Şimdi Ara

KOÇ KUDEB BAŞVURUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtlulara yemek veriliyor mu? Yemekhaneleri var mı yoksa o da ayrı ücretli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigsmoKee kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam yemek ayrı 4 çeşit yemek 9.6 tl diye biliyorum ve yemek bursu yok. Hazırlıkların yurtları kampüse biraz uzak olduğu için akşam yemeklerini falan yurtlarda öğrenciler kendileri yapıyorlarmış diye biliyorum. %100 kudeb bursu yurt+700tl+kitap masrafı yazıyor internet sitesinde.

Hocam bende eacıyım koc hukuk yazıcam ama gelmez diye dusunuyorum mesela burslarda saycılara öncelik vermezler mi? çap dediğiniz çift ana dal değil mi?
  • gerdik kullanıcısına yanıt
    Hocam say ea söz ayrımı yok bence ya. Mesela yurt bursunda öncelik şehir dışında yaşayanlarda, nakit burslarda ailenin durumuna göre vs. veriliyor diye biliyorum.

• .Platon. kullanıcısına yanıt
    hocam bnm ailem memur emekli 7k gelir var koçlulara göre az para adamlar 75k istolar senelik çıkma şansı var mı? bursun
    Hocam Istanbul disindaysaniz yurt çıkar diye düşünüyorum ancak nakit burs için sadece anneniz ve babanizin memur olması etkili olmaz eviniz kira mı sizin mi arabanız var mı varsa kaç tane ve diğer taşınır tasınmaz mülkleriniz etkili olur. Yurt için de dediğim gibi İstanbul dışından gelecekseniz yurt bursu çıkıyormuş genelde ancak Istanbulda oturuyorsanız çıkma ihtimali zor diyorlar.

hocam ankarada bi evimiz var 300k falan eder 2006 model araç var bide 30k falan eder bir kaç tarla var değersiz 4 tane falan maaşlardan başka gelir yok olsa zaten istemem veririz parayı sıkıntı olmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerdik -- 7 Ağustos 2018; 18:40:42 >
    Anladım. Yurtlarda yemek yapma fırsatı oluyor mu acaba mutfaklarda? Öğrenciler 3 öğün dışarıdan mı yiyor?

Adamlar okadar çok belge istedilerki vazgeçecektim neredeyse herhalde sokakta yaşamak gerekiyor bu bursları almak için.
    Evet çap çift anadal demek

Abi yemeği de kendimiz yapıyosak koça gitmenin ne anlamı var ki?
    Hocam sen ücretli okumuyorsun burslu gidiyorsun. Ayrıca üni yemekhanesi mevcut ordan yemek ye istiyorsan. Ben her gün 30 40 lira yemeğe para vermek istemediğimden sordum.

Umarım çıkar hocam şimdi ne yorum yapsam yalan olur bir şey deyip tersi çıksın da istemem. Basvuranlarin durumunu da bilmiyoruz çoğu sizden iyiyse çıkabilir kötüyse çıkmayadabilir. Yorum yapmak yanlış olur beklemekten baska yol yok.

Evet hocam varmış. Örneğin adam kahvaltısını öğle yemeğini yemekhaneden yiyor akşam yemeğini yurtta arkadaşlarıyla birlikte yapıp yiyor. Orası size kalmış.

Aa çok iyi o zaman

Aynen hocam ben de öyle düşünüyorum. 4 çeşit yemek 9.6 tl. 10 lira desen günde 30 lira. Tabii hafta sonu falan değişir o yüzden çok kaba bi hesapla ayda 800-900 lira yemeğe gidecek. Zaten max 700 tl alacağız internet sitesinde yazana göre. Çok saçma bir olay oluyor bu.

• Beyler buna başvurmak için kocta tam burslu bir bolu kazanacak sıralama yapıp yazmak mı gerekiyor yoksa sadece yapmak yetiyormu

• Sıralamanıza göre %100 burslu kazanabileceğinizi düşünüyorsanız başvurabiliyorsunuz.

• koçta bi bölümü tam burslu kazanacağını düşünürsen başvurabilirsin tam burslu kazanıp kaydolursan bursun başlar tabi vbaşvurunu kabul ederlerse.
    Evet bir de cep harçlığı verilmiyorsa öğrenciye ailesi aylık 2000 tl göndermek durumunda kalıyor senede 24 bin. Bilkent yüzde 50 hukuk 19 bin lira istiyor. Değişik gerçekten

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.