını bile bulsan vaktin geldiğinde kafanı kapıya çarpar beyin kanamasından gene ölürsün.

Bu insanı tanımıyorum, üzülmedim vakti gelmiş ölmüş. Bizim burada neredeyse her gün yok yere bir sürü asker öldürülüyor ona bile artık herkes normal gözüyle bakıyorken sprocu ölmüş, oyuncu ölmüş bilmem kim ölmüş pek ilgilenmiyorum.

Genç bir aktörde ağaca bindirdi arabanın içinde yanarak öldü şimdi kullandığı arabalar açık artırmadan satılıyor. Bu dünya böyle, Kobe'nin de ardından aynıları yapılacak. Varacağınız tek gerçek, gözünüze kürekle atılacak bir avuç toprak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 27 Ocak 2020; 14:43:19 >

• 2017de çizgi film yapmışlar kobe nin orada da helikopteri düşüyor
    Siyonistler planını devam ettiriyorlar ne istediniz lan adamdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Rip ne demek yahu
    Rest in Peace.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Rest in Peace.

Alıntıları Göster
    turkcesi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

turkcesi ne

Alıntıları Göster
    Huzur içinde yat / huzur içinde dinlen / huzur içinde uyu.
  • Ezio Auditore
  • Adam bir iş insanı değil. Kazandığı paraları kendi bileğinin hakkıyla kazanmış. Kimsenin sırtından değil.
    Hadi iş adamı olsa, derim ki bu adam birçok çalışanın maaşından yemeğinden kesiyor, onların sırtından zengin oluyor vs. vs. O zaman ben de duygusallığı kenara bırakabilirim.
    Fakat bir sporcu, şarkıcı ve oyuncu olduğunda sizler kadar acımasız düşünemiyorum.
    Ona ödenen milyonlarca paraya karşı ''Durun, bu paraları bana vermeyin. Bu kadarını hak etmiyorum'' mu diyecekti?
    Kıskançlık, fesatlık, öfke, nefret, art niyet gibi duygularda yüksek lisansı geçip doktora yapmış olan insanlarımız bu konuda da geride kalmamışlar. Bazı yorumlar mantığın dışında!
    Gerçekten genleri bozuk bir toplumuz. Yazıklar olsun sizin karakterinize! Mide bulandırmaktan öte olamıyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.