Şimdi Ara

Kobe Bryant, ABD/Kaliforniya’daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
2
Favori
48.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay vay vay 2010 2011 de bir otel calısanına tecavğz etmiş canlı basın toplantısında karısından özür dilemiş davaci olan şahıs ile anlaşarak dava nın düşmesi nedeniyle serbest kalmiş.allahın adaleti diye bilirmiyiz ozaman?
  • Allahın kitabın varsa kupayı los angles a getirirsin lebron
    Bu sene her şey farklı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    Adamın çoluğu çocuğu karısı kızı soyu sopu helikopter kazasında yanarak ezilerek paramparça olarak can veriyor...

Ve siz buna herkes bolluk bereket zenginlik içinde ölsün olarak yorumlayıp imeriniyorsunuz.

Farklı bir platformda olsaydık inanin bu kadar kibar konuşmaz soy sop cet ecdat demeden sizin gibi insan olmayan varlıklara güzel bir kalay geçerdim ama değmiyorsunuz gerçekten

Bari insan olamıyorsunuz bari taklidini yapın pes yahu

• Beni çok üzdün kara mamba😢

• Diyoruz teknolojinizde bi yerde bitiyor hiç bir şey sorunsuz değil, ilkel ve doğal yaşam daha garanti, Allaha sığın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam kendi ülkesinde bile bu kadar post girilmemiştir ne çok şov yapmacık adam var ülkemizde

• Rhego kullanıcısına yanıt
    Hocam siz mi sorunlu sunuz? Ben mi anlatamamışım? Benim dediğim bir şey yok. Bir arkadaşın derdini tam anlatamamış olabileceğini anlatmaya çalışmışım.

Sizse kendi kendinize gaza gelip, saçma sapan ithamlarda bulunmuş sunuz. İnsanlığımın sizden öğrenecek kadar hafif olduğu kanısına nereden vardınız?

Haddinizi bilin!
  • Allahın adaleti ölmek mi ? O zaman hepimiz böyle bir şey yaptıgımız için öleceğiz. Dağda ölen askerlerimiz de genc yaşında öldüğü için Allah tarafından cezalandırılmış mı oluyor ? Bilgisiz herif....
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Benim de dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ublt34

Allahın adaleti ölmek mi ? O zaman hepimiz böyle bir şey yaptıgımız için öleceğiz. Dağda ölen askerlerimiz de genc yaşında öldüğü için Allah tarafından cezalandırılmış mı oluyor ? Bilgisiz herif....
    bi şekilde cezasını cekmiş bu benim düsüncem.saygı duyarsın duymazsın o seinin bilecegin bişey. bilgisiz herif.
  • Sen Cehaletin vücut bulmuş hali olabilirsin.

Biz bir simulasyonun içindeyiz ve tek kurtuluş yolumuz simpsonlar çizgi filmindeki şifreleri bulmak.

Uyan artık. UYAN !
  • quote:

Sen Cehaletin vücut bulmuş hali olabilirsin.

Biz bir simulasyonun içindeyiz ve tek kurtuluş yolumuz simpsonlar çizgi filmindeki şifreleri bulmak.

Uyan artık. UYAN !
    lan yürü git kumda oyna.sır sıpayla burda vakit ayıramam.
  • Bunu DH'de 23 bin mesaj sayısı olan eleman söylüyor.
  • quote:

Bunu DH'de 23 bin mesaj sayısı olan eleman söylüyor.
    katılım zamanı 2017 .daha oncesinde anne kucagında emzik emiyordun galiba.mesaj sayımı kıskanmış yavrucak. cok ekmek yemen lazım cokkk. ezik herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 27 Ocak 2020; 16:46:53 >
  • büyük oyuncu başımız sağ olsun..
  • Kanal d her hafta Nba maclari verdigi zamanda Iverson vs Kobe,Kobe vs V.Carter duellolari olsun da izleyelim diye ne sabahlardik.O donem yildizlarin kalbimdeki yeri hep ayridir...
    Allah rahmet eylesin....

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    Kurtarma videosunu seyrettin mi? Amerikada 2020de video cekiliyor ve çamur gibi 360px 'lik video! Olay fake. Detaylar anlaşılmasın diye 360px.

Böyle medyatik tiplere hep böyle medyatik ölüm senaryoları ayarlanarak Pasifiklerde veya bilmedimiz başka yerlerde emeklilik hayatlarına başlıyorlar.

Şu dünyada birçok şey kandırmaca, kafalama. Geç olmadan farkına varın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.