Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.224
Cevap
106
Favori
170.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kobo Clara Colour ile aranıza katıldım. İlk kitap okuyucum olarak d&r dan aldım. İçine 3-4 kitap attım ve 1 haftada 2 kitabı bitirdim. Şimdilik her şey yolunda ancak sormak istediğim bir soru var. Kobo nun sitesinde dropbox transferi kısmında ayarlarda bu seçenek görünüyor ama cihazda Dropbox seçeneği çıkmıyor ayarlar kısmında. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense Kobo bu özelliği çoğu cihazlarında gizlemiş ama nickelmenu uygulaması ile dropbox'u eski cihazlarda da kullanmak mümkün. Ben linkteki konudan faydalanmıştım. #63 numaralı gönderideki talimatları uygulayabilirsiniz.

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=344661&page=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 27 Ocak 2025; 12:9:13 >
  • Kobo libra color kullanan var mı? Renklerinin soluk olduğu söyleniyor. Çizgi roman için almak istiyordum ama emin olamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 msj yukarıda bu cihazı aldığını yazan bir arkadaş var, ilgimi çeken bir cihaz değil ama deneyimlerini yazarsa seviniriz. @rebelyell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 30 Ocak 2025; 17:8:54 >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.