Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kaza daha önce bir çizgi filmde gösterilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Ocak 2020; 16:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok uygun bir düşünce değil. Kimin nasıl nerde ne zaman ceza çekeceği bizim kararımız veya yorumumuza kalan bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basketbolu bana sevdiren adamdı.
    toprağı bol olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Hocam çok uygun bir düşünce değil. Kimin nasıl nerde ne zaman ceza çekeceği bizim kararımız veya yorumumuza kalan bir şey değil.
    hocam allahdan baska kimse bilemez.sporculuguna lafım yok.dün cok üzüldüm ağladım hatta.idol du. tek takım dı. ama bugun 2010 yılındaki skandalın belgeselini izledim.ayrıntıları burda anlatıcak değilim. 3 5 milyon dolar verilerek kapatılmış bir olay. üstelik de inkar da etmemiş.hatta karısı üzüntü den 1 cocuk düşürmüş.neyse allah günahlarını affetsin.
  • Sessiz sakin kameralarda uzakta yaşayabilmek için mi hocam ? Peki ya kızı ? Bana pek mantıklı gelmedi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet, bütün ailesini, dostlarını, polis departmanını, nüfus müdürlüğünü ayarlamış, seni kandırmak için uğraşıyor. Hatta daha inandırıcı olsun diye kızını da katmış işin içine. Büyük oyunu çözdün, tebrik ederim.

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Daha iyi işte, adam ailecek yaşayacak uzaklarda.

Paul Walker 'dı galiba. Onun ölümü de cok komikti. Sehir içinde Porsche ile hız yaparak ağaca carparak alev alması.

Medyatik figürlerin ölümleri hep bi değişik.

Amy Winehouse 27 yaşında öldü. "27s Club" konusuna bir bak. Kurt Cobain , Jimi Hendrix, Doors vs hepsi 27'de ölen ünlüler :)

Konu cok geniş. Daha fazla detay için riot im deki

odamıza gelebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Bu kaza daha önce bir çizgi filmde gösterilmiş

Kobe helikopter eğitimi alan birisi. Bunu abd'de çoğu kişi biliyor. Ona istinaden yapılmıştır. Maalesef aynısı oldu işte. Üzücü.

• Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

• Aynen sizin de dediğiniz gibi Allah ın bileceği iş bizi biraz aşan durumlar

• prf23 P kullanıcısına yanıt
    Geldi yine tanrıbilimci bir boşluk

• Haberlere bakarken yere seccade kafanıza takke atıyorsunuz galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 27 Ocak 2020; 17:39:1 >
  • En azından ayık kafayla izlediğim kesin :)

• Ayık veya sarhoş ayakta uyutulan kişilere iyi örneksin := Neyse sen televole basket vs medyayı takipte kal. Bulandırma denizi demişler :)

• hey allahım muhabete bak adam yanarak ölmüş fake yapmış

bu arada onu bunu bilmem fazla para uzun ömür getirmiyor aksine para çok diye her haltı alıyorsun sonuç ortada tabi bu her zengine olmaz da havadan da işe maça antrenmana gitmekte fazla havalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ocak 2020; 19:3:19 >
  • prf23 P kullanıcısına yanıt
    Din pazarlama fırsatını hiç kaçırmıyorsunuz, doğduysan öleceksin belki bugün belki yarın, kültürel propagandanı kendine sakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Bu mesaj silindi.
    Ayni hassasligi, sorgulamayi bizi yonetenlere gosterseniz ulke perisan halde olmazdi belki de ölüp gitmis adam sallamak imkansiz. Sen hayatinda 3-5 kisinin kalbine konusabilmisken salladigin adam milyonlarin kalbine dokundu yedi sulalenin yapamayacagi kadar yardim yapti.

Gunahlarinin, sevaplarinin bedelini obur dunyada oder kimin cennetlik kimin cehennemlik olduguna biz karar veremeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 27 Ocak 2020; 20:13:50 >
  • En Sevdiğim Rapçiydi
    RIP
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.