Şimdi Ara

KOÇ KUDEB BAŞVURUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün başvuracağım, istenen belgeleri E Devlet üzerinden almak kolay mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Evet

• bigsmoKee kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden iletişim adresimi bırakıyorum yakında başvuracağım, eğer size de uyarsa sorum olursa rahatsız etmek isterim. Son gün ne zaman biliyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de başvurdum beklemedeyim halen açıklanmadı. Size bugün açıklanacağı mı söylendi hocam?

• hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih günleri içinde ama yanıt süresini gözeterek başvurun. Mesela 12 sinden sonra riskli olur onun gibi. Elbette yazabilirsin sorular için bilgimce cevaplarım.

• .Platon. kullanıcısına yanıt
    Belgeler ulaştıktan 1 2 gün içinde döndüklerini söylediler bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vehbi koç bursu
    3 hafta önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben 3 Ağustosta gönderdim. Daha doğrusu 2sinde postaya verdim 3ünde ulaşmış. Belgelerin ellerine ulaştıklarına dair haber aldım ancak sonucu daha alamadım umarım bir an önce açıklarlar. Siz ne zaman gönderdiniz?

• son gün 12 ağustosa kadar ulasırsa bakıcaklar son komisyon 13ünde bakıp bitirceklermiş
  • gerdik kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 12 Ağustos'da yollayanlar için mi geçerli yoksa tüm başvuranların mı 13ünde açıklanacakmış?

adamların ellerine ulasması icin son tarih 12 ağustos 13 ünde gelse bakmıcaklar mesela ama son komisyon 13 ağustosta bakıp acıklıcaklar bide bu cuma komisyon varmıs cumaya yetistirebilirseniz
    yok herkesin 13 agustos degil mesela bugunku komisyona yetismisse belgeniz carsamba mail atarlar dediler
    Anladım hocam. Teşekkür ederim :)

• Aradım sordum. Komisyon şu an toplanmış görüşüyorlarmış bursları. Yarın mail olarak cevap gelir dedi. Anladığım kadarıyla 3 4 günde 1 komisyon ellerindeki dosyalara bakıp inceliyor.

hocam olumlu ya da olumsuz kararı buraya atabilir misiniz yarın fikir ediniriz.
    Elbette atarım sonuç gelince. Umarım yemek ve yurt çıkar aksi takdirde koçu yazmayacağım. Hayırlısı bakalım

Hocam siz hangi bölüm istiodunuz mesale koc tıpcılara öncelik verirler diye dusunuyorum
    Eşit ağırlığım ben. Koç ekonomi yazıcam. Dün koça gittim okulun yüzde 25 i çap yapıyor. Rektörde bunu teşvik ettiklerini söyledi. Hukuk ekonomi çap düşüncem var. Okulda yapanlar varmış zaten bunu. Koçta çok akademik bir ortam var bu yüzden yapılabilir bu. Ama mesela devlet ünide bunu yapmak çok zor. Koçta sağındaki solundaki adam da çap yaptığı için bir rekabet de var. Devlet ünide kaç kişi çap yapıyordur ki? Bakalım

Hocam yemek bursu yok diye biliyorum internet sitesinde de yazmıyor. %100 burs kapsamında yemek bursu da var mıymış?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.