Kobo nun Aura 2 modelinin de 2 versiyonu var, seri numarasının 7. hanesinde 2 varsa v2 modeli oluyormuş. Sizin cihazı kontrol edip yazabilir misiniz? Ben foruma yazıp isteyeyim eğer siz üye olamıyorsanız. Ayrıca, üyelik sorunu hakkında site yetkililerine ulaşmayı denediniz mi? Şuradan ulaşabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 2 Ekim 2024; 14:9:23 > |
Kobo Kullanıcıları (110. sayfa)
-
-
Hocam cihaz kobo aura n236. Cihazın içinden seri numarasına bakamıyorum. Alt kısımda IFETEL:RCPKON216-1076 diye Bi kod mevcut. Bu kodun 7.hanesi 2 ama bu seri numarasımı emin değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam seri numarası n236 ile başlıyor, neyse ben iki model için de imajı sordum, gönderirlerse paylaşırım.
-
Teşekkür ederim.
Mail attım hocam size. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 3 Ekim 2024; 11:42:52 > -
Çok teşekkür ederim hocam
Hocam çok teşekkür ederim. Cihaz kurtuldu. Çok sağolun.
-
Rica ederim, düzeldiğine sevindim, keyifli okumalar.
-
Merhaba.. 2.el bir kobo clara hd aldım. Uyku modunda dondu şarja taktım bekledim düzeldi ama 1 gün sonra tekrar donuk halde buldum cihaz şarj almıyor 2 gün şarjda beklettim %1de kaldı. Hard reset attım düzeldi sonra yine aynı.... Ne yapabilirim dostlar büyük ihtimal bataryası bitmiş cihazın
-
Aydınlar ticarete bir sorun pil değişimini
-
Koreader'ı indirdiğiniz siteden sadece KFMon dosyasını indirip tekrar kurmayı deneyin, güncelleme sonrası hatanın normal olduğunu söylüyorlar.
KFMon için;
https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=314220
Bu da benzer hatanın konusu;
https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=351860
Bu arada eski .adds klasörünün yedeğini alabilirsiniz, koreader'ı sıfırdan kursanız da eskisini yapıştırdığınızda ayarlar geri geliyor. (Ben yaptığımda geri gelmişti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 25 Kasım 2024; 17:59:10 >
-
İlginiz için teşekkür ederim, halledince hemen yedek almak en iyisi olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X