Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.269
Cevap
108
Favori
171.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Teşekkürler evet cbr uzatılı, içi jpeg dolu olan bir rar dosyası gibi aynı. calibre programı da aynı şeyi yapıyor mu ?

Calibre cbr dosyasını çevirmiyor diye biliyorum, eklentisi vs. var mı bakmadım ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vivliofilos

Selam arkadaşlar. Android cihazlarda epublari kepuba çevirmenin bir yöntemi var mı?
    Sadece pc programlarıyla oluyor sanırım, online yok.

• dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Ginga Eiyuu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Aura kılıfı clara'ya uyuyor mu bilen var mı ?

• quote:

Aura kılıfı clara'ya uyuyor mu bilen var mı ?

Uyacağını sanmıyorum, dış kasaları farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Clara kılıfı da satılmıyor, aliexpres'den alcam sanırım

• Selam arkadaşlar bugün clara hd aldım, kitaplar nasıl atılıyor bilmiyorum. Daha çok işim pdf ama epub ta bulurum. Pdf leri nasıl çevirmeli bunları nasıl atmalıyım

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, iyi gunlerde kullanın. usb kablo ile baglanti yapinca icine surukle birak mantigiyla atabilirsiniz kitaplari. Veyahut calibre isimli bilgisayar promramini kullanarak daha duzenli bir kutuphane haline de getirebilirsiniz kitaplarinizi. Bu programi ayni zamanda farkli formatta olan kitaplari (pdf, epub, mobi vb.) birbirine donusturmek icin de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 23 Ekim 2020; 13:19:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

Selam arkadaşlar bugün clara hd aldım, kitaplar nasıl atılıyor bilmiyorum. Daha çok işim pdf ama epub ta bulurum. Pdf leri nasıl çevirmeli bunları nasıl atmalıyım
    Size tavsiyem, kitaba ekleyeceğiniz pdf'leri k2pdfopt programıyla kenarlarından kırptıktan sonra kitaba yükleyin. Her sayfa değiştirdiğinizde tek tek yakınlaştırma ile uğraşmazsınız.

• quote:

Clara kılıfı da satılmıyor, aliexpres'den alcam sanırım

Siz bilirsiniz tabi. Yalnız mıknatıs kısmında metal olanlardan alırsanız o metal kısmı şeffaf bantla kapatmanızı öneririm, bende aura ed.2 için orijinal olmayan kılıf var ve o bahsettiğim yan tarafındaki metal aletin kenarında iz bıraktı, çizik gibi değil ama böyle dikkatli bakınca temas eden bölgede hafif bir parlamaya sebep olmuş. Ayrıca bendeki kılıfa cihaz tam oturmuyor, arka tuşuna bastığımda cihaz kılıftan çıkacak gibi oluyor. Çin vb. yerlerden alacak arkadaşlar bu durumu dikkate alsınlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 24 Ekim 2020; 7:58:43 >

• Ginga Eiyuu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, foruma bir teşekkür ederim butonu lazım ya :)

• rock steady kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, sağolun. Sanırım düzenli kütüphane oluşturmak için demiştir o zaman. Çünkü sürükle bıraktan hiç bahsetmemişti. Tekrar teşekkürler

• plt13 kullanıcısına yanıt

Ders çalışmam lazım hocam genelde dökümanlar pdf halinde. Sizin bahsettiğiniz programdan deneyeyim. Çok teşekkürler ilginize

• kobo Clara hd yi ilk aldığımda %50 indirimli kitabınızı satın alınız filan demişti.

almadım ama. o hakkı kullanmak için ne yapmalıyız?

• bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Kobo'nun kendi kitaplığında satışı yapılan kitaplar var, üyelik açtırıp alabiliyorsunuz, o olabilir. Telefon ve bilgisayar icinde uygulamalari var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rock steady kullanıcısına yanıt

Hocam calibre ile pdf'i kepub'a çeviririrken "II.Dünya" yerine "il.Dünya" yazmış benzer çeşitli hatalar var birde sayfadaki başlıkların kalın puntosunu da götürmüş bütün satırlar aynı duruyor, bunların olamaması için bir ayar falan var mı ?

• plt13 kullanıcısına yanıt

Bu programı denedim de, sanki harfler fotokopiymiş gibi biraz kalitesiz durmaya başladı size de öyle geliyor mu bilmiyorum ama yapılabilcek bir şey var mı bunun için ?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.