Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen bende Paul walker e çok üzülmüştüm, hızlı ve öfleki serisini her izlediğimde hüzünlenirim :(
    Kobe de iyi bir insandı, minik kızına ve ona çok üzüldüm,
    Allah rahmet eylesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Biraz fazla kaptırmışsınız medya tiyatrolarına kendinizi (aynı cümle oldu :)

P.Walker 'ın ölümü derken, öldüğünden nasıl bu kadar eminsiniz ki. Sağ koltuğunda P.Walker oturan Porsche'u gördünüz ve hemen ardından ağaca carpıp alev aldığını mı gördünüz yoksa CNN BBC vs medyada çıktı, yanan bi araba haberiyle P.Walkef ve galerici arkadaşı öldü haberini seyrettiğiniz için mi eminsiniz? Veya yok ikisi de değil yanan arabaya koşup görüntüleri ceken "amatör" birinin videosu var o yüzden P.Walker öldü diyorsunuz?

Amerika'daki celebrity'lerin en büyük özelliği bu tür ölüm senaryolarıdır. Cunku o sayede bir taşla 10 kuş vurulur. Kurt Cobain öldükten sonra yaşadığı dönemden cok album sattı. Doors özellikle sağlığındaki satışları belki 10'a katladı. Jimi Hendrix'ten bahsetmedim bile. Adam bi öldü belki 100x kat album sattı. Sanat dünyasında ölüler canlılardan daha kıymetli cunku :) Bunu iyi bilen bu kişiler bunu cok iyi kullanıyor. Arada bazen politikacı, bazen masum bir kız vs de yapıyorlar araya bir de basketbolcu celebrity'yi sıkıştırmışlar. Sırada kim bilir kim var. Sonuçta cok medyatik fazla karizmatik ölümler bunlar.
    Yürü be, bu forum sensiz olmaz, seviyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 28 Ocak 2020; 16:20:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak bu da hayatı yatmakla geçen insanın duası;"... kendi kişisel helikopterinde ölmek nasip etsin." NBA'de bir maçta 81 sayı at, 3 kez şampiyonluk yaşa, 1300 maçta 25 sayı ortalasıyla oyna belki duan kabul olur, pis herif.
  • Yanlış hatırlamıyorsam sabah 7 de ki antrenmana gece 3 de başlardı yaz sezonu , bunu yaparkende senelik 100m kontratlı zamanları.
    Böyle çalışma azmi gördüğüm sporcu yok daha önce.

• allah rahmet eylesin

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Yanlış hatırlamıyorsam sabah 7 de ki antrenmana gece 3 de başlardı yaz sezonu , bunu yaparkende senelik 100m kontratlı zamanları.
    Böyle çalışma azmi gördüğüm sporcu yok daha önce.
    Michael Jordan
  • elvis yaşıyor mu şimdi.

arkadaş youtube da fazla sır çözücü izlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Bir Basketbol Sever Olarak Çok Üzüldüm,Black Mamba'yı İzleyen Nesil Gerçekten Şanşlı,
    Bence Kobe Jordan'dan Sonra Basketbol Tarihinin En İyi Oyuncusudur, Onun Gibisini Bir Daha Göremeyebiliriz.

Elveda Kobe ve Küçük Kızı Gianna Sizi Unutmayacağız .......

Bence MJ den daha yetenekli daha bitiriciydi MJ nin stilini atışlarını MJ den daha iyi yapiyodu twitterde bir videoya denk geldim bire bir MJ ile kopya resmen Kobe,
    basketbol topu şuana kadar 2 kişinin eline yakışıyordu MJ ve Kobe okadar estetik ve guzel yön veriyorlardiki topa izlemeye doyamiyordun...

MJ de beni bire birde yenebilicek tek kisi kobe diyordu ki kobenin bire birde yenemiyecegi kisi bencede yok kendisinin bizzat aciklamasi vardı muhabirin sorusu: lebron VS kobe teke tekde kim yener ? ben tabikide benim işim bu demistir lebronda cok dominant da bi top bi adamin eline bukadar mi yakismaz mk. hele o 3 lük atişlari falan :D
    MJ>Kobe>lebron>bird>Magic>Kareem gelmiş geçmiş değişmez ilk 5.

• piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Malesef amerika boyle bir yer kapitalizm acimaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzdün reiz... RIP
  • registermy kullanıcısına yanıt
    senin askerlik arkadasin herhalde kobe .d

• Allah rahmet eylesin. Dünya da belki de Jordan ile kiyaslanabilecek tek basketbolcuydu. Calisma ahlaki ve bunlar sonrasi elde ettigi basarilarla tum sporculara ornek olabilecek biriydi.
    Bizzat Shaqobe donemini yasamis biri olarak cok üzüldüm.

• Allah rahmet eylesin. 2 gün önceydi sanırım trt spor izliyordum akşam 10 da haber geçtiler. oturdum bir süre ağladım...

Ortaokul zamanlarında basketbol oynarken 2 sefer ayakkabısını almıştım idolümdü...

Nba geçmişinde jordan zamanından sonraki jenerasyonun öncüsüydü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

Bu mesaj silindi.
    Bu konuda çok mu duyarlısın? O halde ülkemizdeki kuran kurslarında kızları değil bak erkeklere tecavüz olaylarını konuş
    Veya şeyhleri bademleyenleri konuş

• O fasıl kapandı ya. Lebron kobe'yi geçeli 7 yıl oldu. Bir çok insana göre (ben de dahil) Jordanı da geçti Lebron.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.