|
Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (34. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şimdi tekrar baktım görsele de ekler yok denmemiş yetersiz bulundu demiş. Yukarıda olay özetinde zaten 3 ek var diye yazmışlar. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir tabi de ben öyle anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 30 Ocak 2021; 13:15:31 > -
Hocam olay özeti benim yazdığımın aynısı ekleri de ben yazmıştım oraya. Madde 11 ile başlayan paragrafta sonunda eksik bilgi var diye yazıyor. Ben bunu görünce eklenmediğini düşündüm. Pazartesi hakem heyetine gidip görüşeceğim son durumu bildiririm tekrar sizlere -
quote:
Orijinalden alıntı: smhuygun
Ben bugün sordum daha bağlanmamış fakat red kararı diye gözüküyor dedi çalışan.
Evrak sisteme yüklenmemiş. E devletten başvurmuştum. Gerekçe eksik evrakmış.Fatura, satın alma görüntüsü vs paylaşmadınız mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan okudum açıklamalarınızı. Bende yüklediğime eminim ama sistem sorun oldu mu acaba nasıl anlarız ?
Karar çıkınca anlarsınız hocam hiç eksik diye veya yüklenmedi diye uyarı vermedi ya da o an ben farketmedim. Daha önce de bsşvurularım olmuştu ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. -
Kendi başvurumuzdan içeriğini göremiyor muyuz ki ?
Yaptığım şikayetin savunması 30 Aralıkta gelmişti sonrasında bir gelişme olmadı bugün tekrar baktığımda 1 Şubat gecesi 3 kere daha savunma geldi şeklinde kayıt var. Herhangi bir gelişme olmadan iki defa savunma yapmaları normal bir şey mi?
-
O sistem hatası, bir kere savunma gelmiştir.
-
Hala açıklanan yok mu arkadaşlar çıkan karar ile başvurursam bi 6 ay daha beklememiş olurum. Lütfen kararı açıklanan varsa paylaşabilir mi?
Benim de bugün karar çıkmış ancak karar formu kısmı boş. PTT'yi bekleyeceğiz demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: Informed
Benim de bugün karar çıkmış ancak karar formu kısmı boş. PTT'yi bekleyeceğiz demekki.İlk ilerleme gören sizsiniz o zaman. Gelişmeleri de yazarsanız çok memnun olurum. Hakkımızda hayırlısı
benimkinde son durum
29.12.2020 11:22:34 Savunması Geldi
bu ülkede memur olmak var
-
Benim reddedildi arkadaşlar, ürünün fiyatında hayatın olağan akışına uygun olmayan sehven yapılmış yanlışlık sebebiyle reddedildi.Fatura fiyatı ile ürün fiyatı arasındaki uçurum göz önünde bulundurulmuş.Ne yazık ki... -
Hayırlısı olsun👋 -
quote:
Orijinalden alıntı: res33
Benim reddedildi arkadaşlar, ürünün fiyatında hayatın olağan akışına uygun olmayan sehven yapılmış yanlışlık sebebiyle reddedildi.Fatura fiyatı ile ürün fiyatı arasındaki uçurum göz önünde bulundurulmuş.Ne yazık ki...Evet benimde bugün karar formu yüklenmiş, red edilmiş.
Bu kararlara itiraz edemiyor muyuz? Red gelince yapacak bir şey yok mu yani? Birde olumlu karar çıkan olmadı mı? -
Hocam sadece mahkeme yoluyla itiraz edebilirsiniz.
-
He tamam hocam biraz masraflı oluyor sanırım bu durumda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X