Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
22
Favori
71.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok bekleriz o zaman.

savunma geleli 29 gün oldu. hala tık yok bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Arkadaşlar DENİZLİ de müracaat ettim. Az önce Hakem Heyeti ile görüştüm. “Pandemi sebebiyle 3 ay çalışılmadı, bu sebeple de geriden geliyor dosyalar” dendi. Benim dosyam için nisan ya da Mayıs gibi kadar çıkarmış. Sizler de bu durum olabilir diye bilgi vermek istedim. 3 ay hizmet vermemişler. Kapalıymış. Dosyalarda 3 ve içinde bulunan ayı da dikkate alırsak 4 ay geriden geliyor.

12.08.2020 başka bir ürün için thh başvurmuştum hala savunma istendi yazıyor. ( Kocaeli )

Bu durumun tüketici hakem heyeti ile mi ilgisi var yoksa firma ile ilgilimi.

• İlk cevap kısmı firma ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL --

Ben de şu anda bu şekilde ancak sıralama yanlış gözüküyor sistemde, onun için sonuç ne olmuş bilemiyorum. Gelişme olursa yazacağım.

• muhendislikzorzanaat M kullanıcısına yanıt
    Karar bağlanmış. Olumsuz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Karar bağlanmış. Olumsuz mu

Sonucu bilmiyorum malesef, kararın ne olduğu yazmıyor. Eve kağıt gelmesini bekleyeceğim veya belki sistemi düzeltirler.

Bir şekilde öğrenince mutlaka buradan paylaşın hocam. Herkes bekliyor ne gibi bir karar çıktığını.

Cevabı bizim ile paylaşmanızı bende rica edeceğim sizden. 25 Kasımda müracaat ettim, “Savunma geldi” durumunda epey süredir. Evrak resmiyle paylaşırsanız çok memnun olurum.

Kusura bakmayın soracağımı unuttum siz hangi firmadan şikayetçi oldunuz ? N11 ? İdefix ?

Hocam genellikle karara bağlanan davalarda karar formu yazan kısımda bir yazıcı ikonu olur. Ona basınca ne karar verildiğini görebilirsiniz. Bizimle de paylaşırsanız seviniriz.
  • İdefixten olmuştum, karar formu malesef gözükmüyor. Bir bilgi geldiği zaman buradan mutlaka paylaşırım
  • Ben bugün sordum daha bağlanmamış fakat red kararı diye gözüküyor dedi çalışan.

Evrak sisteme yüklenmemiş. E devletten başvurmuştum. Gerekçe eksik evrakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhuygun -- 29 Ocak 2021; 23:39:52 >
  • Benim de karara bağlanmış ama göremiyorum şu an kararı
  • smhuygun S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam
  • vay arkadaş. yasaların esnetilebilirliği yine şaşırtmadı desenize. emsal olaylarda alınan sonuçlara bakın. bizim onlardan hiçbir farkımız yok. sadece muhattap şirket farklı. neyse daha yine de hiçbir şey belli değil. sonuçlanmamış bir davaya red görünüyor diyen birisinin yorumu var sadece elimizde. karar görülebilir olunca ne denecek merak konusu. Teşekkürler haber verdiğiniz için. iyi akşamlar.

@smhuygun hocam siz burada paylaşılan şablonu düzenleyerek, fatura, ekran görüntüleri ile mi başvurmuştunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 29 Ocak 2021; 23:30:1 >
  • Arkadaşlar red kararı sisteme yüklenmiş ve çıkan kararda sisteme evrakların belgelerin yüklenmediği bu nedenle red kararı çıktığı yazıyor. E devlet üzerinden başvuru yapmıştım ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Sanırım yükleme sırasında bir sorun oldu. Şimdi süreç benim için tekrar başlıyor. Umarım sizin kararlar bir an önce çıkar da emsal gösteririm. Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smhuygun -- 29 Ocak 2021; 23:42:53 >

İdefix savunmasın da ne demiş onun açıklaması mevcut mu ?
  • Yok hocam sadece bu yazıyor kararda

Nasıl eksik evrak?

Fatura vs yüklememiş misiniz yoksa yüklediğiniz halde yetersiz mi bulmuşlar?

Bu önemli, eğer fatura ekran görüntüsü vs yüklediniz de beğenmedilerse hepimiz için muhtemelen aynı sonuç çıkar. Ama yanlışlıkla hiçbir belge yüklenmemişse sisteme o zaman başka tabi.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.