Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Daha iyi işte, adam ailecek yaşayacak uzaklarda.

Paul Walker 'dı galiba. Onun ölümü de cok komikti. Sehir içinde Porsche ile hız yaparak ağaca carparak alev alması.

Medyatik figürlerin ölümleri hep bi değişik.

Amy Winehouse 27 yaşında öldü. "27s Club" konusuna bir bak. Kurt Cobain , Jimi Hendrix, Doors vs hepsi 27'de ölen ünlüler :)

Konu cok geniş. Daha fazla detay için riot im deki

https://riot.im/app/#/room/#ulke-ve-dunya-gundemi:matrix.org

odamıza gelebilirsin.
    What is the Matrix?

Biraz fazla kaptırmışsınız komplo teorilerine kendinizi. Paul Walker'ın trafik kazasında ölmesinin nesi komik ayrıca?

İnşallah yazdıklarınızı troll amaçlı yazmışsınızdır. O bile daha kabul edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

• Biraz fazla kaptırmışsınız medya tiyatrolarına kendinizi (aynı cümle oldu :)

P.Walker 'ın ölümü derken, öldüğünden nasıl bu kadar eminsiniz ki. Sağ koltuğunda P.Walker oturan Porsche'u gördünüz ve hemen ardından ağaca carpıp alev aldığını mı gördünüz yoksa CNN BBC vs medyada çıktı, yanan bi araba haberiyle P.Walkef ve galerici arkadaşı öldü haberini seyrettiğiniz için mi eminsiniz? Veya yok ikisi de değil yanan arabaya koşup görüntüleri ceken "amatör" birinin videosu var o yüzden P.Walker öldü diyorsunuz?

Amerika'daki celebrity'lerin en büyük özelliği bu tür ölüm senaryolarıdır. Cunku o sayede bir taşla 10 kuş vurulur. Kurt Cobain öldükten sonra yaşadığı dönemden cok album sattı. Doors özellikle sağlığındaki satışları belki 10'a katladı. Jimi Hendrix'ten bahsetmedim bile. Adam bi öldü belki 100x kat album sattı. Sanat dünyasında ölüler canlılardan daha kıymetli cunku :) Bunu iyi bilen bu kişiler bunu cok iyi kullanıyor. Arada bazen politikacı, bazen masum bir kız vs de yapıyorlar araya bir de basketbolcu celebrity'yi sıkıştırmışlar. Sırada kim bilir kim var. Sonuçta cok medyatik fazla karizmatik ölümler bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Sen Cehaletin vücut bulmuş hali olabilirsin.

Biz bir simulasyonun içindeyiz ve tek kurtuluş yolumuz simpsonlar çizgi filmindeki şifreleri bulmak.

Uyan artık. UYAN !
    Şuanda Matrix'in içindeyiz...
  • adamın dibiydi abi
    düşün ki yaşayan daha yeni taze efsane bir adam daha nice yıllar yaşasa net bir basketbol adamıdır.
    belki nice Programlara konuk olurdu ya da sunardı Shaq gibi belkide koçluk bile yapardı ben inanıyorum yapardı çok kaliteli bir adam eşsiz bir tekniğe yeteneğe sahi bir şutör garddtı ölmemesi gereken bir insandı cidden. Lebron Ölse gram acımam ama bu adam zaten noluyosa iyilere oluyor
    81 points ulan ! sıkıysa geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 27 Ocak 2020; 21:4:13 >
  • Chewy35_TR kullanıcısına yanıt
    Bakın rap budur:

Kilez Moreyoutube
    KILEZ MORE - MEDIALE KUGELN [Official HD Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=22vuam8oeRU

Sadece ilk cümlesini cevireyim:

"Düşüncelerin ne kadar özgür olduğunu ancak düşüncelerini değiştirdiğinde anlarsın"
    "Wie frei die Meinung ist, merkst du erst wenn du deine geändert has"
    Nasıl iyi mi?

• Şimdi oturdum 81 sayılik maçı tekrar izledim...

• Uf baya da uzundur o maç şimdi. Top bi oraya bi buraya. Futbol gibi 90dk sürüyor mu?

• zamanın da Fastbreak diye dergi vardı o zamanlardan kalma posteri hala durur maçlarını izlemek için az saat kurmadım. üzdü çok iyi basketbolcuydu
  • Allah merhamet etsin
  • 99-2000 li yıllar..."Kobe Bryant ve basket" spiker bunu öyle güzel söylerdiki hala kulaklarımda çınlanır...
  • Basketbol'la aram yoktur. Ama Kobe Bryant'ı tanımayan da yoktur. Dün bir anda karşıma çıkınca şok oldum. Gencecik adam, 13 yaşında bir çocuk. Çok neşeli, pozitif bir adamdı. Onun ve kızının toprağı bol olsun, huzurlu uyusunlar.
  • Kobe'ye ve yavrusuna çok üzüldüm, ne bileyim içimizden biri gibiydi sanki. Bir basketbol severi olarak yillarca maçlarını takip ettim efsanenin. Ayrıca çok duyarlı bir insandı. Ülkemizdeki her afette duyarsız kalmaz destek olurdu. Ne diyeyim Allah'ın merhametine nail olur inşallah.

• Hala gerçek değil gibi...

Basketbolu sevme nedeniydi benim için, 2000li yıllarda okuldan gelir gelmez ilk işim Lakers'ın maç özetlerini izlemek olurdu. Basketbola başladığımda da attığım zor şutlardan sonra Kobe diye bağırırdım hep. Çünkü sen her zaman zorluğun hatta imkansızın üstesinden gelmenin sembolü oldun. Kaç gece saati 3'e 4'e kurup izlediğimi hatırlamıyorum. Phoenix ile olan serideki maçı önce son saniye basketi ile uzatmaya taşıması, sonra uzatmada son saniye basketi ile maçı kazanması...

Benim çocukluktaki süperkahramanlarımdan biriydin. Hala inanamıyorum bu yüzden bu kadar genç yaşta gittiğine.

Rest in peace Kobe Bean Bryant. You won't be forgotten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 27 Ocak 2020; 22:29:58 >
  • azcik spor seven birisi bile yikilmistir bu olayi duyunca
    cogu kisinin cocukluktan kalma bildigi isim, kahraman gibi biriydi kendisi
    spor bilmez, cocuklugunu lagim fareleriyle geciren, ne yedigi belirsiz insanlar da kendi capinda trolllerler

diyo ki; allah herkese helikopterinde keyif yaparken olmeyi nasip etsin
    hayir naalaka?? manik depresif falan herhalde kckcksjs

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Biraz fazla kaptırmışsınız medya tiyatrolarına kendinizi (aynı cümle oldu :)

P.Walker 'ın ölümü derken, öldüğünden nasıl bu kadar eminsiniz ki. Sağ koltuğunda P.Walker oturan Porsche'u gördünüz ve hemen ardından ağaca carpıp alev aldığını mı gördünüz yoksa CNN BBC vs medyada çıktı, yanan bi araba haberiyle P.Walkef ve galerici arkadaşı öldü haberini seyrettiğiniz için mi eminsiniz? Veya yok ikisi de değil yanan arabaya koşup görüntüleri ceken "amatör" birinin videosu var o yüzden P.Walker öldü diyorsunuz?

Amerika'daki celebrity'lerin en büyük özelliği bu tür ölüm senaryolarıdır. Cunku o sayede bir taşla 10 kuş vurulur. Kurt Cobain öldükten sonra yaşadığı dönemden cok album sattı. Doors özellikle sağlığındaki satışları belki 10'a katladı. Jimi Hendrix'ten bahsetmedim bile. Adam bi öldü belki 100x kat album sattı. Sanat dünyasında ölüler canlılardan daha kıymetli cunku :) Bunu iyi bilen bu kişiler bunu cok iyi kullanıyor. Arada bazen politikacı, bazen masum bir kız vs de yapıyorlar araya bir de basketbolcu celebrity'yi sıkıştırmışlar. Sırada kim bilir kim var. Sonuçta cok medyatik fazla karizmatik ölümler bunlar.
    Boş yapmışsın gene bu insanlar DH deki gibi 15 saat PC başında geçiren adamlar değil .Gayet sosyal ve insanlarla iletişimde olan insanlar.ayrica kobenin serveti nerdeyse 300m $ para için yapması saçmalık.Ayrica Kobe dünya çapında tanınan isim nerdeyse herkesin elinde telefon var çok kolay bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEDJUU -- 27 Ocak 2020; 22:39:47 >

• KEDJUU kullanıcısına yanıt
    Kobe'nin para için yaptığını söylemedim ki. şan şöhret para ilgiye doymuş 'celebrity' kişiler bunlar. teklif geliyordur: "sen ve cocuğun ölmüş gibi yapacağız, pasifiklerde xxx adadaki rezidansında genç ve ileri emeklilik dönemini geçireceksin" kobe'ye de bu durum uyuyordur ve okeyliyordur. haa cocuk 13'ünde atıyorum kafadan 20'sine geldiğinde başka isim soyadla USA kimlik ve pasaportu çıkarılıp başka yerlere de gidebilir veya pasifik havasını cok sevip orada devam edebilir,

• quote:

Orijinalden alıntı: gevreksimit

Bu mesaj silindi.
    Vay be 2012 bundan 8 yıl önce imiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.