Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.281
Cevap
107
Favori
172.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğer ekran boyutu veya depolama alanı ile ilgili bir sıkıntınız yoksa bence değiştirmeyin. şu anki (renksiz olanları kastediyorum) güncel modeller de sizin cihazınız da 300 ppi ve sarı ışıklı, farklar ekran büyüklüğü biraz da sayfa çevirme hızı.

• Cihazın üzerinde gelen ekran koruyucu şeffaf plastik halen duruyor. Çıkartsam sıkıntı olurmu yada yenisi satılıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt

ekran koruyucu tarzı şeyler ayrıca satılıyor ama matlığı azalttığından görüntüyü bozuyor biraz, ben kullanmıyorum sadece kılıf kullanıyorum koruma için

Cihazımla birlikte yanlış hatırlmıyorsan 2 3 tane geldi. Kılıfı olduğu için kullanmıyorum zaten.

Kılıf kullanın, uzun tırnaklarınız yoksa sorun olmaz.

• Kapaklı kılıf var zaten iki yıldır üzerindeki koruyucuyu kullanıyordum. Aklıma geldi sorayım dedim.

ben temudan yansıma önleyici diye satılandan aldım memnunum, kapaklı kılıfta aldım ama kullanmaya alışamadım takmadım onu

• Kapaklı iyi oluyor kapatınca uykuya geçiyor cihaz. Çantama koyunca daha güvende oluyor en azından.

cihazı kalınlaştırdığı için elde tutarak okuması zor geldi bana, o yüzden kullanmıyorum

• Herkese iyi günler iyi okumalar dilerim.

D&R'dan sanırım 2018 yılında satın aldığım Kobo Aura One a fabrika ayarlarına dön işlemi yaptım. Tekrar kurulum esnasında hesaba girişte hata alıyorum. Forumda okuduğum kadarıyla belli bir tarihe kadar güvenlik uygulaması yapılmadığında bu sorunun olacağını gördüm. şimdi ben cihazımı tekrar kullanabilmek için ne yapmalıyım? Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• runtastic R kullanıcısına yanıt

Kobonun sitesinden kobo desktop uygulamasını indirip kurun, okuyucunun kurulum ekranında wifi ağım yok seçeneğini seçip cihazı pcye bağlayın, uygulamayı başlatın, uygulamada oturum açıp sağ üst köşedeki senkronize et seçeneğini seçin.

• Kendi hesabım girerken hata veriyordu. Başka bir mail ile yeni hesapla yeni kurulum yaptım.:u an açıldı teşekkür ederim.

• koreader yada platon kullanan var mı? dropbox eklentisi için nickel menü yükledim, sonra bu iki okuyucuyuda yükledim, kararsız kaldım ve fabrika ayarlarına sıfırladım. Kullanan var ise yazabilir mi çok farkediyor mu okuma kalitesi olarak?

• rebelyell R kullanıcısına yanıt
    Bir kac sefer yükledim ama geri anayazilima döndüm. Ana yazılım koreader'a göre kısıtlı özelleştirme si olsada idare ediyor işte.

Ben artık cihazı sadece koreader'da kullanıyorum ve hem pdf hem cbz dosyalarında ana yazılımına göre kat kat hızlı ve çok fazla özellik var. Tabii bu hızın bedeli de şarjının daha hızlı bitmesi ama e-kitap okuyucuların pil tüketimini düşündüğünüzde ihmal edilebilecek kadar fark var.

• dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

koreader da kitapların kapaklarını ancak dosyalara girince görebiliyorum ve birsürü sistem dostasınıda gösteriyor. Ben mi ayar yapamadım yoksa koreader özelliği mi o şekilde

Üst menüdeki ilk sütunda "ayarlar" kısmında gizli/desteklenmeyen dosyaları göster seçenekleri var, onları kapatırsanız görünmezler. Yine aynı sütunda "görüntüleme kipi"nde sadece dosya ismi ya da kapaklı görünüm vs. seçenekler var, kapak görünümünü de o şekilde açabilirsiniz. Koreader kişiselleştirme açısından çok zengin, biraz kurcalamak gerekiyor.

• Sosyal mecrada koreader chatgpt eklentisi ile ilgili bir konu paylaşıldıhttps://www.facebook.com/share/p/1Z3TRxnjnv/

Bahsedilen konu şu sanırım;

https://github.com/drewbaumann/AskGPT

Bir de Gemini için düzenlenmiş (fork deniyor sanırım) şu eklenti var ama ben çalıştıramadım;

https://github.com/plateaukao/AskGPT?source=post_page-----d53aa5f5a38b--------------------------------

Çalışan bir fork buldum;

https://github.com/omer-faruq/assistant.koplugin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 13 Şubat 2025; 15:5:21 >

• Clara zaten zayıf bir cihaz deniyecegimi sanmam ama meraklı arkadaşlara iyi olur. Belki onyx book Android cihazlarda kullanılır.

Benim cihazda (aura edt.2) bile gayet hızlı çalıştı.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.