Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.281
Cevap
107
Favori
172.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kobo Clara Colour ile aranıza katıldım. İlk kitap okuyucum olarak d&r dan aldım. İçine 3-4 kitap attım ve 1 haftada 2 kitabı bitirdim. Şimdilik her şey yolunda ancak sormak istediğim bir soru var. Kobo nun sitesinde dropbox transferi kısmında ayarlarda bu seçenek görünüyor ama cihazda Dropbox seçeneği çıkmıyor ayarlar kısmında. Ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense Kobo bu özelliği çoğu cihazlarında gizlemiş ama nickelmenu uygulaması ile dropbox'u eski cihazlarda da kullanmak mümkün. Ben linkteki konudan faydalanmıştım. #63 numaralı gönderideki talimatları uygulayabilirsiniz.

https://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=344661&page=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 27 Ocak 2025; 12:9:13 >
  • Kobo libra color kullanan var mı? Renklerinin soluk olduğu söyleniyor. Çizgi roman için almak istiyordum ama emin olamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 msj yukarıda bu cihazı aldığını yazan bir arkadaş var, ilgimi çeken bir cihaz değil ama deneyimlerini yazarsa seviniriz. @rebelyell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 30 Ocak 2025; 17:8:54 >
  • Konumuzla tam alakalı değil ama OnyxBook Palma kullanan veya gören oldumu nasıl sizce?

• switel kullanıcısına yanıt

Selamlar, nedense özel mesaj gönderemiyorum o yüzden buradan yazayım.

Cihazdan çok memnunum, kitap okuma alışkanlığım olmamasına rağmen 2 haftada 6 kitap bitirdim.

Cebe rahat sığıyor, montumun iç cebinde taşıyabiliyorum.

Renk konusuna gelecek olursak renkler pastel renkte, öyle bir lcd yada oled kalitesi beklemek olmaz zaten. Çizgiroman okumadım hiç ama canlı renkler istiyorsanız tablet daha uygun olacaktır, çünkü cihazın ekranıda küçük, dediğim gibi cep boy

• rebelyell R kullanıcısına yanıt
    Dayanamadım aldım bile 😄 sorusu olan varsa ben de paylaşabilirim kullanım deneyimini.

• switel kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan dostum. Çizgiroman okursan dosya biçimini ve deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

Şuan One Piece serisini okuyorum. Zaten bunu özellikle çizgi roman okumak için almıştım. Cbr ve cbz formatında çizgi romanlar.

Amerikan çizgi romanları dergi tipi olduğundan okuması bi tık daha zor olabiliyor ama ben yine de zoom yapmadan okuyorum. Ama mangalar tam bu cihaza göre, çok keyifli okuması.

Renkler cep telefonu gibi canlı değil tabiki ama renk tonları çok hoşuma gitti, gözü hiç yormuyor.

• Manga okuyanlara kindle comic converter programını tavsiye ederim, hem mangaları ekran boyutuna göre düzenleyebiliyor hem de dosya boyutunu küçültebiliyorsunuz.

• dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama ile manganın boyutlarını mı ayarlıyoruz? Büyük sayfa çizgi romanlar için süper olur.

• Beyaz kenar boşluklarını kırpıp ekrana daha uygun hale getiriyor, ayrıca ekrana sığmayacak kadar büyük kısımları döndürebiliyor, ya da iki parçaya bölebiliyor vs. bir çok faydalı özelliği var. Batı tarzı çizgi romanlarda (marvel vs) nasıl sonuç verir, hiç denemediğim için bilemiyorum.

Yarın deneyeceğim, sonucu paylaşırım.

• DRM hatası alıyorum, cihaz bu ekitabı açmaya yetkili değil diyor çözümünü bilen var mı?

Wifi ve otomatik senkronizasyonu kapatıp cihazı tekrar başlatmayı denediniz mi? Sanırım bir kez de benim başıma gelmişti böyle bir olay ve ya kendiliğinden geçmişti ya da tekrar başlatınca.

• Kobo Clara kullanıyorum en az 5.06 senelik.
    Değiştirecek olursam hangi modeli tavsiye dersiniz Kindle da olabilir. Bu kitap okuyucularda teknoloji çok gelişti mi?

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Renkli ekran dan tutun Android cihazlara kadar gelişti gördüğüm. Ama hangisi alınır bilemem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtAltg -- 4 Şubat 2025; 22:33:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

wifi hep kapalı zaten, kitap yükleyeceğimde calibre ile pcden kablo ile yüklüyorum, açıp kapatınca düzeliyor, kitabı okuyup uyku moduna alıyorum tekrar uyandırınca yine aynı hatayı veriyor

Bahsettiğim otomatik senkronizasyon, siz wifi'ı kapalı tutsanız da o kendi açıp eşitleme yapar, ayarlardan kapatmalısınız. Dediğim gibi benim başıma bir kez geldi ve kapatıp açınca düzeldiğini hatırlıyorum, redditte de bir kaç kişi yazdıklarımın aynısını önermiş.

Dün yine aynısı oldu, %100 olan şarj sanah %33 tü ve drm kilidi diyordu. Şimdi resetledim ve şarja taktım, sizin dediğiniz eşitlemeyide kapattım bakalım düzelecek mi

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.