< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kobo Kullanıcıları (111. sayfa)
-
-
Cizgi roman okumak istiyorum ama d&r ve kobo sitesindeki çizgiromanların hiçbiri türkçe değil.
Renkli versiyonu türklere göre değil sanırım. Ya da ingilizcesini geliştirmek için ingilizce çizgiroman okunabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
legal bir çare pek yok evet, belki google play kitaplarda vardır türkçe. diğer türlü malum yerlerden türkçe indireceksiniz artık.
-
Aşırı renkli içerik okuyacağımı pek zannetmiyorum ama kitap kapaklarının renkli olması daha hoş görünüyor ve uygun fiyata alabiliyorken biraz daha iyisi olsun diye düşündüm. Ama dediğim gibi daha önce kullanmadığım için de kararsız kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, cihazı aldığınız yerin kullanıma bir etkisi olmaz (garanti konusu hariç).
renkli ekran kitap okumak için pek anlamlı değil, hatta bazı renkli cihazlarla renksiz kitap okuma performansı doğrudan renksiz modelinden daha kötü olabiliyor görüntü kalitesi olarak, o açıdan renkli alacaksanız youtube videolarına bakmakta yarar olabilir.
-
Açıkçası temel endişem tam olarak bahsettiğiniz bu konu idi.
Youtube'da birkaç video izledim öne çıkan olumsuz bir yoruma rastlamadım ancak renkli ve renksiz iki cihazı da tecrübe etmiş birilerinden olumlu veya olumsuz yönde yorum duymak şuan karar aşamasındayken, benim için çok faydalı olacak.
-
Çizgi roman okumak için 7" yeterli mi? Yoksa sage modeline mi geçmek gerekiyor.
Şuan clara kullanıyorum 6" ve çizgi romanlarda yazılar çok küçük kalıyor.
eğer çizgi roman sık okuyacaksanız ve zırt pırt taşımıyorsanız bence 8 inç bir cihaz almalısınız. 7-8 arasında ciddi boyut farkı var ve 7 inçde çizgi romanı ucu ucuna okursunuz. çizgi roman hariç kitap okumak için en ideal ölçü bence 7 inçtir, 8'ler cidden büyük taşımak için.
-
Taşıma sıkıntım yok ama 8" de kitap okumak için büyük geldi gözüme. Çizgi roman için güzel ama kitap okurken zorluyor mu alanın büyük olması?
okurken bence sıkıntı yok, dediğim gibi taşıma, cebe sığdırma gibi dertler yoksa 8 inç güzel.
-
Peki cizgi roman okumak için libra colour mı, yoksa sage mi? Ya 8 inch ama renksiz ya da 7 inch ama renkli olacak.
sage değilse de bir önceki seri olan forma kullanmıştım ama libra colour hakkında hiç fikrim yok, renksiz libra2 kullanıyorum şu an. deneme maksatlı birkaç manga indirip okumuşluğum var geçmişte ama öyle bir hobim olmadığından bunlar illa renkli okunan/okunması gereken şeyler mi bilemiyorum.
-
7 inch'de rahat okunaniliyor mu? Zoom yapmadan okumak istiyorum, 6 inch'de malesef zoom yapılmadan okunması çok zor.
size dm den eposta adresimi yolladım, denenebilecek dosya atarsanız size 6 ve 7 inçte nasıl görünüyor fotolu bir cevap yazarım
-
Biri 6 diğeri 7 inç bu şekilde görünüyor, 7 de bile zor okunuyor 8 ile rahat olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X