Şimdi Ara

Kobo Kullanıcıları (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
108
Favori
171.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kobo aura one var bende, sleep cover ile kullanılmış sıkıntısız bir cihaz. Bunu satıp kobo forma almak istiyorum nereden satışı hızlı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawlieth L kullanıcısına yanıt
    Letgoya koyun hocam, ayrıca şu grupta da paylaşabilirsiniz:
    Kindle Pazarıfacebook
    Kindle Pazarı
    https://www.facebook.com/groups/KindlePazari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok teşekkür ederim facebook ve sahibinden üzerinden paylaştım.

Bene de Aura one var hocam. Ocakta dört yıl olacak sorunsuz kullanıyorum. Forma ya geçme sebebiniz nedir acaba?

Rica ederim, iyi satışlar hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt

Hiç bir sebebi yok tamamen keyfi. Aura one formaya göre daha premium bir cihaz.

• Arkadaşlar Clara hd ile aranıza katıldım. Bir kaç sorum olacak size.
    Dipnot özelliği nasıl kullanılıyor?
    Bir de sözlük özelliği nasıl aktif ediliyor? Bir kelimenin üzerine uzunca basılı tutuyorum kelime seçilmiyor. İnternete bağlı olması mı gerek sözlük için? Sözlükler yönet seçeneğinden İngilizceyi seçtim ama yukarıda da yazdığım gibi kelimenin üzerine basılı tutuyorum kelime seçilmiyor.
    Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sözlüğü yüklemek için öncelikle cihazın internete bağlı olması gerekiyor, sözlük indirildiğinde internetsiz de çalışır. Ayrıca pdf gibi görsel tabanlı dosyalarda sözlük çalışmıyor, epub gibi e-kitap formatında olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 15 Kasım 2020; 13:1:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikistutmazsabri

Merhaba, sözlüğü yüklemek için öncelikle cihazın internete bağlı olması gerekiyor, sözlük indirildiğinde internetsiz de çalışır. Ayrıca pdf gibi görsel tabanlı dosyalarda sözlük çalışmıyor, epub gibi e-kitap formatında olmalı.
    Sağolun hocam cevap için. Okuduğum içerik mobi uzantılı acaba ondan dolayı mı seçemiyorum kelimeleri? Kelimenin üzerine uzunca basıyorum herhangi bir değişiklik, bildirim gibi birşey gelmiyor. Epub da mı geçerli o özellik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco de Lucia

Sağolun hocam cevap için. Okuduğum içerik mobi uzantılı acaba ondan dolayı mı seçemiyorum kelimeleri? Kelimenin üzerine uzunca basıyorum herhangi bir değişiklik, bildirim gibi birşey gelmiyor. Epub da mı geçerli o özellik?

Alıntıları Göster
    Hocam şimdi denedim, bende de mobi formatında kelimeler seçilmiyor.

• Bir umut soruyorum birçok pdf sitesine bakıp bulamadım.

"Yasunari Kawabata - Karlar Ülkesi", bu kitabı pdf veya e-pub olarak paylaşan/satan bir yer biliyor musunuz ?

• Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 10 yıldır reader kullanıyorum. Daha önce nook vardı.. şimdi kobo libra aldım. Ancak bazı sıkıntılar yaşıyorum. öncelikle kobo ile işbirliği yapmalarından önce idefix'ten aldığım 30'a yakın kitap kobo sonrası uçtu. Bu uzun vadeli ve daha zor çözebileceğim bir sorun. o yüzden daha acil olanına geçeyim: d&r'dan satın aldığım kitaplar kobo hebabıma geçmiyor. iletişim yayınlarının kendi sitesinden aldığım bir kitap ise bir hafta sonra durup dururken hesaptan silindi. bu sorunu yaşayan ve çözüm üretebilen var mı (d&r ve aynı şirket çatısı altındaki idefix'in hizmet kalitesi yerlerde sürünüyor, herhangi bir destek almak mümkün değil. kobo'ya ulaşmak zaten imkansız. o yüzden benim uygulayabileceğim bir yöntem peşindeyim. hesabı onarma, yeniden yükleme gibi standart yöntemleri denedim)

• Müşterilerim için kobo cihazlara calibre ile kitap yüklemeyi anlatan bir video çektim. sıfırdan farksız kobo aura edition 2 satışı yapıyorum. ilgilenen olursa pm. fiyat 850tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısır Hamide -- 24 Kasım 2020; 20:39:8 >
  • Arkadaşlar merhaba kobo cihazlarda iyi bir fırsat var mı şu anda bilen var mı?

Bir de temiz sağlam kobo cihazını uygun fiyata satmak isteyen varsa pm atarsa konuşuruz.

• kobo aura one'ı sattım. kobo forma ile tekrar aranızdayım :) manga veya çizgi roman okuyan var mı bu cihazlarda, nasıl okuyorsunuz, nereden mangaları indirebiliriz ?

• Arkadaşlar kobo clara HD arıyorum. Sağlam elinde olup satmak isteyen varsa yazsın ütfen.

• arkadaşlar, kobo Clara hd aldığım gibi durmaktadır. kullanmadım. orijinal kobo siyah renk kılıfı ile beraber.

satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 27 Kasım 2020; 11:34:39 >
  • dikistutmazsabri kullanıcısına yanıt

Hocam koreader için bulabildiniz mi Türkçe sözlük?

• Onur_309 O kullanıcısına yanıt
    Bir ara araştırdım ama bulamadım hocam, normal sözlük de çalışmadığı için uğraşmaktan vazgeçtim. Üstüne her yazılım güncellemesi sonrası koreader çalışmadığı için artık onu da kullanmıyorum, k2pdf ile düzenliyorum okuyacaklarımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawlieth

kobo aura one'ı sattım. kobo forma ile tekrar aranızdayım :) manga veya çizgi roman okuyan var mı bu cihazlarda, nasıl okuyorsunuz, nereden mangaları indirebiliriz ?

Türkçe manga okuyacaksanız buradan: http://forum.animekeyfi.tv/forum-manga-indir

İngilizce okuyacaksanız buradan: https://nyaa.si/

indiriyoruz sonra da...

"Kindle Comic Converter" adlı programda Kobo modeli (yoksa onla aynı çözünürlükteki başka bir model) seçiliyor ve Stretch/Upscale seçeneği işaretleniyor sonra da çevirmek için epub veya cbz seçiyoruz ve Convert'e tıklıyoruz bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.