Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

KOÇ KUDEB BAŞVURUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam şimdi bana da yemek yapmak mantıklı geldi 750 yi yemeğe verirsek parasız napcaz arada sinema tiyatroya falan da mı gitmicez
  • bigsmoKee kullanıcısına yanıt
    Adamlar koça ferrariyle gelirken yemek yapmak ağırımı gitti biraz.
  • gerdik kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle düşünmeyin ya sonuçta burslu öğrencilerin sayısı burssuz öğrencilerden daha fazla. Yurt bursu var yine çoğu insanın durumu bizim gibi normal olacak. Sorun yaşamayız bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Platon. kullanıcısına yanıt
    Okulun yüzde 60 ı burslu. Bu yüzde 50 25 vs birleştirdiklerşnde okulun yüzde 38 i tam burslu imiş. Ayrıca bilkentli bir hoca şöyle demişti " bırakın onlar size arabalarıyla eşyalarıyla hava atsınlar. Derse girdiğimizde kim ilk 1000 e girmiş kim parayla 90 100 bin olup girmiş bu anlaşılıyor" bir de koçta çok akademik bir ortam var. Elbette zenginler olacak ama bunu gösteriş için kullanacaklarını çok düşünmüyorum

Hocam kendisini arabasıyla üstündeki kıyafetiyle göstermeye çalışan insanlarla olmaz zaten bunlar parası olan herkesin yapabileceği şeyler. Ayrıca dediğiniz gibi zaten belli olur onlar. Kafayı kullananlar öne çıkacak.

• Ortamdan cok cekiniyorum ne yalan söyleyim mesela kocun verdigi 750yi öğle yemeginde harcayan adamlarla okuyacagiz

• gerdik kullanıcısına yanıt
    beyler ben bilgi üniversitesi (heralde en pahalı 3. üniversite) terkim bu tarz konularda yardımcı olabilirim ortam vs
  • Mesela burslular kendi aralarinda zenginler kendi aralarinda mi takiliyor?

• Burs çıktı arkadaşlar. Koç üni. de görüşelim 😛

• Bana da çıktı arkadaşlar

• upp nasıl gidiyor koç ekonomi memnun musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    konuyu güncellemedğim için bir bilgi yanlışlığıı var. Ben o zaman 473. olduğum için koç ekonomi kesin gelir diye düşünüyordum ama gelmedi, koç uluslararası ilişkiler girişliyim aynı zamanda da koç hukuk öğrencisiyim. Buraya bir açıklık getirdikten sonra, gayet iyi gidiyor. 3.71 GPA var şimdilik, ekonomik olarak tamamen özgürleştim, ailemden bir destek almıyorum artık. Geçen yaz ingilizceyi biraz kullanmak için amerikaya gittim 3 4 ay kaldım orada. Bu yaz da planlar vardı ama durumları biliyorsunuz maalesef gidemedik. Sizin nasıl gidiyor hayatlar, neler yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsmoKee

selamlar,
    konuyu güncellemedğim için bir bilgi yanlışlığıı var. Ben o zaman 473. olduğum için koç ekonomi kesin gelir diye düşünüyordum ama gelmedi, koç uluslararası ilişkiler girişliyim aynı zamanda da koç hukuk öğrencisiyim. Buraya bir açıklık getirdikten sonra, gayet iyi gidiyor. 3.71 GPA var şimdilik, ekonomik olarak tamamen özgürleştim, ailemden bir destek almıyorum artık. Geçen yaz ingilizceyi biraz kullanmak için amerikaya gittim 3 4 ay kaldım orada. Bu yaz da planlar vardı ama durumları biliyorsunuz maalesef gidemedik. Sizin nasıl gidiyor hayatlar, neler yapıyorsunuz
    süreç hakkında, okul ve ilgili bölümler hakkında vs. ayrıntılı bir konu açmayı düşünüyor musunuz?
    Merhaba eğer çok özel değilse aile durumunuz hakkında yüzeysel bilgi verebilir misiniz, kudeb çıkar mı çıkmaz mı karşılaştırmak adına..? Bir de ekonomik özgürlüğümü kazandım demişsiniz, burslarla mı kazandınız yoksa çalışmaya mı başladınız? Teşekkürler şimdiden

• Hocam etrafınızda kudeb çıkmayan biri var mı? (Yurt bursu özellikle)

• NickimMinaj kullanıcısına yanıt
    dostum selamlar,

burslarla kazandım, okulda günde 1-2 saat çalışıyorum ama akademi işleri işte; dosyalama, mailleşme vs. Kolay işler kısacası.
    İstersen sen bana yaz ekonomik durumunu pm'den, ben sana ortalama bir şey söyleyeyim, diğer burslu arkadaşları da düşünerek.
  • kobe6 kullanıcısına yanıt
    birkaç tane var sanırım. Burda mevzu şu arkadaşlar, okul yurtları çok pahalı(diğer okullara göre). Yurt ücretlerine yemekhane de dahil değil, yemekler de pahalı(diğer okullara göre). Kitapların tamamı orijinal kullanılıyor, onlar da pahalı. Durum böyle olunca, yurt bursu çıkan kişiye nakit destek bursu da çıkıyor, kitap bursu da çıkıyor :D yani yurdu olup nakit bursu olmayanı veya tam tersini hiç duymadım.
  • Benim kudeb bursum yok arkadaşlar yuksrıda sorduğunuz için yazıyorum .) çıkmadı Aile şeceremize kadar indikler ve banka hesaplarına da baktıkları için vermediler ve normal bence de vermemeleri. Ama beni zorluyor okulun maddiyatı. Eve çıkmak istiyorum 2+1 ler 3800-4000 aidat 700₺

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    evet iyi oldu bulunman hocam, Şuna açıklık getireyim, Kudeb bir ihtiyaç bursudur, %100 burslu olan herkese verilen bir şey değildir. İhtiyacınız olduğu tespit edildiği takdirde veriliyor yani.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.