Ok ben nickelin üstüne kfmon veya koreader kuracaksınız sandım, bunu gördüm ama hep koreader kullandığımdan kurmamıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kobo Kullanıcıları (95. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.
Kobo cihazındaki kitapları ve kitaplardaki altı çizili yerleri vs. yedekleyip, başka bir kobo'ya aktarma şansımız var mı?
Kitapları tekrar yüklemek sıkıntı değil, önemli olan kitaplardaki ilerlemeler ve altı çizili yerlerin vs. korunabilmesi ve aktarılması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.epubor.com/export-kobo-highlights-and-notes.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir launcher var mıdır?
KOReader, Plato vs?
-
koreader bence çok başarılı, okuma istatistikleri ve ekranda görülebilen bilgilerin (pil seviyesi saat kitap adı vs) özelleştirilebilmesi güzel.
-
Hocam bir sorum olacaktı libra h2o cihazıma pdf formatlı çizgi roman okumalarım sıkıntılı oluyor,bunun bir çözümü var mıdır?
-
Arkadaşlar kobo libra h2o cihazında sağlıklı bir şekilde çizgi roman okumanın bir yolu var mıdır?
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı? libra h2o cihazıma pdf formatlı çizgi roman okumalarım sıkıntılı oluyor,bunun bir çözümü var mıdır?
-
Yaşadığınız sorunu yazabilir misiniz? Yavaşlık, sayfaların karışık düzende görünmesi vs.
-
Koreader yüklerseniz tam istediğiniz gibi okuyabilirsiniz hocam. Forumda bir araştırın bence
Teşekkür ederim hocam. Bir araştırayım.
-
cbr dosyasını epub yaptığımda pek randıman alamadım ben, ek olarak pdf e dönüştürmeyi deneyebilirsiniz. cbr to pdf olarak aratırsanız online bu işlemi yapan siteler var, bugün bir tanesini denedim ve memnun kaldım, kenar boşluklarını tamamen kesip pdf e dönüştürüyor. Bir deneyin isterseniz.
Ek olarak, eğer çok lazım değilse okuyucu ayarlarından sayfa numaralarını ve kitap/bölüm ismini gizlemenizi tavsiye edebilirim, gereksiz boşluk bırakmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikistutmazsabri -- 31 Mayıs 2021; 20:31:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Bağlantı sorunu yok. Wikipedia ve Google araması çalışıyor. Sözlüklerin hiç hiçbiri hiçbir kelimeyi bulmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözlüğün internetle işi yok, bir kez indirdikten sonra çevrimdışı da çalışması gerekir.
- Sözlükleri kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz.
- Cihazı kapatıp açın ve tekrar senkronize edin.
- Yine olmazsa eğer varsa pcden sözlükleri ".kobo/dict" klasörü içerisine atıp yüklemeyi deneyin.
Bir de şu konuda sizinle aynı problemi yaşayan birisi daha olmuş, bakmak isterseniz link aşağıda;www.mobileread.com
Dictionaries not working on Kobo Libra H2O - MobileRead Forumshttps://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=334274
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam cihazı telefonu silermiş gibi rahatlıkla ıslak bez, kolonya ya da ıslak mendille temizleyebilir miyiz ?
Bunun ekranı farklı bir teknoloji o yüzden soruyorum zarar görür mü ?
-
Bilemiyorum hocam, benim kullandığım cihaz kobo aura, herhangi bir sıvı-toz koruması yok. Su geçirmez model kullananlar daha iyi bilir. Eğer şikayetiniz parmak izi ise gözlük bezi fazlasıyla iş görüyor bence.
hafif nemli toz bırakmayan bir bez kullanmanız yeterlidir, kolonyanın zararı olacağını sanmam ama neticede alkol bazlı olduğundan gerek yok bence. ben genelde gözlük silmek için kullanılan yumuşak bezle siliyorum.
-
Sağolun arkadaşlar. (biraz geç oldu kusura bakmayın)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X