Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.269
Cevap
108
Favori
171.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 2,5 yıldır Kobo aura edition 2 kullanıyorum. Cihazı kapattıktan sonra ne yaptıysam açılmadı. Şarjı bitmiş olabilir diye şarjda da beklettim. Tavsiyeniz var mıdır? Neden açılmıyor, ne yapmam lazım?
  • statica S kullanıcısına yanıt
    uzun süre şarjda bekletip şarjdayken power düğmesine uzun süreli bastınız mı?
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım. Maalesef açılmıyor. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam.
  • Facebook ta kobo veya kindle gruplarına yazın isterseniz, cvp alırsınız sanırım, tecrübeli birkaç kişi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnn, euronews gibi sitelerden Kobo cihazımda otomatik makale, haber okumanın bir yolu var mı?
    koreader da yükleyebilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneofgod

cnn, euronews gibi sitelerden Kobo cihazımda otomatik makale, haber okumanın bir yolu var mı?
    koreader da yükleyebilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Pocket uygulamasını kullanabilirsiniz.

koboturkiye.com
    Kobo Pocket özelliği ekleme
    https://koboturkiye.com/tr/stories/show?story_id=13

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt
    teşekkürler pocket kullanıyordum fakat, telefonu kullanmadan, direkt otomatik olarak e-reader'ımda görebileceğim gazete gibi bir şey mümkün mü? telefondan eklemeden

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneofgod

teşekkürler pocket kullanıyordum fakat, telefonu kullanmadan, direkt otomatik olarak e-reader'ımda görebileceğim gazete gibi bir şey mümkün mü? telefondan eklemeden
    Gazete uygulaması kindle da var bildiğim kadarıyla.

• Arkadaşlar libra cihazımı satıyorum. 22.5 aydan fazla idefix garantisi var. Origami kılıfı ile birlikte. İlgilenen olursa yazabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2,5 yıldır Kobo aura edition 2 kullanıyorum. Cihazı kapattıktan sonra ne yaptıysam açılmadı. Şarjı bitmiş olabilir diye şarjda da beklettim. Ne yaptıysam olmadı. Ankara'da tamir ettireceğim bir yer önerebilir misiniz?
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam o indirimde ne kadara satılmıştı libra, hatırlıyor musunuz? Şu an bakıyorum d&r ve idefix’te stokta gözükmüyor. Mağazada da 1800 liraya satıyorlar.
    Normalde forma çok istiyordum ama son gelen zamla epey yükseldi fiyatı, libra’yı düşünmeye başladım şimdi.

Bu arada libra isteyenler için n11 idefix mağazası 1400 liraya satıyor fakat yorumlar çok kötü (ölü pikselli cihaz gönderip değişim istendiğinde de sahte takip kodu yollamışlar falan) ben pek yanaşmadım açıkçası indirim cazip olmasına rağmen. İki gün önce de n11 mağazasına attığım mesaja dönmeyince iyice soğudum.
    Yine de düşünen varsa link:
    www.n11.com
    Kobo Libra 7" 8 Gb H2o E-kitap Okuyucu Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kobo-libra-7-8-gb-h2o-e-kitap-okuyucu-1363646?magaza=idefix#unf-info

• Arkadaşlar merhaba
    Yeni bir e-Reader almak için 5 Yıllık emektar kobo aura’mı sattım. Normalde forma istiyordum fakat kötü zamana denk geldi. Son gelen zamla 2450 liraya satıyorlar maalesef:(
    Pek o fiyatı veresim gelmedi. Şimdi libra’yı düşünmeye başladım. Kendimi Libra’ya ikna etme aşamasındayım:)

Sorum Libra kullanan arkadaşlara: özellikle PDF performansını merak ediyorum. Denediniz mi? Memnun musunuz? Resimsiz düz PDF Kitaplar mesela, ekrana tam sığıyor mu?
    Eğer PDF performansı fena değilse bütçemi Forma için zorlamayayım diyorum. İşlemcileri aynı zaten gördüğüm kadarıyla.
    Şu an mağazada 1800 lira, bir umut acaba indirim gelir mi, daha ucuza alır mıyım diye beklemedeyim.

• blnmynx B kullanıcısına yanıt
    Sanırım 1400 veya 1600 TL idi, bence ara ara bakın indirim oluyor

• Herkese iyi geceler. Kobo cihazıma yeni KOreader yamasını yükledim ama türkçe-türkçe sözlük yükleyemiyorum. Elimdeki html uzantılı sözlüğü ".adds/koreader/data/dict" klasörü içerisine attım ama çalışmıyor. Kullanan ve nasıl yapılacağını bilen var mı acaba? Bir de bu koreader'da sözlüklerin Stardict formatında olması gerekiyormuş. Bu formatta türkçe-türkçe sözlük bulamadım hiçbir yerde. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Şimdiden teşekkürler.

• MegriM kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 20 HAziran 2020 tarihinde IDEFIX üzerinden 1.399 TL - 100 TL indirim ile 1.299 TL'ye siparişimi verdim beyaz KOBO Libra için.

17 gün 'Sipariş Hazırlanıyor" statüsünde beklettiler ve dün siparişimi tek taraflı iptal ettiler. Aradığımda tedarik edemiyoruz, iptal etme hakkımız saklıdır dediler. Bugün ise aynı cihaz 1900 TL'den satışta.

Bu nasıl bir ticaret ahlakıdır? Ben çözemedim, varın siz çözün. Piyasadan nakit mi topladı bunlar ne yaptı anlamadım.

Ben 20 HAziranda ürünü aldıktan sonra, IDEFIX üzerinde stok bitti. Ama N11 IDEFIX mağazasında günlerce 1400 TL'den satış ilanı açıktı.

Var mı ürünü IDEFIX üzerinden alabilen?

Asla D&R ve IDEFIX'i önermiyorum arkadaşlar.
    Size tavsiyem, kesinlikle peşini bırakmayın. Tüketici hakem heyetine suç duyurusunda bulunun. Satışta olan fiyatın da ekran görüntüsünü koyun dosyaya.

maalesef bu tür firmalardan güya garantili/servisi var diye fazla fazla verip sıfır cihaz almaya çalışıyoruz adamlar da bildiğin çingenelik yapıyor. geçmiş olsun..
  • Arkadaşlar merhabalar. Kobo Clara HD kullanıyorum. En farklı bir şehirde dolabın içerisinde kalmıştı. Korona filan derken 4 aydır elime alamiyordum. Dün cihazı aldım ancak şarjı bitmişti. Ancak hiçbir türlü şarj edemedim. Farklı şarj cihazlarında da denedim yani şarj cihazında bir sorun yok.
    "Lütfen eOkuyucunuzu şarj edin" ekranında kalıyor. Power tuşuna basılı tuttuğumda yükleme ekranı gelip yeniden aynı az önce bahsettiğim ekrana geri dönüyor. Bir önerisi olan var mı?
     Kobo Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapinant

Arkadaşlar merhabalar. Kobo Clara HD kullanıyorum. En farklı bir şehirde dolabın içerisinde kalmıştı. Korona filan derken 4 aydır elime alamiyordum. Dün cihazı aldım ancak şarjı bitmişti. Ancak hiçbir türlü şarj edemedim. Farklı şarj cihazlarında da denedim yani şarj cihazında bir sorun yok.
    "Lütfen eOkuyucunuzu şarj edin" ekranında kalıyor. Power tuşuna basılı tuttuğumda yükleme ekranı gelip yeniden aynı az önce bahsettiğim ekrana geri dönüyor. Bir önerisi olan var mı?
    Merhaba, internette biraz bakınınca şu sitede sizinle aynı sorunu yaşayan başka birisine birkaç tavsiye verilmiş.

ask.metafilter.com
    Kobo won't turn on!
    https://ask.metafilter.com/307133/Kobo-wont-turn-on

Cihazı orijinal kablosuyla birkaç gün şarj etmeyi deneyin isterseniz.

• Bir gün civarında şarjda beklettim sonra açmaya çalıştığımda ekran beyaza döndü birkaç gündür açmayı deniyorum şarj filan da ettim hiçbir tepki vermiyor alet. Garantiye göndermeye karar verdim bakalım umarım düzelir.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.