Şimdi Ara

Kobo Clara HD 6' 8 GB // N11 // -- 289TL -- (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
22
Favori
71.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: telet abi

Arkadaşlar konuyu takip edenler arasında konuyla ilgili ekran görüntüleri alan var mı? Thh beni haklı buldu ama iptal davası açtılar, avukatımla dosya hazırlıyoruz. Sonucuna göre size de emsal teşkil edebilir.

Ürünün 11.11de 278 tl üzerinden satılmasının ekran görüntüsü ve başka işe yarayabilecek bilgiler mevcutsa mesaj atabilir misiniz?

Ne utanmaz ne sefil bir firmaymış be.

Bu firmadan bidaha parayla para bile almam aldırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 10 Mart 2021; 15:25:17 >
  • quote:

Arkadaşlar konuyu takip edenler arasında konuyla ilgili ekran görüntüleri alan var mı? Thh beni haklı buldu ama iptal davası açtılar, avukatımla dosya hazırlıyoruz. Sonucuna göre size de emsal teşkil edebilir.

Ürünün 11.11de 278 tl üzerinden satılmasının ekran görüntüsü ve başka işe yarayabilecek bilgiler mevcutsa mesaj atabilir misiniz?

velev ki onlar kazandı mahkeme masraflarını siz mi ödeyeceksiniz?

valla ben artık bu ülkede hak aramaya korkar oldum he.Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL -- 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 11 Mart 2021; 18:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_can_291

Eğer sıkıntı çıkarıyorlarsa kanun açık ve net 21 iş gününde sonuclanmaz ise yeni cihaz göndermek ya da ucret iadesi yapmak zorundalar siz hangisini isterseniz. Bir çok emsal karar mevcut bununla alakali

Cihazı Kobo servise gönderdim 19 ocakta kargo ulaştı.

52 gün oldu attığım 7 maile de aynı cevabı gönderdiler. "Talebiniz ile ilgili işlemlerin hızlandırılması adına departmana bilgi verilmiştir. İşlemleriniz en kısa sürede kontrol edilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır."

hakem heyetine şikayet etsem 4 ay sürüyor karar almaları. ne yapacağım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-candan -- 11 Mart 2021; 17:50:48 >
  • ali-candan kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Hakem heyeti beni haklı bulmuş.
    Ne yapmalıyım şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karara bağlandı durumunda benim şu anda haklı bulunursam ne yapmalıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

Karara bağlandı durumunda benim şu anda haklı bulunursam ne yapmalıyız?

Hocam birkaç gün içinde kararın pdf dosyası thh başvurusu yaptığınız panele eklenmiş oluyor. Ben o süreçleri geçtim, tarafıma dava da açtılar ve mahkeme beni haklı buldu. Eğer tarafınıza dava açılmış ise kardeşim avukat, benim süreçlerimi kendisi yürüttü ve dava sürecinde kanıt niteliğindeki belgeler vs. mevcut. duruma hakim yani. İşinize yarayabilecek bir şeyler olursa seve seve yollarız.

• quote:

Hocam birkaç gün içinde kararın pdf dosyası thh başvurusu yaptığınız panele eklenmiş oluyor. Ben o süreçleri geçtim, tarafıma dava da açtılar ve mahkeme beni haklı buldu. Eğer tarafınıza dava açılmış ise kardeşim avukat, benim süreçlerimi kendisi yürüttü ve dava sürecinde kanıt niteliğindeki belgeler vs. mevcut. duruma hakim yani. İşinize yarayabilecek bir şeyler olursa seve seve yollarız.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim hocam ilerleyen günlerdeki gelişmelere göre sizinle iletişime geçerim hocam sağolun

• Arkadaşlar sanırsam küçük bir şehirde olmanın avantajı olarak THH kararım da, THH'de haklı bulunduktan sonra Turkuvaz Medya'nın açtığı THH kararı iptal davası da hızlı bir biçimde sonuçlandı ve 6502 sayılı yasanın 70/5 maddesi kapsamında THH'nin verdiği lehimde karar onanmış oldu.

Kardeşim avukat, süreci kendisi takip edip gerekli belgeleri hazırlayıp gerekli tarihler için cevabımızı iletti ve dava henüz ön aşamadayken düşürülerek haklı bulunduk.

Aynı şekilde Turkuvaz Medya tarafından dava açılan arkadaşlar varsa seve seve yardımcı oluruz. Forum dışından okuyanlar için de bir mail adresi bırakıyorum: hayriirdal32[at]gmail.com

Kobo Clara HD 6" 8 GB // N11 // -- 289TL --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telet abi -- 18 Mart 2021; 16:59:12 >

• Biz thhden red yiyenler ne olacaz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • telet abi kullanıcısına yanıt
    Hocam cok sevindim, kendim almis kadar sevindim 😁 Bunlara boylesi mustahak. İnsallah darisi bizlerin basina bakalim. Benimde karar baglanmis ama sonuc gorunmuyor 1 haftadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Hocam cok sevindim, kendim almis kadar sevindim 😁 Bunlara boylesi mustahak. İnsallah darisi bizlerin basina bakalim. Benimde karar baglanmis ama sonuc gorunmuyor 1 haftadir.

Hocam sonucun eklenmiş olması lazım. Panelde başvuru formu, tarihçe gibi kısımların en sonunda karar formu diye bir sütun var ve altında yazıcı simgesi mevcut. Oraya tıklayınca karar pdf'i görünüyor olmalı. Eğer hala karar eklenmediyse bile yakında ptt ile tebliğ edilir. Bu arada edevlet veya uyaptan kontrol edin sürekli iptal davası açılıp açılmadığını görmek için. Dava açılırsa haberleşelim muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: redwhiteee

Biz thhden red yiyenler ne olacaz :)

Siz de iptal davası açabilirsiniz İdefix'in bize yaptığı gibi. Zaten kazanırsanız size bir masrafı olmaz ki bizim davayı emsal gösterebilirsiniz de.

• Benim 4 aydır savunması istendi diye kalmış
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt
    Büyükşehir ise olabilir hocam. Thh yoğundur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu konuda nasil bir yol izlemeliyiz? Yada nasıl emsal gösterilir, anlatır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Karar eklenmemis henuz hocam. Sanirim thh gidip gorusmek daha hizli sonuc verecek. Dava acilirsa mutlaka yazacagim size. Eger red geldiyse bende dava acabilirim avukatla gorusup. Tesekkur ederim ilginize.
  • Faturaları bizim şirket üzerine kesiyorum alışverişlerde de bunun faturası da şirket üzerine kesilmişti. THH şirket üzerine diye reddetmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

noldu hocam Kobo Clara HD 6" 8 GB ürünü alabildin mi bari 11.11 den beri?

@themelinalist

Bugün karar lehime sonuçlandı. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilen var mı?

Siz onlarla iletişime geçtikten sonra mı dava açtılar? Dava açarlarsa süreç nasıl işliyor biraz bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.