Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.245
Cevap
106
Favori
170.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kobo nun Aura 2 modelinin de 2 versiyonu var, seri numarasının 7. hanesinde 2 varsa v2 modeli oluyormuş. Sizin cihazı kontrol edip yazabilir misiniz? Ben foruma yazıp isteyeyim eğer siz üye olamıyorsanız.

Ayrıca, üyelik sorunu hakkında site yetkililerine ulaşmayı denediniz mi? Şuradan ulaşabilirsiniz.

https://www.mobileread.com/forums/sendmessage.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 2 Ekim 2024; 14:9:23 >
  • dikistutmazsabri D kullanıcısına yanıt

Hocam cihaz kobo aura n236. Cihazın içinden seri numarasına bakamıyorum. Alt kısımda IFETEL:RCPKON216-1076 diye Bi kod mevcut. Bu kodun 7.hanesi 2 ama bu seri numarasımı emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali253425 A kullanıcısına yanıt

Yok hocam seri numarası n236 ile başlıyor, neyse ben iki model için de imajı sordum, gönderirlerse paylaşırım.

Teşekkür ederim.

• ali253425 A kullanıcısına yanıt

Mail attım hocam size. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 3 Ekim 2024; 11:42:52 >

Çok teşekkür ederim hocam

Kobo Kullanıcıları

Hocam çok teşekkür ederim. Cihaz kurtuldu. Çok sağolun.

• Rica ederim, düzeldiğine sevindim, keyifli okumalar.

• Merhaba.. 2.el bir kobo clara hd aldım. Uyku modunda dondu şarja taktım bekledim düzeldi ama 1 gün sonra tekrar donuk halde buldum cihaz şarj almıyor 2 gün şarjda beklettim %1de kaldı. Hard reset attım düzeldi sonra yine aynı.... Ne yapabilirim dostlar büyük ihtimal bataryası bitmiş cihazın

• PasaDarius kullanıcısına yanıt

Aydınlar ticarete bir sorun pil değişimini

•  Kobo Kullanıcıları
    Koboyu güncelledikiten sonra Koreader bu hatayı verdi, bir sürü ince ayar yaptığım için sıfırdan yüklemeden bir çözümü var mı bildiğiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PELOTON kullanıcısına yanıt

Koreader'ı indirdiğiniz siteden sadece KFMon dosyasını indirip tekrar kurmayı deneyin, güncelleme sonrası hatanın normal olduğunu söylüyorlar.

KFMon için;

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=314220

Bu da benzer hatanın konusu;

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=351860

Bu arada eski .adds klasörünün yedeğini alabilirsiniz, koreader'ı sıfırdan kursanız da eskisini yapıştırdığınızda ayarlar geri geliyor. (Ben yaptığımda geri gelmişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 25 Kasım 2024; 17:59:10 >

İlginiz için teşekkür ederim, halledince hemen yedek almak en iyisi olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi günler

32 gb micro sd deki kitaplar kobo aura da gözükmüyor.

4 gb lık asıl sd deki kitaplar da gözükmüyor.

halbuki pc ye bağladığımda sd deki kitaplar gözüküyor.

ne yapmalıyım

• serhat1234567 S kullanıcısına yanıt

Kitaplar çok fazla alt klasörde ise kobo bazen görmeyebiliyor, kitapları calibre ile göndermeyi deneyebilrsiniz. Nickelmenu kullanıyorsanız, cihazdaki tüm kitapları taramanızı sağlayan şöyle bir komut var, bunu nickelmenu klasöründeki .conf uzantılı belgeye yapıştırın.

menu_item : main : Rescan Full : nickel_misc : rescan_books_full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 23 Aralık 2024; 12:12:23 >
  • cevabınız için sağolun.

gece yatmadan önce bir bakayım dedim.kitapların hepsi geri gelmiş.

bir gün önce şarjda fazla kaldı.unutmuşum.yuzde yuz olmuştu.

belki de sebep budur

şimdi 4gb ve 32 gb ta çalışıyor

• Merhaba,

Uzun zamandan beri KOBO Aura H2O kullanıyorum. Kitaplar Calibre ile aktarutordum fakat son denememde kitaplar okuyucunun hafızasına aktarıldığı halde cihaz bunları içeri aktaramıyor. Cihazı 2 defa resetledim, Calibre'nin son sürümünü kurdum, farklı port ve kabloları denedim, kitapları alt klasörlerden çıkartarak da denedim. Bütün bunları defalarca yapmama rağmen problemi çözemedim. Sizce problem ne olabilir?

• Kobo, Türkiye'den ayrıldı mı acaba? Satmak için kitap yükledim, Türkçe sayfa yoktu kobo writing life sitesinde. "Published" ve "on sale" diyor kitabım için ancak sadece Japonya ve Tayvan sitesinde yayınlamışlar Türkçe kitabımı. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• kendi sorumu kendim yanıtlıyayım; https://forum.donanimhaber.com/kobo-plato-ve-koreader-kurulumu--149006937 ile plate&koreader yükledim, onlar dosyaları tanıyor ama kendi yazılımı maalesef tanımıyor dosyaları.

• Merhaba,

Bu cihazı Japonya'dan alıp- getirtip kullanan var mı? Bu şekilde herhangi bir problem yaşanır mı?

Son olarak, daha önce e-kitap deneyimim olmadığı için soruyorum. Kobo Sage mi yoksa renkli ekran olarak Kobo Libre colour mu?

Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.