Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ölümün hristiyan i müslüman yok. Adam çocuğu ile öldü . Bir çok kişinin efsane saydığı bir kaç basketbolcu dan biri . Burda gelip deprem e bağlamak 250 mesaj olmus demek .. bana gore boş.. Burda yazanlar da depremde olanlara üzülmüştür ...deprem bosluk mesaj atıp reklam yapar gibi baylasmak mi lazım illa bazıları gibi...
    Tartışmak icin yazmadım daha başka bi gözle de bakabilirsiniz olaya... iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0B8030F

Ölümün hristiyan i müslüman yok. Adam çocuğu ile öldü . Bir çok kişinin efsane saydığı bir kaç basketbolcu dan biri . Burda gelip deprem e bağlamak 250 mesaj olmus demek .. bana gore boş.. Burda yazanlar da depremde olanlara üzülmüştür ...deprem bosluk mesaj atıp reklam yapar gibi baylasmak mi lazım illa bazıları gibi...
    Tartışmak icin yazmadım daha başka bi gözle de bakabilirsiniz olaya... iyi forumlar.
    bence de deprem konusuna yazmadım çünkü bizim rezil binalarımız yine yok yere yıkıldı onca vatandaşın ocağı söndü bu çürük binalar yüzünden hatta bazıları 2011 yılından hasarlıymış artı bazılarının altı market olduğu için büyütmek amacıyla taşıyıcı kolonları kesilmiş yani hep aynı rezillik ihmalkarlık umursamazlık ne dersen de boşuna konuşmak olur çünkü yine aynı yok yere yıkımlar oldu bu depremin babası japonyada abd de oluyor böyle saçma yıkımlar boşuna ölümler olmuyor olsa da şaşırmazsın çünkü aşırı şiddetli depremler oradakiler her depremden sonra umarım akıllanırlar da sağlam bina yaparlar diyoruz ama yok çürükler bile hala duruyor Allah yardımcımız olsun bu kafayla daha çok ocak söner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Ocak 2020; 0:37:32 >

• Hayati boyunca deli gibi calisti. Bilmeyenler, takip etmeyenler icin kobe, hirsin vucut bulmus halidir. 100m dolarlar kontrat aldiginda bile antremana ilk gelen, son cikan kisidir. Tirnaklariyla kaziyarak her seyi basardi. Tam emekli olmusken, tam hayatin keyifli yanlarinin tadini cikarirken bu vahim kaza gerceklesti. İnsanin yasayasi kalmiyor be abi. Ya bende hayalimi gerceklestirdikten sonra olursem diye dusunuyorsun. Aglamamak icin zor tuttum kendimi. R.I.P guzel insan her zaman hatirlanicaksin.

• Sadist ruhlu hasta insanlar doluşmuş yine adamların ölüye bile saygısı yok Hristiyan müslüman muhabbeti çekiyorlar. Dinle imanla kafayı bozmuşlar bunların eline düşsen kıtır kıtır keserler hani İşid falan diyorsunuz ya işte bunlar İşid zihniyetli selefi zihniyetli insanlar.

Toplumdan temizlenmesi gereken kişilersiniz. Allah sizin gibi insanlarla karşılaşmayı nasip etmesin şu dünyada sizin gibi müslüman komşusu olacağına insanın hristiyan ve yahudilerle dolu apartmanda oturayım daha iyi.

Haçlılar bile müslümanlığa sizin kadar zarar vermedi sütü bozuk kişilersiniz. Ne insanlığa ne dünyaya zerre kadar faydanız yok yerdeki ot bile sizden daha faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 28 Ocak 2020; 1:12:37 >
  • kimin ne zaman ne olacağının garantisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Boşuna zahmete girmişsin. Belli bir zeka seviyesi üstünde akıla ve mantığa herkes sahip değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Bu mesaj silindi.
    Trollüyorsun,amacı provoke etmek olan ufak bir tipsin o belli.Ben yine de öğren diye yazayım.
    Basketboldan emekli olduktan sonra hikaye ve kitap yazmaya başladı. Kitabının ismi ''Mamba Mentality''
    Film yapım şirketi satın alıp,kısa filmler ve de türlü projeler üstünde çalışmaya başladı.
    2018'de ''Dear Basketball'' adlı yapımıyla Oscar ödülüne layık görüldü.Başka Oscar değil,bildiğin Oscar. Bunu başaran tek basketbolcu. Bildiğim kadarıyla da tek sporcu.

Ayrıca bu kadar kafir edebiyatı çeken birinin kullanıcı adının da Achilles olması ayrı bir ironi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 28 Ocak 2020; 10:9:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hahahah bindigi helikopter dünyanın en hızlı helikopterlerinden.skorsky markası.pilotu ise gözle görerek ilerleme sertifikalı pilot(bu belgeyi almak cok zor)kule ile diyolog a girmeden bilgi almadan ilerleye biliyor.ancak gel gelelimki insanoglu hata yapabiliyor ve pilot hata yapti.
  • Sırf zengin diye ve bir sebepten öldü diye acımasız yorumlar atıyorsunuz, servetleri olsa ne olur eşi ne haldedir kim bilir ve kadın kızınıda kaybetti, kobe dediğimiz adam yaptığı işlerle çevresine faydalı olmuş karakterlerden birisi ve bundan 20 sene sonrada kobe bryant güzel anılacaktır.

Bazı arkadaşlar çok boş konuşmuş, steve jobs içinde üzüldük, stephen hawking içinde, elazığdaki insanlar içinde, herkese farklı bir üzüntümü duymamız lazım bunadamı karışıyorsunuz ? Yok hristiyan üzülme yok şu üzülme sanane kardeşim boş yapma mal olma, maçlarını izlediğim bir adam ölüyor tabiki üzüleceğim, Alpaslan dikmen içinde üzüldük ne diceksiniz kim o adammı ben tanıyorum biliyorum üzüldüm, altın elbiseli adam içinde üzülmüştük çünkü adamın videolarını izliyordum bunun gibi birsürü örnek verebilirim, o saçma sapan yorum atan beyin fukaralarına söylüyorum böyle konularda aptal aptal konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 28 Ocak 2020; 9:49:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle ölmez bir de roket atsaydın üzerine. Günün kapağı olmuş.

Arkadaş inşallah trolldür diyorum, diğer seçeneği aklım/vicdanım kaldırmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Rip
    Allah hepimize kişisel helikopterimizle keyif yaparken ölmeyi nasip etsin
    nasıl bir ailede yetiştiğin belli oldu
  • yasım 32 .bellı bır hayat tecrubem ıyı ve kotu ayrımım var.ama arkadaslar ozellıkle arkadaslar dıyorum cunku hepımızın ole yada bole cesıtlı konularda fıkır urettıgı bır platform burası.burda yazılanları okudukca cıddı anlamda ıcımı karalar baglıyor.mevcu KOBE yada degıl onemlı olan o veya bu sebepten bır olum olması bır kaybın yasanması.bılın yada bılmeyın o da onemlı degıl ama olen ve bır o kadarda alanında yuksek rutbede dunyanın sevgısını ole yada bole kazanmıs bır adam var.
    depremde uzulen bır sahıs nasıl olurda bu basketbolcunun olumunde kafır der yada helıkopterde oldu dıe hayıflanır.
    Mıllet olarak kendımıze saygımızı yıtırmısız.Yasana ulke zorluklarından dolayı benlıgımız kaybeden dejenare bır topluma donusuyoruz.Burda bu yorumları yapan ınsanlar ıle mı mıllı beka ve sınırlarımızı koruyabılecegız.
    Yazık...Egıtım cok onemlı..

• düşme anı.
  • Black Mamba RIP

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

düşme anı.
    Hm, CNN'deki Kobe helikopteri görüntüntüsünde hava sisli iken burada güneşli :)

2020'de cekilen bir videonun sadece 240 pixel çözünürlükte olması konusuna ise girmiyorum bile.

Kobe ölmedi. Bu kaza olayı fake. Deyince bazı arkadaşlar cok kızıyor fakat durum ortada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberi duyunca çok üzüldüm çocukluğumuzdan bir efsane daha gitti be. RİP Black Mamba..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.