son zamanlarda d&r'ın ekitap çeşitliliği artmış gibi geldi bana. can yayınları ve YKY epey kitap var ve fiyatlar gayet iyi. bi de iletişim iş kültür everest gibi yayınevleri gelse... |
Kobo Kullanıcıları (109. sayfa)
-
-
Detaylı rehberiniz için teşekkür ederim, ben de bir kaç kütüphane ekledim. Keşke şu sistem bizim o çok büyük kütüphanelerimize de gelse de faydalanabilsek.
-
Bu kadar uğraşmaya gerek yoktu...
Bknz. Libgen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle emek verip epey detaylı anlattığınız için tşkler. Libby den bakıp birkaç kütüphane denedim ama hep o şehir veya eyalette oturulduğunu gösteren belge isteyenler denk geldi bana, neyse bi ara denerim yine..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazımda kobo hesabı açık kapatıp D&R hesabı açsam (açılıyor mu onu da bilmiyorum ama) olursa hangisi daha mantıklı bir hareket olur.
-
D&R ya da destekleyen başka hesaplarınızı bağlayabiliyorsunuz.
rakuten koboKobo hesabınızı ortak bir kitabevine bağlama ve bağlantısını kaldırmahttps://help.kobo.com/hc/tr/articles/360043718533-Kobo-hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-ortak-bir-kitabevine-ba%C4%9Flama-ve-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1-kald%C4%B1rma -
Koreader illa yüklemeli mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bir kez olsun denenmeli, ben ilk yüklediğimde fazla alışamamıştım ama sonraları barındırdığı özellikleri okuyup tekrar denediğimde çok memnun kaldım ki artık kobo'nun kendi arayüzünü hiç kullanmıyorum desem yeridir.
-
Bakayım o zaman. Cihaz sürüm no lari sıkıntı çıkarmaz sanırım.
Sanmıyorum, sayfasında minimum gereksinim vs. göremedim ben. Zaten eski cihazlarda kobonun arayüzü yavaş çalıştığı için koreader kullanan kişiler var.
-
ben sürekli kullanıyorum, kobonun kendi işletim sistemi hem yavaş hem de yetersiz. kenar boşlukları satır aralığı vs ayarları için koreader çok iyi. ayrıca hangi gün kaç sayfa okumuşum batarya kaç saat okumada ne kadar azalmış görebiliyorum. kenarları kırpılmamış ama kırpılması gereken pdf'i koreader olmadan okumak pek mümkün değil, kobo veya kindle o ayar imkanını vermiyor.
-
Bilgi için teşekkürler. Koreader yükledim ve kullanmaya başladım. Genel olarak sıkıntım yok ama tek bir şey biraz sıkıntı dün akşam D&r dan denemek için bir e kitap aldım ve cihazı eşitledim. Kobo yazılımı bu kitabı görüyor ve okuyorum ama koreader da bu kitabı bulamadım. Bilginiz varmı sebebi hakkında.
drm korumasını kaldırmanız gerekiyor.
rakuten koboDownload books from your Kobo account to export to another device or apphttps://help.kobo.com/hc/en-us/articles/360019527954-Download-books-from-your-Kobo-account-to-export-to-another-device-or-app -
Bir soru daha sorayım o zaman koreader mı plato mu?
-
Koreader
-
Merhaba, kobo aura n236 cihazım var ve restoring ekranında takılı kaldı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
-
işinize yarar inşallah
www.mobileread.comAura Older Kobo Aura screen frozen - MobileRead Forumshttps://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=350850 -
Benim cihazın yazılımı uçmuş büyük ihtimalle. İmaj dosyası gerekli. Dosyayı hafıza kartına yazıp cihaza taktığımda sorunun çözüleceğini dair baya bi form da içerik buldum. Fakat sıkıntı şu imaj dosyasını bulamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobileread deki şu konuya yazın, özel mesajla gönderiyorlar galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 2 Ekim 2024; 11:20:21 > -
Siteye üye olamıyorum. denedim o siteden imaj dosyası bulmayı. Belki bu forumda birisinde vardır diye buraya yazayım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X